Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 778
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте !  Hug Heart Eyes

Серията снощи беше някак си съдбоносна ,  остави много различно усещане .  Усещане , което до сега не е носила нито една от миналите серии .

За Шебо си помислих и аз че се е самоубила , но  когато стана и тръгна реших че просто се е надрусала .  Не ми се иска да умира .  Cry И без това не мога да си представя Али без Тефо , като гледам подписа на Късметчето и си припомням , че те са заедно от началото , минаха толкава неща и стигнаха до възможно на истинското приятелство  Cry
Езел от началото е с Тефо и Шабо те му бяха семейството , когато си нямаше никой друг  Cry
Тъжно е от където и да го погледнеш.  Tired

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 13:17 от dajoan

# 76
# 77
Тефо не остави Али - върна се  Cry  Heart Eyes

# 78
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Е невъобразимо добри са  Peace просто нямам думи. Този сезон беше на Али и Азад определено Heart Eyes

# 79
А @ A   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Двамата заедно са всичко и огън , и гняв , и любов  Heart Eyes Много ги харесвам страхотно играят .  Peace

# 80

Серията снощи беше някак си съдбоносна ,  остави много различно усещане .  Усещане , което до сега не е носила нито една от миналите серии .

И при мен беше така Peace Heart Eyes

# 81
И нещо друго много важно се случи Дженгиз и Ейшан се разделиха , до сега каквито и да им бяха отношения , те бяха едно цяло - отбор . Но вече не  Thinking

Еми , Али какво казва накрая на епизода  Praynig

# 82
Серията снощи беше някак си съдбоносна ,  остави много различно усещане .  Усещане , което до сега не е носила нито една от миналите серии .
И при мен беше така Peace Heart Eyes

Също, по едно време за малко да се уплаша да не видим SON накрая   Peace

# 83
# 84
Супер снимки  Peace Тия хора как ще се разделят две години са заедно  Tired
Аз не зная как ще се разделя с тях   Mr. Green  страхотен екип са  Heart Eyes

Тука ми опнаха нервите  Mr. Green А Али от радост какви тукати раздаваше по пътя   Laughing

# 85
jap чета по форомите , че ни остават още 3 серии  Thinking

# 86
Даж,не помня какво каза Али.Довечера ще го прослушам Laughing
Али ми беше много забавен като ги прескачаше хората за да стигне до Азад,както и на момента когато си чоплеше нещо докато наблюдаваше Оджак. Joy Joy

# 87
  • In a strange romance
Ехоо, здрасти на компанията. Това съм аз, mimy_b, но с нов ник нейм. Зад него се крие дълга и покъртителна Mr. Green история, някой ден ще ви я разкажа. Grinning
Истанбул както винаги се представи на ниво. Посрещна ни с дъжд, но вероятно беше от неподправена радост, че ме вижда отново. За щастие бързо се усмихна и до края си остана слънчев и сравнително топъл.
Този път успях да си изпълня програмата минимум, видях къщата на Пашазааде на острова и спретнахме бърза фотосесийка. Честно казано не е нищо особено, много по-малка и невзрачна е отколкото изглеждаше във филма. И е в ремонт. Вероятно Пашата я ста.яга за сватбата ни с Джемката. Mr. Green
Оказа се, че мъжете в турция не харестват особено Езел. Говорих с мой приятел в Истанбул и му казах, че гледаме техните сериали. Споменах Езел, разбира се. Той беше доста впечатлен и приятно изненадан, но след това каза, че лично той не го харесва особено. Имало прекалено много кървища и убийства. Не че не е прав. #2gunfire
Но пък се изказа много ласкаво за Къванч. Каза, че бил един от най-красивите мъже не само в Турция. Което пък ме доста ме изненада. Мислех си, че мъжете му завиждат и по тази причина не го долюбват особено.

# 88
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ехоо, здрасти на компанията. Това съм аз, mimy_b, но с нов ник нейм. Зад него се крие дълга и покъртителна Mr. Green история, някой ден ще ви я разкажа. Grinning
Истанбул както винаги се представи на ниво. Посрещна ни с дъжд, но вероятно беше от неподправена радост, че ме вижда отново. За щастие бързо се усмихна и до края си остана слънчев и сравнително топъл.
Този път успях да си изпълня програмата минимум, видях къщата на Пашазааде на острова и спретнахме бърза фотосесийка. Честно казано не е нищо особено, много по-малка и невзрачна е отколкото изглеждаше във филма. И е в ремонт. Вероятно Пашата я ста.яга за сватбата ни с Джемката. Mr. Green
Оказа се, че мъжете в турция не харестват особено Езел. Говорих с мой приятел в Истанбул и му казах, че гледаме техните сериали. Споменах Езел, разбира се. Той беше доста впечатлен и приятно изненадан, но след това каза, че лично той не го харесва особено. Имало прекалено много кървища и убийства. Не че не е прав. #2gunfire
Но пък се изказа много ласкаво за Къванч. Каза, че бил един от най-красивите мъже не само в Турция. Което пък ме доста ме изненада. Мислех си, че мъжете му завиждат и по тази причина не го долюбват особено.

Само не вденах...що не спомена кой беше до тебе на фотото пред къщата на Пашата... hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 89
  • In a strange romance
Тебе те няма до мене на тия снимки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт