Споделете 161

• 29 577
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Май съм жив зян днес, пък и чета през куп за грош. Сега като прочетох по внимателно видях, пък и видях и на Пипинс телефонния бисер.

И като казах' чета' някои долни романчета всъщност са доста интересни, почнах да препрочитам Лий Чайлд, не ми се е случвало отдавна- отдавна да повтарям.

# 46
  • Paradise
продават я в "Руский гастроном" (май така се казва магазинът).
От там си купувам конфети и други руски неща, днес реших да пробвам и тази риба, но наистина ударих на камък с нея Laughing
Продава се подредена в пликчета по 150 гр.
Ако я накисна малко в оцет, да поомекне, дали ще е една идея по-сгодна за ядене?

# 47
  • Казанлък of all places
Знам,че леко я затоплят и я маринират, за да става по-сгодна, тъй че на прав път си. 
Хлъц! Наздраве!

# 48
Ако я накисна малко в оцет, да поомекне, дали ще е една идея по-сгодна за ядене?

Аз тук си купувам от руски магазин подобна риба, не знам точно името и, но прилича на твоята.
Точно така я заливам с оцет, малко зехтин и много копър. Като постои малко става чудна.

# 49
# 50
  • Москва
Аз все още заобикалям от далеч всякакви подобни риби тук, не мога да се престраша.
Като казахте-в руските магазини у нас има ли  сырок? Да знам дали да си домъкна от тук или имам някакъв шанс да се снабдя на родна почва ( че конфети със сигурност се е видяло,че ще нося с килограми)

# 51
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Пипинс, дай бързо координатите на този Руский гастроном. Като чух конфети и се разсъних моменталически. Обичам руските конфети.

Наздраве ви на можещите, утре спирам антибиотика и ще поливам празника като хората, надявам се.

# 52
  • Казанлък of all places

Като казахте-в руските магазини у нас има ли  сырок?
Има. И в шоколаде, и в карамел , и с изюмом. Цена = 0.90 лв./бр.  Не съм ли бъгната , а? Simple Smile

# 53
  • Москва

Като казахте-в руските магазини у нас има ли  сырок?
Има. И в шоколаде, и в карамел , и с изюмом. Цена = 0.90 лв./бр.  Не съм ли бъгната , а? Simple Smile

Благодаря Simple Smile Аз си имам едни любими-с черникой,така че явно ще си ги донеса до у нас

# 54
Да ви помага Свети Георги, Споделете!
Да сте винаги победители, да сте храбри да преборите змея в себе си.

# 55
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Благодаря, Дедо  Hug

Честит празник и от мен, споделетовци. Всеки Георги, Гергана, Галя, Гинка да се чувства поздравен.

Приготвям палачинките за закуска и хуквам за подарък за именника в къщи, вирусът ме отпусна най-после, макар и изтощена от боледуването, за шопинг сили ще намеря Whistling.

# 56
  • о`майна лунна нощ е
Честит празник, Споделете!
Честит имен ден за всички с имена Георги, Гергана, Гинка, Галя и спешъл за наша Гаргамела   bouquet

# 57
  • Варна
Честит празник на всички  bouquet!
Споделям пълна къща и програма пълна с ходене на гости Simple Smile.

# 58

Честит празник на имвняците! http://www.youtube.com/watch?v=_XwHk1Tzz9c

# 59
Имам именик и аз,да ми е жив и здрав сина Simple Smile
Честит празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт