Впечатления от България 2011

• 65 490
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 75
Категорично "за" комплекса на Гранд Хотел Варна, "Св.св. Константин и Елена". Аз ходя там от двегодишна, когато съм в България на море, миналата година заведох и сина си на същата възраст. Писала съм и в На път в темата за препоръчани хотели, която е закована. За много хора имат основно значение мебелите, но за мен услугите в Гранда са от най-съществено значение. Да не си повтарям поста от На път, но аз просто се родих там - заградено, ол инклузив (не твърдя, че блика изобилие, но за мен са важни плодове и пресни салати + печено месо и супи, това го имаше в четири разновидности поне на всяко хранене); басейни, прекрасна площадка +надуваем замък, детски клуб, фитнес, масаж + спа, лекар. Плажове има два - на север е малкият, на юг - новоизградения с бетонни заграждения. Зелено, супер чисто беше, камериерката ни беше златна жена, макар че нищо не съм й давала в аванс. За детето ми се грижеше буквално целия хотел, рахатясах. С влакчето се разхождахме (луд кеф за малкия), има и заведения извън комплекса за разнообразие, има достатъчно място за разходки, рент-а-кар до Варна или такси, Делфинариума и т.н. Аз имам прекрасни спомени и съм щастлива, че ми ги затвърдиха. И самото обслужване по резервация беше просто безупречно. Аз резервирах късно, първо нямаше места, аз помолих ако се отвори вариант да ми кажат (аз исках само в Гранда), след около десет дена ми писаха с предложение. После реших, че искам по-дълъг престой, но стаята ни беше резервирана от други хора и аз се примирих. След още три дни ми писаха, че са успели да убедят другите да вземат друга стая. Много, много съм доволна.  Peace

# 76
Това, което най-много ни впечатли в централен Пловдив последния път, беше чистотата и липсата на обичайния прах по улиците.
Всичко друго (и в положителен, и в отрицателен аспект ) беше в рамките на очакванията ни. Но както винаги - си прекарахме чудесно.  Simple Smile

# 77
Цитат на: Лeни link=topic=581588.msg18653040#msg18653040 date=1305032890

[b
10с[/b] - и аз точа зъби за Катарино  Mr. Green - замислили сме уикенд там с две твои ... кхм... 'познати'  Wink

Лени, Катарино ще ви хареса! Природата е великолепна там! Ние бяхме две лета подред...върха си изкарахме! Спокойствието  и релакса са тотални...така че, местото е уникално!   Heart Eyes

Аз съм от този край, така че  гарантирам за мястото Sunglasses

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 05:02 от Ръкавичка

# 78
Това, което най-много ни впечатли в централен Пловдив последния път, беше чистотата и липсата на обичайния прах по улиците.
Всичко друго (и в положителен, и в отрицателен аспект ) беше в рамките на очакванията ни. Но както винаги - си прекарахме чудесно.  Simple Smile
Сигурно е било след дъждовен ден, та е имало липса на прах по улиците...

# 79
  • забравих си мисълта...

На мнение съм, че само два часа след дъжда, пак има прах. Поне така беше през септември миналата година. Дъщеря ми беше през март тази година и каза, че е било ужасно мръсно. То вярно че сезона е бил такъв, но все пак...

# 80

Беше по средата на юли миналата година, без капчица дъжд...

# 81
Не знам хора, но от няколко дни имаме гости и детенцето им, на 6г.
Няколко пъти  прави едни вметки, които ни хвърлят зад борда: Защо тука  е толкова хубаво, а в Бг не, сутринта пък каза че тук  е много 'чисто и богато" .  На мен ми се къса сърцето от такива въпроси. Правим се на луди с майка му, отговаряме някакви глупости, обаче истината е, че и децата виждат мизерията и мръсотията. Кръщелник ми е и ще направя всичко възможно да му създаваме емоции и опит извън реалността му, поне докато не стане тийн и не установи, че всъщност тук е дивно село, а в София купона не спира  Simple Smile

# 82
6 годиШното ли е използавало израза "тук е много 4исто и богато" ??? по какво пък разбра, 4е е богато?
не му ли каза, 4е като си на по4ивка някъде, тревата изглежда по_зелена  Laughing

# 83
6 годиШното ли е използавало израза "тук е много 4исто и богато" ??? по какво пък разбра, 4е е богато?
не му ли каза, 4е като си на по4ивка някъде, тревата изглежда по_зелена  Laughing
gioia,подценяваш шестгодишните....   Mr. Green

# 84
  • ENGLAND
О, мойта пък плака пак тая сутрин. Иска да отиваме да си живеем в България, след като видя какво е този април докато си бяхме там. Хич не се впечатлява от мръсно и зелено, за нея е важно да има деца да играе на двора с тях. Тукашните всеки си играе сам в двора.

# 85
Моята дъщеря на 4 и половина също иска в България.
Според мен, това е заради близките ни хора там. Тук играе и зад къщата с деца, но някак там е ежедневно в контакт с много блзики, което тук го няма.

# 86
  • The QC to be!!!
На моя приятелка дъщеря ѝ се тръшкаше всеки път като си тръгнеха от Бг., че не иска да се връща в щатите и бяха едни драми деня преди летенето, за приказка не е. Но това докато не навърши 11 год. На 11 год. на 3тият ден там каза "искам си обратно в щатите, не искам тук да седя."  Shocked Всички бяхме шокирани. Сега е на 14 год. и изобщо не иска да чуе за Бг., което пък е мн. тъжно за майката и таткото. Това най-мн. ги натъжава май.  Tired

# 87
  • загубено
Синът ми на 6 сега чак прояви желание за България.
Ходим си често,но преди бяха големи тръшканици за баща му.
Ако сме всички заедно е ок,но само ние двамата драмата наставаше веднага.
А му харесва там,после не иска пък на обратно.
Сега чака с нетърпение да свърши училище да ходим Laughing
Липсват му роднините,бабите и дядовците.
Неща които тук няма как да ги има.

# 88
gioia,подценяваш шестгодишните....   Mr. Green

всичко знае, за всичко се ориентира, уии-то някак си го разучи самичък, а нали има един момент да се натисне и А и В едновременно, това нещо не знам как разбра, че трябва да го направи. Показах му само боулинг и голф, детето се ориентира идеално.
Вчера ми обяснява за слънчевата система, изобщо, изглежда, че частна детска градина плс разни книжки енциклопедии, дискавъри, и пр. дават мн добри резултати.
обича да събира и изважда , но и как няма, като примерно книжката (извинявайте, но аз нямам деца и не ги знам тези неща, не ми се смейте:) е цветна, и като събереш примерно 12плс 13 отзад има 25 стикерче, което трябва да си залепиш на мястото на еди-какво си и да ти стане картинката...
ние като бяхме деца изобщо нямаше такива неща- на чина, с молива, и другарката с червеното..

# 89
обича да събира и изважда , но и как няма, като примерно книжката (извинявайте, но аз нямам деца и не ги знам тези неща, не ми се смейте:) е цветна, и като събереш примерно 12плс 13 отзад има 25 стикерче, което трябва да си залепиш на мястото на еди-какво си и да ти стане картинката...
ние като бяхме деца изобщо нямаше такива неща- на чина, с молива, и другарката с червеното..

Ами то зависи какви помагала ще купиш на детето  Wink  Дъщеря ми още нямаше 5 години, когато започна да събира и изважда, идея си нямаме от къде се е научила, но когато беше в този период, мъжът ми й направи една програмка в ексел, в която си смята  Laughing Но виждала съм и игри за смятане, които са много елементарни, при които можеш да гадаеш ресултата, без изобщо да смяташ  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт