Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 734
  • 709
  •   1
Отговори
# 585
...
И отклонение относно завишените цени на сделките в грабо!!! Обадих им се да пусна оферта за фирмата на баща ми. Това, което можехме реално да предложим беше с отстъпка 45%. От грабо ми обясниха, че не са заинтересовани, защото отстъпката трябва да е минимум 50% иначе не се интересували  #Crazy. Ами Ок - обаче фирмата има редовни клиенти, които ни познават и няма да излизаме смешни пред тези, които много добре знаят реалната цена на услугата. Отказахме се от тях и ще направим нещо с друг сайт! Според мен с тази си политика просто подтикават фирмите да надуват реалната цена - иначе не могат да пуснат оферта..  Tired

Защо не направите като Кабуки чадо - правите си собствена страница, на която да обявявате намаления на различни продукти или услуги, зависи за какво е фирмата ви. Те пускат нова оферта на всеки две седмици. Разбирате се със сайтовете-генератори за начина на плащане - дали на импресия, дали на клик или каквито там са им практиките, и действате.

Чудесна идея, argun!   bouquet

Не съм се замисляла, че е чудесна възможност Money... Но от друга страна ако всяка фирма си прави собствен сайт - то ще е като промоционален каталог Simple Smile Crazy

# 586
  • софия
почти мога да се обзаложа,че не е била лонда,защото 1.Много ме щипеше,аз съм се боядисвала с Лонда,и знам,че боята е с много добра кожна поносимост2.След една седмица косата ми започна мн да опада и е супееер изсъхнала на крайщата,което с лонда досега не ми се е случвало,както и факта,че излязох жълта,а си бях избрала сив цвят,който съм сигурна,че става 1:1
Чудно просто #Cussing out Пратих майка там да я боядисат: направиха й отвратителен цвят. Отгоре е по-светро, отдолу по-тъмно и й е много изсъхнала косата. Сега разбирам защо. Лошото е, че имам още 1 ваучер. Мислех аз да отида, но все не се наканвам да се обадя да запиша час. Ще го хвърля, защото няма как да докажем, че не боядисват с Лонда  #Cussing out (б..и и мърлите! #Cussing out)
Даже са пуснали нова оферта.

# 587
  • София
Звънче как да няма как, искаш да си видиш боята и готово.
ПС Вярно е че си е трошене на нерви, но пък някой вече съвсем ни вземат за канарчета  #Cussing out.

# 588
  • софия
Звънче как да няма как, искаш да си видиш боята и готово.
Не съм сигурна, че искам да си губя времето и нервите за подобни експерименти. Цветът, които направиха на майка ми е ужасен. Люлин ми е относително удобно, но ... Ще изчакам да видя.

# 589
  • София
Имате ли отзиви за Nelos Health & SPA? Метнала съм око на тази оферта:

http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/vaucher-za-klasicheski-masaz … gani-masazhi.html

Също и аз се присъединявам към питането за градина на този ресторант:

http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/hapni-kakvoto-ti-se-iska.html

# 590
  • Sofia
Момичета, ходили ли е с ваучер за кафе в Friend's Place от Офертомат?
Аз ходих в събота  с още 4 човека, но беше затворено при обявено работно време за събота от 10:00 до 18:00 часа. Тази седмица може пак да пробваме, но само с приятеля ми, понеже ако пак е затворено,не мога да разхождам приятите си само до там.

# 591
...
И отклонение относно завишените цени на сделките в грабо!!! Обадих им се да пусна оферта за фирмата на баща ми. Това, което можехме реално да предложим беше с отстъпка 45%. От грабо ми обясниха, че не са заинтересовани, защото отстъпката трябва да е минимум 50% иначе не се интересували  #Crazy. Ами Ок - обаче фирмата има редовни клиенти, които ни познават и няма да излизаме смешни пред тези, които много добре знаят реалната цена на услугата. Отказахме се от тях и ще направим нещо с друг сайт! Според мен с тази си политика просто подтикават фирмите да надуват реалната цена - иначе не могат да пуснат оферта..  Tired

Защо не направите като Кабуки чадо - правите си собствена страница, на която да обявявате намаления на различни продукти или услуги, зависи за какво е фирмата ви. Те пускат нова оферта на всеки две седмици. Разбирате се със сайтовете-генератори за начина на плащане - дали на импресия, дали на клик или каквито там са им практиките, и действате.

Чудесна идея, argun!   bouquet

Не съм се замисляла, че е чудесна възможност Money... Но от друга страна ако всяка фирма си прави собствен сайт - то ще е като промоционален каталог Simple Smile Crazy

Погледни как са го направили К. чадо - най-важното е да се разбереш със сайтовете-генератори, за да те виждат клиентите. Много малко хора преглеждат един по един отделните сайтове като колектива, грабо, задружно и т.н., повечето търсят сайтове като всичкиоферти, еха и подобни.
Може да направите и страница във ФБ, но задължително пускайте линкове на всички оферти, а не я занемарявайте, защото рано или късно хората ще започнат да се отписват от нея.

# 592
  • Sofia
а знаете ли реално какви са комисионните за сайта от продажба - 5-10%?

# 593
почти мога да се обзаложа,че не е била лонда,защото 1.Много ме щипеше,аз съм се боядисвала с Лонда,и знам,че боята е с много добра кожна поносимост2.След една седмица косата ми започна мн да опада и е супееер изсъхнала на крайщата,което с лонда досега не ми се е случвало,както и факта,че излязох жълта,а си бях избрала сив цвят,който съм сигурна,че става 1:1
Чудно просто #Cussing out Пратих майка там да я боядисат: направиха й отвратителен цвят. Отгоре е по-светро, отдолу по-тъмно и й е много изсъхнала косата. Сега разбирам защо. Лошото е, че имам още 1 ваучер. Мислех аз да отида, но все не се наканвам да се обадя да запиша час. Ще го хвърля, защото няма как да докажем, че не боядисват с Лонда  #Cussing out (б..и и мърлите! #Cussing out)
Даже са пуснали нова оферта.

Как така ще го хвърляш?!
Отиваш и казваш, че искаш да те боядисат с това, за което си платила, или пускаш оплакване в Комисията за защита на потребителите.
Или поне да ти върнат парите.

За големите сайтове - 50 на сто.

# 594
  • Sofia

[/quote]

wow а аз си мислех че са до 10%...

# 595
  • София-Младост

50% от кое...от отстъпката?

# 596
  • Sofia

предполагам , че това, за което argun говори е 50% от стойността за която се продава офертата т.е ако се продава масаж за 10лв след намалението сайта взима 5лв.

# 597
  • До хладилника, който обичам

30-40% от общата цена, да. Т.е. ако продаваш нещо за 100 лв, в сайта ще отидат 30-40 лв.

# 598
От офертната цена, т.е. тази, която потребителят плаща.
Позната беше питала за нейния салон - офертата им беше, че ако от 100 лв. намалиш на 50, си делите приходите на половина, т.е. за теб остават 25 лв.
Някъде назад в темите беше писала и една потребителка, която разработваше нов салон - беше пуснала оферта по горната схема и беше сметнала, че след като плати процент на работниците си (процент по редовния ценоразпис), всъщност работи на загуба, но пък с надеждата, че клиентите ще се върнат и на редовните цени.
Но сигурно тази потребителка е била последният търговец, който е пуснал реално намаление  Grinning Не ми се вярва сегашните да работят на загуба, като гледам какви разминавания имат между редовните цени на сайтовете си и офертите.

ПП - ето потребителката, за която писах - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561246.15

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 12:37 от argun

# 599
  • София...........
http://www.imasdelka.com/savarsheno-gladki-mishnici-s-fotoepilac … to-za-45lv-6ofiqr

Сега се връщам от тази оферта Simple Smile, супер любезна и внимателна беше мацката - доволна съм и ще дебна за още такива ваучери за там

Общи условия

Активация на акаунт