Мъжете и козметиката

• 10 080
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
Аууу, как не понасям епилирани мъже. Като голи охлюви са. Дано не се разпространи тази мода, че изборът на мъже за мен ще падне драстично.
Голи са само няколко дни...После растителността набожда и се получава един четинест период, в който е извънредно забавно да гледаш ръцете и краката им.

Аз пак да питам, че ми е любопитно - мъжете, епилиращи краката си, как постъпват със задните си части - епилират и тях или ги оставят космати?

Моля, някой да задоволи любопитството ми, че страаашно ме гложди тоя въпрос. Sunglasses

# 106
Епилират ги.

# 107
Мерси. Досега се забавлявах с мисълта за мъж с оскубани крака и космат задник. Laughing
Обаче и другото е забавно - епилиран мъжки задник в четинест период. hahaha

# 108
Е, не знам за всички, де.  Laughing
Иначе интересна гледка би представлявал и мъж с премахнато интимно окосмяване и обилно такова навсякъде другаде.  Mr. Green

# 109
Е, не знам за всички, де.  Laughing
Иначе интересна гледка би представлявал и мъж с премахнато интимно окосмяване и обилно такова навсякъде другаде.  Mr. Green
Нормална е тази гледка, нищо шокиращо. Wink
И представлява необходима профилактика за някои сексуални занимания.
Само че епилиране точно там не знам дали има мъж, който да е в състояние да издържи. Бръсненето е по-лесен вариант.

# 110
Говоря за по-екстремните случаи на окосмяване. Wink

# 111
  • Бургас
Аз го постригвам с машинката - по-добре се справям и от фризьорката.  bowuu
Веждите му ги стрижа с ножичка, защото са много дълги, гъсти са, но не бих му позволила да си ги скубе. Не знам, но мъж с оформени вежди ми е странно отблъскваща гледка. Изрязва си ноктите сам. Ползва парфюм, брадата не си я бръсне, ами я постригва с машинката на около 4 дни.
Иначе съм много против обескосмяването при мъжете освен ако, разбира се, не са спортисти и просто им се налага.
На принципа съм, че хигиена е да се изкъпеш. А спокойно може да си чист и да ухаеш на хубаво и без да си епилиран и по-гладък и от жена.
А в момента модата при мъжете явно е да имат косми само по лицето си. Явно само него забравят да обръснат.  Crazy  Laughing

# 112
  • Русе, България
С радост се включвам за пръв път в раздела, много съм щастлива, че намерих толкова забавна тема! bowuu

У дома днес беше "козметичният" ден. Подстригах мъжа ми и му махнах веждата, за да станат две. Обезкосмяването си го направи той. Ноктите си ги реже редовно самичък. Това е!
За мен лично би било компелксиращо, ако той е по-гладко епилиран от мен, с по-нежни петички и по-добре оформени нокти.
Козметичните продукти, които той използва, са шампоан, сапун, афтършейв / спирт и парфюм. Водих кампания по внедряване на душ гел, но човекът си каза, че му оставало някакво "лигаво" и не му е приятно.

Идеален е.  Two Hearts

# 113
Аз го постригвам с машинката - по-добре се справям и от фризьорката.  bowuu
Веждите му ги стрижа с ножичка, защото са много дълги, гъсти са, но не бих му позволила да си ги скубе. Не знам, но мъж с оформени вежди ми е странно отблъскваща гледка. Изрязва си ноктите сам. Ползва парфюм, брадата не си я бръсне, ами я постригва с машинката на около 4 дни.
Иначе съм много против обескосмяването при мъжете освен ако, разбира се, не са спортисти и просто им се налага.
На принципа съм, че хигиена е да се изкъпеш. А спокойно може да си чист и да ухаеш на хубаво и без да си епилиран и по-гладък и от жена.
А в момента модата при мъжете явно е да имат косми само по лицето си. Явно само него забравят да обръснат.  Crazy  Laughing

Ние с теб имаме един мъж, да знаеш  Crossing Arms Само дето при мен идва вече подстриган и с оредели вежди  Mr. Green
Колкото до маникюра и педикюра- не понасям мъже с черни нокти и напукани пети  Crazy, от това по-гнусно и красноречиво говорещо за притежателя си не знам да има. И не говорете за естеството на работата, защото днес ми направи впечатление, че момчето, което ми сменяше маслото на колата, има много чисти ръце и красиви нокти. Значи може  Crossing Arms Предпочитам маникюр, бил той и с лак, отколкото изгризани нокти със загрубели кожички. За кутрето няма да говоря  Party

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 23:29 от елиас

# 114
Вашите мъже какво ползват-душ гел или сапун? Сапунчовците май са повече. Rolling Eyes И то по причината посочена от Пижамка
Водих кампания по внедряване на душ гел, но човекът си каза, че му оставало някакво "лигаво" и не му е приятно.

# 115
  • Бургас
Естел, сапун. При това специален - глицеринов "Капус". Ако го няма - драми, не може да се изкъпе...  ooooh!

# 116
Ами че той душ гелът си е лигав, не само за мъжете.
И аз не мога да го ползвам, понеже все имам чувството, че не съм се изкъпала добре. bowuu

# 117
  • На морето!
Темида, като те чета оставам с впечатление, че имаш за пример изключително космати мъже. За какви четини,за какви рунтави дупета говориш? В този ред на мисли да те попитам- неепилиран мъж, с гъсто, къдраво, черно окосмяване по краката, косми по корема и т.н. трябва ли да остави и интимните си части потънали в четина или там ще лъщи едно плешиво петно насред морето от косми?

# 118
Темида, като те чета оставам с впечатление, че имаш за пример изключително космати мъже. За какви четини,за какви рунтави дупета говориш? В този ред на мисли да те попитам- неепилиран мъж, с гъсто, къдраво, черно окосмяване по краката, косми по корема и т.н. трябва ли да остави и интимните си части потънали в четина или там ще лъщи едно плешиво петно насред морето от косми?
hahaha Представих си описаната от теб картина.
Да ти кажа, за пример имам мъжете, които срещам по улицата, в автобуса, на плажа и т.н. /Собствения ми мъж не се епилира и това много ми харесва./
Та, това, което виждам е наболи мъжки крака и ръце. Понеже мъжете поначало са по-окосмени от жените, скоро след епилацията се получава едно такова гъсто набождане на малки, големи и още по-големи косми, което е неизбежно до момента на следващата епилация. Нещо като четина, мда.
За интимните части казах по-напред - почистването им е силно желателно от сексуална гледна точка. Wink
Силно окосмените мъже според мен не трябва да махат космите си другаде извън интимните части. Много е забележителен при такива мъже четинестия период.
Но не ангажирам никого със собствените си предпочитания.  Peace
Скоро, по време на една среща се улових, че често поглеждам към наболите ръце на мъжа. Ми забавно е, какво толкова. bowuu

# 119
Естел, сапун. При това специален - глицеринов "Капус". Ако го няма - драми, не може да се изкъпе...  ooooh!

Моят също е така, само че марката е Нивеа. Всичко му е на Нивеа - и дезодоранта и пяната за бръснене и шампоана  ooooh!.
Правил е компромис с бебешкия сапун на малкия.

Общи условия

Активация на акаунт