Лятото на БЪДЕЩИТЕ ШЕСТОКЛАСНИЦИ наближава......

• 32 569
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • 1st floor
Момичета , да почерпя виртуално - днес ставам на 32, но се чувствам като на 17  Laughing

# 691
НеПоКоРнА, ЧРД!
Желая ти здраве - то е най-важното, любов- защото е смисълът на живота и много щастливи мигове!

# 692
  • Варна
Непокорна,честит празник!Все така на 17 да се чувстваш и здрава бъди! newsm59
Ние изчезваме за последен плаж,времето още си е лятнооо!
Хубава неделя! Hug

# 693

НеПоКоРнА, ЧРД! Да си жива и здрава и винаги да се чувстваш като на 17  Grinning

# 694
Непокорна, честит рожден ден и не се кахъри, че ставаш с още една година по-голяма. Защото ставаш с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна  bouquet

# 695
НеПоКоРнА, честит рожден ден!  bouquet

# 696
  • София
НеПоКоРнА да си жива и здрава и все така да се чувстваш на 17!    bouquet Вярвам, че ще си прекараш страхотно, а и тортата ти е .....много вкусна.

# 697
  • София-България, Израел - където си поискам
Непокорна, честит рожден ден! Да си жива и здрава и да се чувстваш на 17 до 120 години!

# 698
  • Майничка
НеПоКоРнА, честит рожден ден!
На всеки следващ да се чувстваш пак така!  bouquet

# 699
Момичета, то  е никое време, ама да ви попитам - вие зимнина правите ли някаква? И помагат ли ви децата?
Аз досега нищо не съм правила, но тази година, поради това, че бюджета ни ще е ,,по-свит,,, това лято с помощта на свекъра понаправихме някои нещица.

# 700
При нас свекърва ми прави зимнина, но рядко взимаме нещо. Аз преди около 8 години се пробвах да правя някаква "подправка", която включваше чушки, домати, лук, целина, магданоз, зехтин, сол, захар. Всичко това се вари и се затваря в бурканчета, но опита не беше особено сполучлив и дотук приключих.
Ако умееш да правиш зимнина, мисля, че това е чудесно - от една страна за бюджета, а от друга знаеш как точно си я приготвила.   

# 701
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ!  bouquet

Отдавна не слагам нищо под найлона на облеклата - и без това са твърде тежки раниците.
От миналата година започнах да купувам едни цветни облекла от метро - има малки и големи - за тетрадките и учебниците и обличам всеки предмет с различен цвят - така лесно ги намира и по-рядко ги забравя.
Вчера напазарих няколко стека тетрадки - гледам да са с бели листи и с начертани полета, за да не губи време. Купувам м и г. формат обикновено 60 л и пред изискванията на учителите ги лекувам:
искат 40 л - вадя 20, искат 80 л - слагам още 20. Тъй като са от една марка ми се получава. Иначе лудвам.
Предполагам, че тази година ще им искат голям формат по математика, че имат яко геометрия, но не зная дали пак ще я учат без да чертаят фигурите. Все едно да учиш готварство и да не готвиш..

# 702
  • 1st floor
 Момичета, благодаря от сърце за хубавите пожелания!!!  Hug
 tzarina , преди години имах огромно желание и слагах доста зимнини, домашни плодови пюрета за бебетата и каквото там още се сетиш. Но после нещо, или ме домързя или времето все не стигаше, но започнах да замразявам зеленчуци във фризера. Вижда ми се по-лесно и по-здравословно. Естествено количеството е  по-ограничено, но изгарваме горе-долу ...Не е като без хич...Компоти никога не съм обичала, плодове има достатъчно пресни и през зимата , и с тях малко съм се занимавала...

# 703
Добър ден момичета!
Вчера прегледах запасите от тетрадки,и няма да купувам тази година,на учебниците и тетрадките слагам само цветни наелонови обвивки .
tzarina, аз правя разни зимнинки,като си намирам лесни рецептички от нета

# 704
  • Майничка
В буркани правим редовно само настъргани домати. Ако ни изпаднат отнякъде повече плодове, отколкото можем да изядем, затваряме и по някой компот. Сладка децата не ядат и не правим.

Последните две години правим в малки бурканчета и едно, дето мъжът ми го е кръстил "андалуска закуска" - сварен до много гъста консистенция доматен сос с накълцани скилидки чесън и мерудии, идеално е за експресна гарнитура на месо, зеленчуци и дори яйца на очи или омлет.

Общи условия

Активация на акаунт