Знаете ли какво забелязах от единственото си кърмене навън - Преслав се впи в гърдата и не я пусна 15 мин., сякаш някой ще му вземе яденето. Докато вкъщи често се върти, разсейва, дреме, навън беше много амбициран да си хапне всичко и да приключва 

Аз напълно те разбирам за умората, и аз така тази седмица нещо много се изморих и ефекта беше по малко и по бавно слизаща кърма. 

Дари има такива крусти и много неприятно
Взех й и шампоана на Мустела да видим дали ще има ефект?
А пък и тя се мръщи много, когато слънцето и свети в очите. Вие как процедирате?

Стискайте ми палци да продължим така

А пък и тя се мръщи много, когато слънцето и свети в очите. Вие как процедирате?
Като ромка съм - аз на тротоара кърмя, а децата ми боси и голи 

,
, опитай да махнеш най-неналежащите дейности и да натовариш таткото повече. Нашият татко се занимава основно с каката, понякога си ги разменяме, но рядко се занимавам с двете деца едновременно, само сега, че каката ми е с бронхит и не ходи на градина.
.
. Обмислям скоро да направим втора среща, че бързо мина тази. (много ли бърборя, а?)
. Дай снимки да ги видим.
Разправяше една съфорумка, че макар да си кърми дискретно, когато й се наложи да премести детето от едната гърда на другата, все пак поже гърдата да остане гола без нещо да я скрива, но един дядо седнал срещу нея и я зяпа в деколтето. Тя се почудила малко как да премести детето и накрая го погледнала директно дядката и му казала:"Да ти дам да погледаш и другата?"
. Обмислям скоро да направим втора среща, че бързо мина тази. (много ли бърборя, а?)
Препоръчани теми