ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 36 063
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Ох,  ooooh!вижте Перси какво оплакване е сътворил - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564258.msg18730882#msg18730882 - будната му гражданска съвест никога не спи.... 

Е, да не насилваме нещата. Mr. Green
Чак пък никога...
  Whistling

# 286
http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B … oducts-tables.pdf

Firma Sevac.Trivivac.
Новото им име е Севафарма след инцидента.

# 287
  • София
Но все пак е факт, че такава ваксина в България не се поставя, и не би могло да има подобен инцидент (тия дезинформации не изглеждат добре).

# 288
Но все пак е факт, че такава ваксина в България не се поставя, и не би могло да има подобен инцидент (тия дезинформации не изглеждат добре).

Как разбра,че не може да има подобен инцидент?
Има ли в БГ смьртни случаи след ваксини?Кьде пише за тях и кьде се води статистиката?

# 289
  • София
Еее, Christian, бас ловя, че това не са проверени факти, прилича ми на битка между търговски дружества. Тъй като тези ваксини не са по задължителния имунизационен календар на България, то, ако някой си ги е поставил пожелание със сигурност щеше да бъде изнесена информация за такава трагедия.

# 290
Съвсем сериозно мисля, че трябва да се избягват всички посещения при лекар... Знам, че много от вас ще кажат "Ама как така.."
Не е лесно да приеме човек, че животът е по-различен от това, в което са на учили, като малки и това, в което сме вярвали досега!
позволи ми да не се съглася - доста крайно е твърдението ти. Ето последно пример при нас: ходихме да му забелят пишлето, ние с мъжа сами няма как... Има си техника, а и педиатърът даде инструкции за след това...

# 291

Някой има ли инфо кога е бил инцидента и на какви групи по възраст или региони е поставяна тази ваксина?

# 292
Съвсем сериозно мисля, че трябва да се избягват всички посещения при лекар... Знам, че много от вас ще кажат "Ама как така.."
Не е лесно да приеме човек, че животът е по-различен от това, в което са на учили, като малки и това, в което сме вярвали досега!
позволи ми да не се съглася - доста крайно е твърдението ти. Ето последно пример при нас: ходихме да му забелят пишлето, ние с мъжа сами няма как... Има си техника, а и педиатърът даде инструкции за след това...
Позволи и аз да не се съглася Simple Smile  Техниките на педиатъра за "справяне" с подобни проблеми са редки и супер рядко нужни. Особено в твоя случай. Както казах - не е лесно човек да приеме, че повечето неща, в които е вярвал са една огромна заблуда. Супер дълга тема... Направо не ми се пише, но все пак:

Нужно е хората да приемат и осъзнаят, че висшата сила (Господ) се е погрижила за всичко в този ни живот. Нашите намесвания да помогнем често само пречат. Но все пак така израстваме. Търсейки истината израстваме! И все пак това е целта на живота ни - Еволюция Wink

Една огромна тема може да бъде отворена тук с яденето, но нея предпочитам да я дискутирам на живо Wink

# 293

Някой има ли инфо кога е бил инцидента и на какви групи по възраст или региони е поставяна тази ваксина?

Инфото, което намерих е, че това е МПР ваксина, но на страницата на ИАЛ не я откривам, т.е. тя не би трябвало да има разрешение за използване в България... Кой, къде и защо си я е слагал, не ми стана ясно...  Rolling Eyes

# 294
  • в матрицата
Еее, Christian, бас ловя, че това не са проверени факти, прилича ми на битка между търговски дружества. Тъй като тези ваксини не са по задължителния имунизационен календар на България, то, ако някой си ги е поставил пожелание със сигурност щеше да бъде изнесена информация за такава трагедия.
Туцка, колко пъти е изнесена информация в Бг за странични реакции от ваксини? колко пъти е изнесена такава за смъртен случай от ваксина? 0 ( нула), защо реши, че някой ще допусне публично оповестяване?

# 295
Двете с педиатърката ни сме чели една и съща статия на хирург от Пирогов. Никакво забелване няма да правя.

# 296
...Двете с педиатърката ни сме чели една и съща статия на хирург от Пирогов. Никакво забелване няма да правя.
Може ли линк към статията ако сте я чели онлайн? Или поне заглавието, за да я потърся.
Благодаря.

# 297
# 298
Двете с педиатърката ни сме чели една и съща статия на хирург от Пирогов. Никакво забелване няма да правя.

Може ли да я пуснеш или кажеш горе-долу съдържанието?
Иначе и аз съм против всякакви външни интервенции, когато са излишни де.

# 299
Винаги съм се чудела на това забелване!Май само в България се прави от майките тази процедура!Според прочетеното се налага изключително рядко.
Сега по темата!Съвсем скоро бебето на моя съфорумка получи тромбоцитопения след Синфлорикс, докато тя е била в отделението са приели още едно дете с това усложнение след ваксина!Разбира се в епикризата  на бебето пише - тромбоцитопения с неясен произход, неофициално няколко доктора са  потвърдили на майката , че тази гръмка диагноза е в следствие от ваксина, разбира се с клишираната фраза, че се случва едно на един милион, нали знаете... любимата фраза на докторите след като се получи усложнение!

Аз за потвърждавам думите на Чукчи, родителите тепърва се замислят!Останах изненадана колко майки в отчетната в която пиша се информират и имат книгите , които и аз поръчах, колко майки се спотайват и отлагат ваксините.

Общи условия

Активация на акаунт