(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 44 509
  • 998
  •   1
Отговори
# 945
  • София
 _valkiria_, специално ги извадих да ги премеря. Тениската е с широчина 30см, а бодито аз го измерих 27см. (може и малко да се свива при пране щом това на Velina_p е със сантиметър по-малко) Тениската обаче е с бонус  Wink на гърба също има печат - До кога ще суча не е ваша работа.
 Принципно няма проблем да видиш и двете, само трябва някак да се видим или да ми дойдеш на гости  Wink Wink

# 946
  • на североизток
Ето и ъпгрейдвания вариант на роклята  Laughing http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2439/174173283534698645913129 … 3CVrr26K4AApx.JPG
Мисля, че добре се е получило Thinking

# 947
Velina_p,  veroniki, благодаря!

Вероники, запази ми моля детска тениска Д2 (бирената щампа) р-р 86. Аз мислех, че и 80 е тениска, щом е боди, не ме устройва  Peace. Пък на първа страничка пише, че до р-р 74 са бодитата, затова съм се объркала.

bouquet

# 948
  • София
Аз не искам да ставам нахална, но понеже не получих отговор, да запитам отново:

Пижамите без щампа на ЛЛЛ ли са предвидени или само моята се оказва такава?!? Thinking

Благодаря!  Peace

Anik_bg , не е само твоята, всички са без щампи. Трябваше да имат специални етикетчета с ЛЛЛ логото, но защо не са зашити .... нямам идея  Rolling Eyes

Моята пижама има етикетче БубаМара  Peace

# 949
  • София
Вероники, запази ми моля детска тениска Д2 (бирената щампа) р-р 86.
Запазена  Peace

# 950
Вероники, ще ми запазиш ли една готЯна пижамка размер Л? Понеже не съм в София, да взема да пратя наш тати да я вземе.....  Whistling Кажи как и кога и къде да се яви, пък аз ще преведа паричките на Ш.  Peace

# 951
Не зная дали на мен сте запазили, но да си кажа че искам Тениска кърмаческа размер Л . Пиши и веднага превеждам паричките. Благодаря предварително.

# 952
И аз ще искам още една кърмаческа тениска - М. Гледам, че има в табличката, а на кого трябва да преведа парички, на Шаманката ли?

# 953
Шаманче, голяяямо благодарско за новите дрешки  Hug Всеки път са по-добри от предходните колекции  newsm10 Добре, че си ти пак да ни облечеш и нагиздиш! Дрешките успях да си ги получа едва вчера и много им се радвам, обаче има нещо смущаващо в размерите каточели  newsm78 Не знам на мен ли така ми се струва или потниците са малко теснички, а детските тениски ми идват малко по-големички от очакваното?  Блузките са ок, но добре, че съм си поръчала размер L уж да са ми по-свободни, при все че нося М, а те пак по мен  Embarassed Само на мен ли така ми се струва не знам......

# 954
гледам,гледам и не виждам някой да е запазил М4 "Л"
бихте ли ми казали да все още е свободен и ако е моля да го взема.

# 955
tanichka78, а пък аз обратното се чудя - дали да не си бях поръчала С-ки  Laughing

Шаманче, екстра си да знаеш! Дори и в дън гори тилилейски си получих нещата, страхотни са просто! Hug Hug Роклята обра овации, пък като разбраха че е специална кърмаческа - още повече, плюс "Ама и такива ли имало?!" Joy

# 956
  • София
гледам,гледам и не виждам някой да е запазил М4 "Л"
бихте ли ми казали да все още е свободен и ако е моля да го взема.
Твой е  Peace

# 957
Дрешките успях да си ги получа едва вчера и много им се радвам, обаче има нещо смущаващо в размерите каточели  newsm78 Не знам на мен ли така ми се струва или потниците са малко теснички, а детските тениски ми идват малко по-големички от очакваното?  Блузките са ок, но добре, че съм си поръчала размер L уж да са ми по-свободни, при все че нося М, а те пак по мен  Embarassed Само на мен ли така ми се струва не знам......

Нее,  не ти се струва! Пустите му шивачи не са много наясно май...ние трябва още да слабеем, а децата да почакат 1-2 години да пораснат!  Crossing Arms

# 958
аз да попитам има ли останало детско боди размер 62 и дамски потник XXL, че и при нас бодито ще е за догодина, а потника ще е за след като сваля някое и друго килце Simple Smile)) ако да искам да си взема по една бройка. Нямам претенции точно какво ще е щамповано.

Благодаря предварително Simple Smile

# 959
И аз си получих блузката - много е готина и ужасно много ми харесва   bouquet Коко Шаман благодаря   bouquet
В размерите наистина има разлика, т.к. моята зимна блуза е 3ХЛ и ми е доста широчка, а тениската същия размер е по мен   Rolling Eyes ама както са казали по-горе - трябва да слабеем  Confused

......
Iv4i и Рошл@ - съчуствам ви и ви влизам в положение  Joy hahaha
Май трябва да си спретнем клуб на цицорестите мами  Joy

Общи условия

Активация на акаунт