Има ли смисъл?

• 4 482
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
  • Талант на 2012,2013 г.
Цитат
За него още с прибирането от работа единственото което го интересува е какво ще яде

Значи аз ако обичам мъжа си, ще правя това, което му е най-приятно.
Щом иска да яде - приготви му храна.
Какво си тръгнала да слабееш и да изглеждаш добре.

Подкрепям Чоколада. Според мен ако правиш това, което на него му е приятно, то и той ще бъде доволен. От тук следва и останалото. А ако гледаш само себе си и външният си вид... Еми извинявай, ама един ненахранен мъж изобщо няма да забележи, че ти си с 5 кила по-слаба, или си с нова прическа...

# 16
  • волно калдъръмче
А пък един нахранен ще се метне у кревата да спи.

# 17
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук можем да поспорим. Ще се метне да спи, ако ти го оставиш. Инициатива трябва. И подход. Искам ли нещо - получавам го. И той доволен и аз доволна. Ама понякога човек трябва малко да помисли. Има си време и начини за всичко. Peace

# 18
Дай малко "свободно" на мъжа ти. Имам предвид, да не се стремиш всячески да спечелиш вниманието му, а да заживееш собствен живот, като леко се дистанцираш от него. Нещо трябва да го провокира да погледне на теб с други очи. В момента той те е приел за даденост.
Това е най-близо до моя поглед върху нещата....Той е приел,че теб просто те има....
Дай му пространство.Т.е. ,престани да го занимаваш със себе си.
Гледай си работата ,детето ,приятелки,хобита....просто охлади малко настъпленията си.
Ако у него все още има чувства към теб,няма начин да не се почувства засегнат от безразличието ти .
И да не се опита да промени положението....
Мъжете са си преследвачи,искаме или не.    Laughing

А пък един нахранен ще се метне у кревата да спи.
Ааа,зависи с какво и колко ще го нахраниш....    Mr. Green

# 19
  • волно калдъръмче
Ще се метне да спи, ако ти го оставиш. Инициатива трябва. И подход. Искам ли нещо - получавам го. И той доволен и аз доволна. Ама понякога човек трябва малко да помисли.
Карма, не ти ли се ще да получаваш каквото искаш без да се пънеш да мислиш за тактики и подходи  Flutter

Краси, мъжа ми няма нужда от бозка и от двегодишен се храни сам с лъжица  Laughing Само веднъж съм се пробвала да му подам зърно грозде в устата и то още като пресни гаджета - Naughty

# 20
  • Талант на 2012,2013 г.
Добре ми е и така. Иначе ще ми се загладят мозъчните гънки... Wink

# 21
  • волно калдъръмче
Е па кой как ги впряга. Ти само за тва ли мислиш  Crazy

# 22
Краси, мъжа ми няма нужда от бозка и от двегодишен се храни сам с лъжица  Laughing Само веднъж съм се пробвала да му подам зърно грозде в устата и то още като пресни гаджета - Naughty

Понеже идвам от темата "Слагате ли шапчица в къщи 4",направо мисля,,че горното е за нея....    Joy

# 23
  • волно калдъръмче
Понеже идвам от темата "Слагате ли шапчица в къщи 4",направо мисля...
Няма да ти кажа какво си помислих аз, след като ме уведоми, че живо се интересуваш от горецитираната тема  Mr. Green

# 24
Няма да ти кажа какво си помислих аз, след като ме уведоми, че живо се интересуваш от горецитираната тема  Mr. Green

Каква пък е тази тема за шапчица...

# 25
Е, как не знаете култовата тема: "Слагате ли шапчица вкъщи "  ooooh! Ама не знаех, че вече има №4, доста отговори е насъбрала.
Ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404998.0

ПП Да уточня, че наистина имаше такава тема в стария вид на форума в раздел: Майки бъдещи и настоящи, и там една мама беше задала въпрос към другите майки дали слагат шапка на бебетата си, когато са вкъщи, темата натрупа 50-60страници за норматив в агресивен спор правилно ли е или не да се слага шапчица вкъщи ...  #Crazy
Линкът, който съм дала е с тема, в която можеш да посочиш смешни или тъпи заглавия на теми, пускани в БГ Мама. И тази тема се казва: "Слагате ли шапчица..." щото създаването й е било провокирано от абсурда с първата тема..

# 26
  • Бургас
Все още обичам мъжа си но обичам и себе си.Та ако ще си хващам любовник това ще бъде само в случай че всичките ми опити да променя нещо са били напразни.А аз опитвам ли опитвам и до тук чух само цитирам На тебе да не ти има нещооооооооооо Cry
връзката се прави от двама. когато се опитва само единият е загубена кауза. говори с него пак да се размърда и да поработите върху отношенията си. ако трябва отидете на семеен консултант. ако нещата продължават така, както са тръгнали...моята прогноза не е добра за тази връзка.

# 27
Слагате ли шапчица?!?! ooooh! ooooh! ooooh! Party Party Party PartyЗависи...от колко време се познаваме newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 28
връзката се прави от двама. когато се опитва само единият е загубена кауза. говори с него пак да се размърда и да поработите върху отношенията си. ако трябва отидете на семеен консултант. ако нещата продължават така, както са тръгнали...моята прогноза не е добра за тази връзка.

...и аз съм на това мнение....отдалечи се от него....просто заживей своя си живот....да видиш дали ще те потърси...това е като с лодката.......досега само ти си гребала...пусни веслата... и Спри да гребеш!

# 29
Няма да ти кажа какво си помислих аз, след като ме уведоми, че живо се интересуваш от горецитираната тема  Mr. Green
Не знам какви мисли ти навявам....ама отдавна не съм се превивала така от смях...  Mr. Green
Темата е УНИКАЛНА просто....

Общи условия

Активация на акаунт