Лятото на БЪДЕЩИТЕ ШЕСТОКЛАСНИЦИ наближава......

• 32 580
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Няма значение и на село да е ,пак който го иска ще го преме,и направи най-доброто.......  bouquet

# 631
Присъединявам се към инициативата.
 Друг вариант е да се разкрие банкова сметка, която да бъде посочена във форума.

# 632
Момичета, аз не съм писала отдавна, ама гонехме такава важна задача, която най-сетне вече приключихме Peace
От вчера сме вече собственици на собствен апартамент Hug 
Вярно е, че и банката помогна, но нямаше как.
Процедурата отне цели 2 месеца с всичките му документи и подробности. Но...слава богу, свърши.
Оттук нататък ни чакат ремонт и ...редовно изплащане на кредита #Crazy 
Днес дори при нотариуса се оказа, че след 18 години брак, ще се наложи да си правим брачно споразумение, моля ви се  Laughing   
Аз дори все още не мога да се осъзная, че на един лист хартия е собствеността върху дома ни. Мъжа ми вчера беше видимо по-кефещ се от мен.
При мен вероятно емоциите ще дойдат с началото на ремонта. 
Или след нанасянето.
Объркана съм, честно казано.
Хем ми е драго, хем душата ми се свива при очертаващите се разходи оттук насетне. Whistling

# 633
tzarina , честито
Да сте живи и здрави пък ще се оправите , отпусни се и се подай и ти на емоцията   bouquet

# 634
Духче, благодаря ти много Hug
Знаеш ли, че покрай документите, пътувахме често до Плевен и все през твоят град минавахме. Много щети от бурята видях ooooh! Чистеха паднали дървета всеки път като минехме. И огради разрушени видях...Ужас за хората абсолютен.
А през моят град, ако мога така да се изразя, шосетата са като лунни пейзажи. Пълен кошмар за шофьорите и за пътуващите Whistling

# 635
  • София-България, Израел - където си поискам
От вчера сме вече собственици на собствен апартамент Hug 
честито! Това е голяма стъпка и е толкова хубава Peace радвай се на момента , всичко ще е о.к Peace

# 636
  • Майничка
Честито, Tzarina!
Да е пълен с любов, смях и топлина новият ви дом, останалото все ще се нареди! Laughing

Да ви разсмея малко: момата превежда адаптирана версия на "Граф Монте Кристо" от английски. Обаче не е чела книгата на български, съответно, имената ги докарва едно към гьотери, та мама поправя в края на всяка глава. И днес вече, на другаря Вилфор (Villefort), докато аз (френскоговорящата) се търкалям от смях на интерпретацията й, която е твърде хард дори за английско име, на девойката й пада пердето и заявява да й търся училище, в което не се учи английски, а друг, по-човешки чужд език, като ...ъ-ъ-ъ... френски, например!  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 17:37 от gargamela

# 637
  • Варна
tzarina,честит ви собствен дом!С кеф да си го обзаведете и да живеете в него! PeaceТова са страхотни моменти!

Как са учениците ви? Симеон вече му доскучава и дори онзи ден спомена,че и на у-ще му се ходело. Mr. GreenАми да,дълга,прекалено дълга им е ваканцията! Rolling Eyes
Записах го на школа по БЕЛ,която ще започне в края на септември.С математиката ще изчакам като видя как ще тръгне,но и там няма да ни се разминат уроците,почти съм сигурна. Crazy

# 638
Благодаря ви, момичета Hug
За нас трудното тепърва започва, досега ни беше сравнително широко около врата. Но сега предстои баткото да е 12-ти клас, вълнуват ни шофьорски курсове, такси за английския, вноска по ипотеката, бал...Ама да сме живи и здрави Praynig
А, щях да забравя, лекарството на мъжа ми, което си купувахме всеки месец за по 255 лева, сега са му го отпуснали по здравна каса. За 6 месеца, но пак си е помощ. После ще видим как ще е като изтекат. Божа работа Praynig
Относно ученето - не ни се учи, ама никак Thinking Дори има оплаквания, че ваканцията е минала като кратък миг и че нищо още не си е починал Laughing newsm78

# 639
tzarina , в твоя град изкарах шофьорските курсове  Mr. Green   така че с гордост мога да си кажа,че съм шофьор и половина  Laughing Да,още се борим с последствията от бурята,дори не знам дали ще започнем училище на 15.09.  ooooh!

# 640
Ама то при тези улици там няма как да не станеш професионален шофьор Joy hahaha
Ние минахме само, защото си отивахме в къщата на селото.
Родната ми къща е заключена от години. Като музей стои. Родителите ми вече 15 години живеят в чужбина. Почти не си идват в Бг.
При братовчедите рядко се отбивам, предпочитам те да ми идват на гости.

# 641

tzarina , честито !

Да сте много здрави, весели, шастливи в новия дом!
Обзаведе ли го вече или тепърва предстои?
Това са много изморителни, но изключително проятни моменти!

# 642
Тепърва предстои ремонт.
Но нали е над нас, ресно ще се контролира.
Обзавеждането ще е част от нас, това което ние сме си купили, идвайки в София. Другото ще го купуваме тепърва.

# 643
Тепърва предстои ремонт.
Но нали е над нас, ресно ще се контролира.

Laughing Laughing Laughing

да не се разширите надолу само... Grinning

# 644
Опазил господ, мезонет не ни трябва Joy

Общи условия

Активация на акаунт