Отговори
# 90
  • София
И да ви попитам с грамажите абсолютно точно ли трябва да е или "+", "-" 10-15 грама?

Ако нямаш везна, карай "на око" - ефектът няма да намалее. След първия ден според мен човек няма нужда от теглилки и безпогрешно си дозира нещата. А тези плюс - минус 10 грама няма да обърнат резултата.

Hug мерси:)!
Абе момичета, ако съгрешим как продължаваме Simple Smile?

Както досега. Нищо не се променя. Просто продължаваш с режима още от следващото хранене след "прегрешението".

# 91
  • София
 Hug
Мерси много си мила!

# 92
4o4ko, едната опция е един ден да ядеш всичко каквото ти се яде. И на другия ден си продължаваш режима. Така го вадиш от еднообразието и зациклянето.
Другата опция е отново да си сметнеш колко блокове ти трябват - предполага се, че като си изкарал известно време на режима и вече си отслабнал и мерките са ти различни. Правиш нова консултация с Оги, за онези които се консултират с него, а другите /колегите от темата Зоната/ просто с новите мерки и теглилки си пресмятат новата нужда от блокове, която се променя примерно с един-два блока повече. И така увеличаваш храната /знам, че на много хора им е странно като чуят, че за да продължат да отслабват трябва да увеличат храната Simple Smile /. Това го знам със сигурност за този режим. При други не знам дали ще има същия ефект.

# 93
  • София
4o4ko, едната опция е един ден да ядеш всичко каквото ти се яде. И на другия ден си продължаваш режима. Така го вадиш от еднообразието и зациклянето.
Другата опция е отново да си сметнеш колко блокове ти трябват - предполага се, че като си изкарал известно време на режима и вече си отслабнал и мерките са ти различни. Правиш нова консултация с Оги, за онези които се консултират с него, а другите /колегите от темата Зоната/ просто с новите мерки и теглилки си пресмятат новата нужда от блокове, която се променя примерно с един-два блока повече. И така увеличаваш храната /знам, че на много хора им е странно като чуят, че за да продължат да отслабват трябва да увеличат храната Simple Smile /. Това го знам със сигурност за този режим. При други не знам дали ще има същия ефект.
Много полезна информация  bouquet!
Мерси Hug!

# 94
Да наистина полезна информация  newsm10 Колко често трябва да похапваме това което искаме да речем веднъж месечно или седмично?

# 95
Здравейте, искам да попитам, понеже вече много време задържам, дали някой е правил това със 1 ден ядене на всичко, и дали има ефект....

# 96
Ами не зная аз имам няколко сериозни прегрешения, но въпреки всичко продължавам да си спазвам режима ще споделя след време Simple Smile

# 97
Добро утро Сладурани!!!!!
Някой знае ли от вас дали може да се прави един ден от месеца прочистване / гладуване през пълнолуние/ когато спазваме режима на хранене на Симеонов  и дали това не е нарушаване на режима? 
 А  сега да се похваля. Днес се претеглих  и съм  -5.3 общо за една седмица newsm44  Много съм доволна.

# 98
Лелееее eliband, страхотен резултат, честито. Колко имаш да сваляш? Колкото до гладуването - мисля че няма да има проблем, както и примерно ако 1 ден в месеца ядеш каквото си искаш ... бе е фатално Simple Smile

# 99
Някой знае ли от вас дали може да се прави един ден от месеца прочистване / гладуване през пълнолуние/ когато спазваме режима на хранене на Симеонов  и дали това не е нарушаване на режима? 
 А  сега да се похваля. Днес се претеглих  и съм  -5.3 общо за една седмица newsm44  Много съм доволна.

Частиту!

За гладуване не знам колко добре ще се отрази, но знам, че можеш да приложиш следната схема - 4-5 кофички кисело мляко за деня 2% правиш на айрян и така хем ще си в зоната, хем на течности през пълнолунието Peace

А това с яденето веднъж в месеца на каквото ти се яде едва ли е проблем, още повече че се намират разни поводи и празници, все пак трябва да се уважават.  Simple Smile    НО! на другия ден си минавайте на режима, за да не ви стане навик,
Принципно тази схема се прилага ако да кажем 2-3 седмици си в застой и не сваляш нищо.

# 100
Лелееее eliband, страхотен резултат, честито. Колко имаш да сваляш? Колкото до гладуването - мисля че няма да има проблем, както и примерно ако 1 ден в месеца ядеш каквото си искаш ... бе е фатално Simple Smile
Благодаря. Имам да свалям 25кг  и може би затова в началото толкова бързо ги свалям но  и спазвам режима много стриктно до грам меря всичко  и досега не съм се изкушила от нищо.

# 101
eliband, за 3-4-5 месеца си ги смъкнала с това режимче!

# 102
eliband, за 3-4-5 месеца си ги смъкнала с това режимче!
Искрено се надявам. Благодаря за подкрепата.

# 103
Здравейте, момичета!

Аз не съм се разписвала от много отдавна, но искам и аз да вдъхна кураж на някой, в случай, че се е отчаял.

Отидох при Оги много скептично настроена и изобщо не повярвах, че ще сваля килограмите толкова бързо. Имах да сваля едни 5 кг., но взех че свалих 10кг. Сега съм 51кг., а не съм била толкова слаба от ученичка. За мерките пък да не говорим...

Ако човек спазва препоръките на Оги, с тялото му просто се случват чудеса. Аз продължавам да се храня по този начин и вече изобщо не гледам на него като на режим, а като начин на живот. Чудех се как ще поддържам килата и открих за себе си това, което действа при мен. Или увеличавам едно от яденетата с 1 блок или едно от храненията ми не е по режима - т.е. ям, каквото ми се яде, като естествено не преяждам.

Пробвала съм и това с един цял нережимен ден. При мен това примерно не действа. Ако не преяждам през този ден, няма разлика в кантара. Ако, обаче, съм прекалила с въглехидратите или мазнините повече, отколкото трябва, веднага се появява едно плюсче на кантара, което, обаче, свалям веднага след един режимен ден.

Освен това аз никога не съм мерила храните, а съм карала на око, като дори съм си позволявала да приема 10-15гр. повече от някоя храна и режимът пак си работеше.

Така че, момичета, желая ви успех и бърза борба с килата. Сигурна съм, че всяка една ще се справи, ако се въоръжила с необходимата амбиция  Hug

# 104
Някой знае ли от вас дали може да се прави един ден от месеца прочистване / гладуване през пълнолуние/ когато спазваме режима на хранене на Симеонов  и дали това не е нарушаване на режима?  
 А  сега да се похваля. Днес се претеглих  и съм  -5.3 общо за една седмица newsm44  Много съм доволна.

За пръв път пиша тук.Искам да споделя, че също съм на режима на Симеонов от 1 мес, аз имам да свалям 5 кг и до сега съм свалила 2.Но причината си е в мен, не спазвам стриктно. Относно прочистването, аз го правя в момента, консултирах се с Оги преди това и той каза, че няма проблем. Миналия месец също правих детоксикация, паралелно с режима.

Общи условия

Активация на акаунт