Британците, британците! Имаме си кифличка! Тема 19

• 18 673
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, изкормени пилета, огладнях Crazy. Много гот е било явно, и аз съм кандидат за палатка Laughing. Поздрав по тоз повод http://www.youtube.com/watch?v=FOEz4jTcJd4&feature=related Joy

# 586
  • Ænima/Albuquerque
Па да знаете какъв дъжд ни пра баш първата вечер!  ooooh!
Не можахме да минем през трите брода с колата, щяхме да се обърнем у рЯката, дойдоха да ни вземат, пък едва се събрахме в едната единствена опъната палатка, като спря обаче живнахме. hahaha
Изгоряла съм ужасно.  tooth
Реве ми се, искам да се върна обратно! Това бяха най-кратките 48 часа в живота ми.  newsm45

И такъв си имахме.

И хвърчило си имахме.  hahaha

# 587
  • София
ИХ! ИХ! ИХ! Докато изчета и изслушам това, което сте пускали Сарказмова се прибрала, а така хубаво щях да нащипя Лоу!!!

Джо, видях те! Не съм щипала Бетъни, не съм го мачкала  Crossing Arms , че да ми се залисващ с КралЯ!!!!
Роклята е хубава, харесва ми! Хич не се връзвай на красимите мами. Сред тях има много готини дами, които наистина си пишат от години. И Вал е права за тийн-ките, които са завзели някои теми...

Сарки  Hug Снимки!!!!! Радвам се, че си прекарала добре! Аз съм още палатко - девствена и мисля такава да си остана...

# 588
  • Ænima/Albuquerque
Ване, и аз мислех да си остана палатко-девствена, но каква грешка допускаме!  tooth

# 589
Яяя, какво раздвижване!

Водолазе, а добре дошла, браво за хубавото! Ама в тоя албум пикасов сал един крак виждам, мър, де са другите снимки?

Сонче, а ти де ходи да мааш гащи, м? Не си се отчела, че ше липсваш.  Mr. Green А кифльока свикна от ден първи, няма проблеми детето с адаптацията, живо да ми е. Вал, все си е ванилена, днес малко сиропеста, т.е. мрънкателна.  Mr. Green Не говори за шоколад, че ми се яде, а не бива.

Джой, убава рокла много, за*** ги мадамите, стой си тука.

Ооо, кой каза Бетани! Гледах Свещеника вчера, бе, забравих да ви кажа. Мали, Джо, ако бях ти, щях да съм локва на пода от първата минутка. Инче филмето е бая забавно.

# 590
Аз пък тръгнах на Витоша с преспиване екипирана само със спален чувал, ноу палатка, и то в началото на месец май  hahaha Добре че се зарибих с един младеж, цяла нощ поддържаше огнището и не ни остави с френдката да изпукаме от студ  Mr. Green  Joy

# 591
Сарки, много се радвам за теб Hug. Огненият обръч е прелест Heart Eyes

Ване, не бъди нечестница, не ме карай да ровя из великденските писания, аз прощавам, но не забравям hahaha

И сега, автопоздрав, с комерс-копелето от големите бози Mr. Green

п.п. аз съм палатко-дефлорирана от вече цяла година, хем на бритска зема се случи паметното събитие Crazy

# 592
  • София
Да, и аз видях един крак на снимките! Убав е признавам...

Джо, Пуци ти го каза същото малко по - нагоре. Кво да се прави като е секси човека!

# 593
  • Ænima/Albuquerque
Как един крак бе? Ами Джо как видя пилетата?
Я, тука ... https://picasaweb.google.com/105349618679021188830/VBMKS?authkey … p;feat=directlink

# 594
А, туй друга работа! Гъсеницата къртиии!  hahaha

Аз пък на палатка съм била само в крехка младенческа възраст, па на бритска земя нощувах на открито без палатка, беше велико, нищо, че после смърдях на въглищар.  Mr. Green

ПП Сарк, пича с антенките с Кораба-майка ли се свързва?  Joy

ППП Грях ти на душата, че не си заснела и готовите бройлери!

# 595
ПП Сарк, пича с антенките с Кораба-майка ли се свързва?  Joy

И аз живо се интересувам  Mr. Green

# 596
Джо пиленца всекви види Crazy

Джо, Пуци ти го каза същото малко по - нагоре. Кво да се прави като е секси човека!
Това става личната ми мантра, след всеки набег към чуждо hahaha. Ване, благодаря Hug

Пуци, верно ли е убав там, аз много му се чудя на тоз филм Whistling?

# 597
  • София
Ох! Якооооооооооо!!!! ВидОх ги пилците! Добре, че не съм гладна!!! Гъсеничката е много `арна също, макар да има нужда от лека липосукция!

# 598
  • Ænima/Albuquerque
Нда, получи важна информация от Кораба-майка.  hahaha
За бойлерите, Пуц, чакай да се приберат и другите хора, да ги качат и шъ дам линк.  Mr. Green
Ване, казвам ти аз - проверено е, яко е! Heart Eyes
Купувам си всичко и започвам да ходя.

# 599
  • София
Искам и аз в гората! Искам и аз да бъда палатко-дефлорирана!!!! ПЪК! Twisted Evil

Предлагам следващата брит-среща да се проведе на някоя полянка. Sunglasses Пък и лято иде - време за пикници.

Общи условия

Активация на акаунт