В подкрепа на Мая Кривошиева!

• 8 237
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
Моята позиция е проактивна също. Не мисля, че при болка номер едно в медицината на човек му се живее - болката в зъб е номер 2 или 3. Не мисля, че човек има смелост сам да се евтанизира. Тя на ден взима 50-60 ампули морфин. Трябва ли да е професор - анастезиолог , за да се сети , ,че ако си удари дозата за 3 дена анведнъж - не й трябва Швейцария изобщо. Иначе трагедията е в това, че се надява на института Джон Хопкинс в Истамбул и киберножа там. Киберножа се използва само за малки тумори, а не когато панкреаса ти е увеличен 3         пъти. Сматам , че тя е герой , защото вече три године е жива , а не една, както е нормално. Публикувах това, за да й кажа да знае преди да умре защо е от 50% , които умират  , но не знам дали ще стигне до нея.

Питайте някой онколог какво цели химиотерапията и лъчетерапията и най-вероятно ще ви каже - да убие раковите клетки. Всъщност цели да увреди ДНК-то им и това да даде на тумор супресорниге гени (те казват на клетката да не се дели) сигнал да дадат заповед на клетката тихичко да умре  .  Главния такъв ген P 53 (Протеин с 53 000 молекулна маса) в 50% от случайте е мутирал и дава грешни команди  .  Може би, това е причината годишно да имаме 34 000 диагнози и 17 000 акта  ?  Толкова късни фази на злокачествени заболявания пръскат метастази като заря и операция е безмислена  .  На такъв рак му трябва нова технология , но тя е скъпа и освен това трябва малко да се ъпгрейдва  ,  за да работи при терминално болните. На ДНК модела на Уотсън и Крик водата е махната, а водните молекули са по 10 - 15 около другите и им се влияе на тях да посъберат новреденото ДНК.   Евтаназията е два пъти по-евтина и прави конкуренция

# 16
Камене, само да се изразя по ясно и точно. Значи искам да й помогна да живее и оздравее. Но не вярвам, че ще завладееме космоса с древната китайска техника на реактивната тяга, както и да си разрешим енергиините проблеми с фотоелектричния ефект  ,  който е открит от Рудолф Херц преди 135 години и сега правиме слънчеви панели като ненормални. Също така не вярвам  ,  че тя вече не е лекувана с лъчетерапия, а за тъканта на 1 място се полага максимум естествения радиационен фон за 1 живот и край. Ако блъскаш още радиация - тъканта умира  .  И раковите клетки и здравите. Съшо така не вярвам в тези методи, а в обратните на радиацията методи. Ако не ме разбираш какво говоря - не се притеснявай, защото това ще се учи в училище след сто и кусур години. Такива машини има и сега и са около десетина хиляди, но имат нужда от малко туниг , защото рака е все пак терминален  .  Предполагам, само предполагам , че така ще се махат и хив вирусите, защото сега с химия се махат само временно и изглежда, че ги няма, но пак се връщат  .  Смятам така, защото, след като ракови клетки причинени от канцерогенни вируси изчезват , защо да не изчезват и други вируси , а ? Как да го кажа това на жената или на Мартин

# 17
  • София
Безработен, можеш да се свържеш с екипа на предаването на този мейл - karbovski.direktno@gmail.com .

# 18
Ами написах им това, което написах и тук, но вместо ти използвах вие  .  И какво от това? Терминално болните от рак в 90% от случайте вече са били лекувани с традиционните средства и твърдо вярват  ,  че  просто им трябва по-добър лекар и по-чиста болнична стая и всичко ще се оправи. Даже и не се сещат , че когато има т.н. рецидив   вече нещата са много по-трудни, защото при раковите клетки също важи принципа за естествения подбор и по-издръжливите оцеляват и се делят по нататъка

# 19
  • София
Както коментирах и на друго място, Безработен, специалистите са тези, които определят шансовете. Това, което можем да направим ние, като общество, е да изразим подкрепа към реалностите, с които живее г-жа Кривошиева и да й дадем възможност за лечение.

# 20
Камене, моите уважения за темата, която си пуснал, но ти преплиташ 2 неща - напукани пети и терминален рак  .  Професорите - специалидти  ,  когато са завършвали медицина ти още не си бил роден. И точно тези хора сигурно са дали на пациента един документ, на който пише "Пациента е запознат с неблагоприятната прогноза" - пациента се подписва и това фактически е момента, в който са се отказали да го лекуват - дават му само морфин или подобни.
Втората ти заблуда е, че мислиш, че България е най-зле по отношение на успехи в тази област. В България на 100 000 човека умират по-малко хора от рак отколкото в Холандия. В интернет има статистики Кянсър Дефс Пър Кяпитъ  .  Методите за лечение у нас са същите, както и в Европа и Америка. Специалистите ни са много добри. И въпреки това, 4 фаза - терминална практически не се лекува изобщо. Това е така, защото се използват методи , които стават за чужди тела - вируси, бактерии, но не и за собствените ти мутирали клетки. Химията е безсилна, радияцията - тъпа.
   С технологиите, с които ще се лекува терминален рак след повече от век сега се угояват агнета и риби в селското стопанство.
  Не забравяй, че преди 400 години хората са ги лекували от почти всичко с кръвопускане и , ако искаш най-добрия специалист , отиваш при някой, който е пускал кръв най-много години. Доктор Нострадамос са го изгонили от университета в Монпелие, защото е използвал "аптекарство и фармация" , а не се е придържал към астралогическите хороскопи и кръвопускането.
Пак ти казвам в момента има технология, основана на нови принципи, с която да се лекува терминален рак , но тя е поне 2 пъти по-скъпа от евтаназията, която е 3000 евро , а и никой не гледа в тая посока, защото тя е обвързана с много други неща. Например грешките в ДНК-то се поправят , а здрав човек би живяр поне 10-20 години по-дълго - това значи проблеми в НОИ. Технологията е планирана да бъде в учебниците по физика и по моловете след повече от 100 години

# 21
  • София
Все пак, технология съществува. Това, че лечението с нея е по-скъпо, е допустимо, ала шанс, в крайна сметка, има.

# 22
Цитат
Все пак, технология съществува. Това, че лечението с нея е по-скъпо, е допустимо, ала шанс, в крайна сметка, има.
НЕ, Камене  ,  шанс няма никакъв. Никой не ме е псувал повече от самите болни и техните близки. Парадоксално, но факт  . Дори и в този конкретен случай виж какво става. Жената иска парите, за да ги даде за лекарства или за киберножа в Турция - и това след ката вече е дала всичките си пари от Америка  за лекарства . Как да  им обясниш на хората, че им трябва не радиация, а антирадиация. Мислят, че им се подиграваш.

Ще се опитам да ти обясня. И ще разбереш, защо няма никакъв шанс. Значи, Айнщайн прави 2 деца на една умна сръбкиня и после й изневеряра с братовчетка си. По- малкият му син, като навършва 21 пише на баща писмо и го обвинява , че е откраднал теорията за относителността от майка му. Изведнъж на детето, което има 300 стихотворения написани от него му слагат диагноза шизофрения и не излиза от една психиятрия до края на живота си. Бащата не е велик учен, а велик вожд на науката - Владимир Илич Айнщайн. Точно като велик революционер, той спира еволюцията и я обръща с главата надолу. Разбираш ли ме? Естествено, че не. Женат също няма да ме разбере - ще ме помисли за луд  . 
Как да й обясня, че 1 въпрос в кандидат-студентският справочник на всеки студнт по Медицина е Строеж на атома. Всеки свободен радикал е атом или молекула с нестабилен вънщен електрон и като примерно й минава покрай ДНК-то на някоя клетка откъсва някой кислороден атом и ето ти потенциална мутация  .  Според конспекта испоред Айнщайн няма как отвън да се поправи ДНК-то или да се стабилизира свободниа радикал  , а според еволюцията в науката може.

Как да ми повярва човек , който с пълна газ е тръгнал към пропаст и бензина му е свършил и те моли да му дадеш не ъкъл  ,  а още бензин  ?

Ти вярваш на Айнщайн , тя вярва на лекарствата ирадияцията

# 23
P.S.
Ти вярваш на Айнщайн , тя вярва на лекарствата и радиацията , а аз , аз естествено съм идиот

# 24
Преди да изразя съгласие с Безработния, въпреки че не съм изобщо по тази материя, само държа да кажа, че тази "хопкинс" в Турция си е чист хибрид между опитна лаборатория на Менгеле и банка за невъзвръщаеми депозити. Имам два случая с познати, лека им пръст - накрая не морфин, ами и Тайсън не можеше в нокаут да ги свали от болки, а там никой не ти помага и те гонят ако си просрочил часа си с 1 минута. Изобщо не се напъвайте за там, загуба на време преди всичко. И накрая - съвременната медицина е търговия! Запомнете го!  /пази Боже!!!/

# 25
  • София
Нотар, разбирам, ала вместо оценки и коментари, тук се търсят решения. Никоя опция (за облекчаване на състоянието и поддържането на живота) не бива да бъде изключена, преди да бъде опитана. Още повече, че при всеки има индивидуални особености и това също има значение.

# 26
Ами то и аз не съм в тази област , сега ще кандидатствам медицина  ,  но какво му е трудното да се справиш с един такъв дребен проблем. Просто трябва да следваш пътя на умрелите учени и те ще те заведат до правилното решение. Примерно, Айнщайн ти изглежда като добрия стар Дядо Мраз и е награден с нобелова награда и знаеш със сигурност, че ако малко му разровиш в миналото и в идеите - ще започне да мирише. Хващаш някой друг учен по времето на Айнщайн, на който са му разкатали фамилията, горили са му книгите - примерно на Вилхем Райх в САЩ през 1956 по заповед на съда - и знаеш, че ако разровиш в миналото му и идеите му ще намериш злато. Елементарно е. Аз ви казвам понастоящем в онкологията у нас и по света се използват методи отпреди повече от 100 години. В момента има машини за угояване на риби  ,  които струват към 10 000 лева , които са базирани на принципи и методи, които е планирано да пъдат  "открити"  след повече от 100 години  .  Тази разлика от 200 години направо прави човек, който говори за това да изглежда като молоумен  ,  както през средновековието някой, който е обяснявал, че Земята не е плоска , и ако стигнеш до края й няма да паднеш и да се утрепеш

# 27
Жената има нужда от помощ, а Вие философствате.  Confused  Sad  Rolling Eyes

# 28
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513011.240

То добре, че поне това не е позволено - да философстваме. От тая тема горе вече 3 мнение ми трият  госпожите модераторки , защото няма сълзи в мнението и го възприемат като подигравка. Няколко пъти вече ме банваха. А по отношение на жената и още 17 000 годишно като нея само у нас - аз съм си свършил работата по отношение на теоретическата част . Трябва да ти кажа, че такова нещо като богат баща - бизнесмен , който има малка красива дъщеричка , но за зла беда , детето развива левкимия и след 6 месеца вливки на какво ли не бощата отчаяно търси да се закачи за всяка възможност за шанс дори и 0,1 процент , за да спаси детето си - даже е готов да почне и да разсъждава самостоятелно и да не смята за алтернатива на традиционните лекарства някое друго лекарство , само защото в химическата му формула има по-дълги вериги от СН-СН-СН.... Та , това е мит -такива бащи ги има със стотици в България, но никога не започват да разсъждават самостоятелно, дори и когато професорите им кажат , че шанс няма - това е по-вероятно да стане при солидните тумори, като на жената, докато при левкимиите "лечението" е до дупка - буквално - прочети това да видиш , че и при ужасите има кой е по-по-най - публикува го  Fani в горната тема     
http://bg.netlog.com/marakapitanova/blog/blogid=118462#blog
Аз десетте хиляди за машина ги бях започнал да ги събирам с работа, но като изработих първите 200 и си ги поисках - не ми ги платиха. Философията и теориятаса 99% от работата - това е ноу-хау. И като сме тръгнали да философстваме - дори и след като професорите са се отказали от жената и тръгнеш да й помагаш - отиваш директно в затвора, защото нямаш прамо да лекуваш и й застрашаваш здравето - представи си. Единствената възможност е да й даваш пари, а тя да ги дава на хора, които й казват, че няма шанс

# 29
Каменчо, успех само мога да ви пожелая и то най-искрено! Пак ще си говорим...

Общи условия

Активация на акаунт