Тема Незабравима 204

• 36 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Монтана
UNUTULMAZ - Biz aşkı meleklerden çaldık - Burcu Güneş - bg sub
НЕЗАБРАВИМА - От ангелите любовта откраднахме - Бурджу Гюнеш - превод

Роси,красотата,която продължаваш да твориш е безгранична!Продължавай,мила!Бъди жива и здрава и споделяй в живота си такава ангелска любов!Благодаря за удоволствието да гледам твоите красиви рожби! Hug Hug newsm03 newsm03 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 421
Добро утро  Hug

Поздравления за Роси и Росисан и новите им клипчета      bouquet        bouquet          bouquet

Вай честит празник     bouquet  Нека с рожденника споделяте много години семейно щастие  Hug

Желая ви един прекрасен неделен ден

# 422
Добро утро!Желая ви приятен и релаксиращ неделен ден!
ВАЙ, да ти е жив и здрав рожденика  и много да те обича .Весел празник!  ura newsm18
БОБ,страхотен "Анализ" smile3501 newsm51 newsm51
Роси 164 клипчетата са чудесни smile3501 newsm51 newsm51
РОСИСАН,благодаря за удоволствието ,което ни поднасяш с прекрасните си клипчета и то с превод. smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря на ВЕСЕЛА newsm51 и РОЗИЧКА  newsm51 за новите снимки.
Гледам спора около Еда продължават с пълна сила. ooooh!
АЛИСАС,нямам нищо против когато някой е на друго мнение или не харесва Еда.Въпрос на вкус и предпочитания,но не понасям когато някой си мисли ,че само неговото мнение е миродавно и да го налага на другите и ако те не са съгласни да ги  слага в различни категории.В същото време  ако някой се изкаже  негативно за неговите любимци да ги нарича "мъжемразки".Не понасям някой да ми казва кой бил "мъж-мечта" .Мисля,че форума е за да се обменят мнения но не и да се налагат и да се обиждат другите и то без да ги познаваш. Hug

# 423
  • Русе

Малко спам от мен! Peace
Днес в Казанлък се 4ества празника на Розата!Слагам и аз картинка на най - поместваното цвете тук!

# 424
Да си припомним малко от щастливите моменти

# 425
Привет на консервите от форума!  Peace
Споко! Заемка от поста на Боб99. Адски ми хареса.
Подредила съм Ви като в консервна фабрика.
Нямам обяснение за Вашите реакции. Без да искам съм направила една дисекция на форума! При това много вярна. Всеки намери мястото си!
И какво лошо и обидно има в това! Обидите са към мен в последващите постове!
Вече съм сериозно загрижена за състоянието на форума. Но няма да тровя повече обстановката.
Днес е неделя - ден за релакс, забави, закачки, смешки и веселие  във форума!
Злобарите сме на линия по график в понеделник!
И за удоволствие на форума се налага да  разредя участията си! За говорител назначавам Уинона.

# 426
Искам да попитам Каламитси, с какво Еда е посредствена? Thinking Надявам се да прочете поста ми и да ми отговори на въпроса  Peace И изобщо как преценява,че една жена е посредствена? newsm78 Според моите лични разбирания , Еда изобщо не е посредствена  Peace

Не влагам лош смисъл в определението – посредствена. Голяма част от хората са такива.
Имам в предвид – обикновеност, тривиалност, ограничени възможности,с нищо не блестиш,
точно в нормата си, вкарал си се в някаква матрица, без размах, без въображение, без полет на мисълта, предвидима, предсказуема, с нищо не може да те изненада!

# 427
  • Русе
Нямам обяснение за Вашите реакции. Без да искам съм направила една дисекция на форума! При това много вярна. Всеки намери мястото си!
Вече съм сериозно загрижена за състоянието на форума. Но няма да тровя повече обстановката.
И за удоволствие на форума се налага да  разредя участията си! За говорител назначавам Уинона.
Коя си ти, да назна4аваш и определяш кой какъв е и какво да прави! Изклю4ителната ти безпардонност няма граници ! Може да се имаш за най-големия капацитет, но за мен не си ДАМА! Нямаш ка4ества!

# 428
Добро утро !
Вай, честит празник на твоя Харун !
Да ти е жив и здрав !

Сега нещо , към което не искам да се връщам, но явно ще трябва, напира ми да го кажа.
Вчера разделянето и категоризациите не дойдоха от Каламитси.
Дойдоха от автора на времето преди 3 и след 3.
Едното време цветя и рози, другото бойно поле.
При това един постинг, написан ни в клин ни в ръкав, точно когато се обсъждаше новия епизод и се появиха много интересни постинги.
След това дойдоха постингите на Златна рибка и Каламитси, вторият категоризира мнения,без да причислява никого към тях. И реагира по-остро ! Това е Каламитси !
Целия ден ми минаваше през ума въпроса кому и защо беше нужно да се хвърля тази бомба, точно когато течеше една добра дискусия.
По-добре беше да се пусне поредния чаршаф със снимки, вместо това, но уви.

И пак относно Еда. Абсолютно съм убедена, че има форумци, които не я харесват, но или не пишат вече тук или просто не им се влиза в полемика. От едно много хубаво време, в началото на форума, съм запомнила форумката Харда - с много силни постинги. Та тя веднъж ме попита, лично мен, какво толкова харесвам в Еда, защото тя не я харесвала до степен да спре да гледа филма . Каза, че за това вероятно допринася и Йозлем, която не е особено добра актриса , конкретно, не играе добре с очите си, с които може толкова да изрази. Тогава не бях гледала и кадър от друг турски филм. За мен Незабравима беше чудо, вълшебство, отговорих й с много хубави думи за Еда, после и бай Ганьо даде едно рамо и се получи наистина чудесна полемика. Със сърцето си харесвах и двамата, макар и тогава да не одобрявах някои от постъпките на Еда. Във втория сезон ни представят една Еда, много често като кукла Барби /имиджа й куца на много места/- ревнива, неуравновесена, отново вечно плачеща, до степен да прелее чашата и започнах да не харесвам образа й, дори и да одобрявам някои от постъпките й.Заради решенията на сценаристите, разруши се магията на филма.
Ето, сега ми е интересно да чуя Каламитси, да защити авторите на филма, защото за нея сценаристите си вършат добре работата. Аз останах фен на филма само заради това да видя все пак щастливия край на тази любов, за който бленувах още първия сезон.
Жалко, че не развиха образите на Харун и Еда, на другите образи във филма, за да има истински дискусии.
А то само и най-вече безумията на един Бату и неубедителната лудост на Мелда.

Приятен ден на всички  !
Дано има снимки, резюме, нов фрагмент, които да задвижат мненията  във форума.
И пак да кажа - ако не харесваме някой герой, не означава, че не харесваме /обиждаме/тези, които го харесват.

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 09:59 от allisas73

# 429
Добро утро ! Hug Hug Hug

Роси , благодаря за  прекрасния клип ! newsm51 newsm51 newsm51

Роси 164 ,клипчето с целувките е чудесно!   bouquet  bouquet  bouquet

Вай 1, да ти е жив и здрав рожденика!  newsm59

С тази ароматна казанлъшка роза  ви пожелавам слънчева и усмихната неделя!

# 430
  • Русе
И пак да кажа - ако не харесваме някой герой, не означава, че не харесваме /обиждаме/тези, които го харесват./Алисас/

Алисас, проблемът не е в това, 4е не се харесва този или онзи герой! Става дума за BON TON ! За на4ина на изказа.
 Изклю4ено е вси4ки да харесваме еднакво!"О4и разли4ни-разли4но гледат". Бих добавила "Сърца разли4ни - разли4но 4увстват."

# 431
И пак да кажа - ако не харесваме някой герой, не означава, че не харесваме /обиждаме/тези, които го харесват./Алисас/

Алисас, проблемът не е в това, 4е не се харесва този или онзи герой! Става дума за BON TON ! За на4ина на изказа.
 Изклю4ено е вси4ки да харесваме еднакво!"О4и разли4ни-разли4но гледат". Бих добавила "Сърца разли4ни - разли4но 4увстват."

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 432
С това клипче ви желая приятен ден и до  довечера.

# 433
  • Монтана
Коя си ти, да назна4аваш и определяш кой какъв е и какво да прави! Изклю4ителната ти безпардонност няма граници ! Може да се имаш за най-големия капацитет, но за мен не си ДАМА! Нямаш ка4ества!
Знам,че точно аз не е необходимо да те подкрепям,но не мога да не се възхитя на точния ти изказ! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74

# 434
  • Монтана

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
+1-пак много точно,право в десетката!Браво,Вени!

Общи условия

Активация на акаунт