С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 758
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Didranad чета,но все пак времето ми е малко,а от утре трябва следващ етап,та да не сгреша преди да съм стигнала до инфото.Малко в движение се информирам и с риск да досаждам ще питам,защото вие сте прочели, а и сте се сдобили с опит.
Знам че ви е писнало от тъпите въпроси на новите Mr. Green,но и ние ще навлезем в материята.
До тогава моля да ме търпите  bouquet

# 466
  • Плевен
Dorchester, малка грешка - статията беше отстрани на тази, но ето точния линк за кока колата:
http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=0&b=239
Мимс, знам аз - от собствен опит знам защо не се пише в темата! Сега ще се оправят нещата! Мерси за чергата и козинките! Без теб какво е темата?!? Гледам написала си..."миц" вместо виц - става и така - анекдота на Мимс е Миц Laughing
Kali_tod, честита годишнина! Честит тлъстичък минус! Вероятно радостта и за двете неща е еднаква, нали?
Скарлет, то сега се поопорочи нашето образование, но старите ни традиционни университети си тежат на мястото малко повече от колежите - пък било и техни филиали. Само дето даваш и доста по-висока такса в колежа. А и някои не са с бакалавърска степен, а само  - специалист...Проверете си всичко за Земеделския колеж! А и след завършване на тази степен - си има значение при постъпване на работа дали пише Пловдивски университет или ...колеж. Приемат се с предимство дипломантите на големите ни университети! За знанията - зависи си от детето, иначе се въртят същите преподаватели навсякъде! А иначе си е най-лесно да си учите в собствения град. Повечето деца, обаче точно по тази причина - гледат да са по-далеч от родителите. Всичко обмислете, преценете и според мен - си кандидатствайте в Пловдивския университет. В крайна сметка после пък там ще си вземе и магистратура - нека си свикне отначало с порядките в едно голямо учебно заведение и да се почувства истинска студентка! А ще стане и по-самостоятелна! Опита учи на много неща! Няма безплатен обяд! Вече ако не успее да влезе там - да се запише в колежа!
Забавих се - имах служебна задачка - Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора. То вече се е отговорило обстойно, ама хайде!
lout, то за търпение ще изтърпим, но по-важно е ти да влизаш в този режим подготвена! Няма лошо в схема 2ПЗ/2П!

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 10:23 от ArhMih

# 467
  • Варна
Kali_tod, честита годишнина! Честит тлъстичък минус! Вероятно радостта и за двете неща е еднаква, нали?

Ооооо,да!Минуса ми дойде като подарък за годишнината!Как ще се издокарам само довечера...със самочуствие!!! 1dating

# 468
  • Варна

ОХААА!!! трябва да е голям и червен тоя линк! Благодаря!

Препоръчвам всеки да го прочете  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 469
Хоп-троп,добър ден  Party Party.И аз съм с -1кило от вчера . Party Party Ама и аз ядох рибка за вечеря .Вчера май ни е било на всички рибен ден  Joy Joy.И днес искам ама да видим мъжо кво ще каже.Той вече е с -15кг . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не спира да се кефи на визията си и да ми благодари . Party Flutter Най-после успях да го превъзпитам относно храненето. Heart Eyes
Мимс,благодаря ти за хубавите думи и много се радвам ,че отново си при нас . Hug Hug
Kali_tod, честита годишнина!  bouquet
Хубав и слънчев ден ви пожелавам,мацки ! Hug Hug

# 470
 Честита годишнина, Kali_tod! Приятно изкарване довечера!
 Да е честита месечинката на skarlet71!
 Както и минусите на Всички   bouquet
 Мименсита, Hug. Толкова слънчева и весела стана темичката Heart Eyes. Добре завърнала се!
 Хубав ден на Всички  bouquet! И минусов същооооо Crazy

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 15:40 от euphoria_84

# 471
  • Плевен
tonnny_bg, поздравления за успешно проведен режим при съпружеското тяло!!! Това е то Дюкан - превъзпитава не само нас, а води и до култура на хранене на цялото семейство! Затова са жените - да раждат, отглеждат, възпитават децата и ...съпрузите! След мама и татко ги гушва една сгодна женица и ги води към висоти! Важното е, че човекът ти е благодарен! Няма как да не мине цялото семейство на този начин на хранене! Бива ли да сме егоисти - за нас Дюкан, за тях - "гадости" и нездравословна храна!?! Та в този дух на мисли - един виц: Манго пита: - Айше, кво има за ядене?; тя - Нищо!;той - То ти ясно - ще ми ядеш ..., децата ще ядат бой, ами аз кво ще ям?
Аз боря оня килограм от почивните дни. Преборих половината, за утре - другата половина! Ще спра прясното мляко аз! Хайде, чао засега!

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 15:44 от ArhMih

# 472
ArhMih, Joy Joy Joy
Хайде и един от мене... Mr. Green

Оженили се китаец и японка.Вечерта китаецът се прибира от работа и пита жена си:
-Ко ши ям?
Японката му отговорил:
-Котоима!

# 473
  • Пловдив
Maridi стига само си ни гледкала отгоре.........обади се Grinning

# 474
  • София
Maridi стига само си ни гледкала отгоре.........обади се Grinning

Най-добре направо се яви в събота. Часът и мястото на срещата са известни  Laughing

# 475
  • Пловдив
Аз да отговоря на Скарлет тук, защото въпросът наистина  е важен и много хора се лъжат и си дават парите напразно.

Ето списъкът на акредитираните университети и колежи в България. Ако някое "висше" учебно заведение не фигурира в списъка мисля, че няма смисъл да се хабят пари и средства:

http://www.testovete.info/index.php?option=com_content&task= … 13&Itemid=211

# 476
Смъмриха ме най-официално, че не се разписвам в темата и ей ме на! Mr. Green
Боря последните килца преди влизането в трета фаза и вече ме тресе нервата как ли ще се справям в нея! ooooh!
И в резултат, все за Zero-то мисля... Че и го ям... Дано не се окаже камъчето, дето ще ми обърне каручката! Praynig
Честити годишнини, месечинки и какво ли още не! Grinning На който - каквото празнува, че да не пропусна някой!  Laughing
Туй то! Рапорт даден! Mr. Green

# 477
ArhMih,така е .Няма смисъл да правиш режима на Дюкан ,ако нямаш намерение да си превъзпиташ психиката.Всички диети,режими и други разни средства са безсмислени,ако не доведат до едно разумно хранене впоследствие .Всички ,които са си върнали килцата мисля ,че там им е грешката.Не коря никой ,просто коментирам,дано не се засегне някой. Hug А преди него превъзпитах майка му  Joy.Жена на 60г отслабна от 116 кг на 83 кг в момента и ,определено,се промени начина и на хранене. Heart Eyes Да не казвам и колко болежки и изчезнаха. Heart Eyes

# 478
Здравейте момичета!
(не)Обикновена Hug Hug Hug
tonnny_bg, браво за големия минус. Аз мога да се похваля само с покачване Sad Ама и Хуска не помага. Днес си купих две лекарства /хапчета и шоколадче/. Второто го наврях в хладилника. Не посмях да го пробвам. След 4,5 месеца без шоколад да не взема да му налетя като невидяла и утре да не мога да изляза от къщи навън Laughing
Kali_tod, честито за двата повода. Облечи се секси и си изкарайте страхотно с мъжо. Wink
Скарлет, на теб голямо честито 4 месеца. Успех в трета фаза.  Peace

# 479
  • София :(
               Добра ви вечер  Hug
    Kali_tod , честита годишнина и честит подарък от Кантарев по повода  Hug  bouquet
    Dorchester , честито местенце на седма пейка  Hug Ама да знаеш, и изварата е голям човек  Peace
     skarlet71 , ма то... твоя ханш колкото моята талия бре  ooooh! И аз се броя за отслабнала... - резил  Blush
     desitka* , само тялом, духом ще съм с вас и заради идеята ще обядвам телешки бургери в събота  hahaha
     lout , в ПЗ дните зеленчуците са гарнитура, не основно, наблягаш на мръвките  Peace. Баш за 2П/2ПЗ май не съм чувала, но щом има 1/1, 3/3 и какви ли не още, що да няма и 2/2...  newsm78 И `де хукна с прегрешенията от сега още? Хайде барем 5 -6 месеца устискай, а  Wink
     ANNAFACE Heart Eyes Hug
     ArhMihJoy, ниц бе, и нова дума ли сътворих  Flutter
     tonnny_bg , да ти пратя и моя мъж да го превъзпиташ, че аз колкото и да приказвам - файда йок. Станал е объл, пуфти, търкаля се, ама ...
     euphoria_84 Hug
     Сисссс , а ко има?  Joy
     (не)Обикновена , ще се справиш  Peace Hug
     Днес ще раздавам рано козинките, за да мога да поспя, че утре по това време вече ще съм на теферич, но преди това ще трябва да поработя, да натоварим циганията и да разпънем катунЯ... Но преди да ви приспя -

Среща на софиянки - в събота, 11.06, от 13 часа в Дивака на Гладстон

Момичета, хапнете едни кебапчета вместо мен  Wink Hug Heart Eyes
     Хайде, ето ги и козинките - да ви е меко, сладко и режимно нощес  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт