Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 613
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Като заговорихте за хемоглобин,аз мога само да се оплаквам. Имам желязодефицитна анемия от малка и сега и с предната бременност положението беше същото. Но свикваш де. Laughing Вие ти се свят, причернява ти ала бала,но какво пък.Иначе от хапчетата за желязо аз лично много се запичах и сега ако ми предпишат пак изобщо няма да ги пия. Само зеленчуци и плодове и това е.

# 196
ето няколко начина да разберете какво бебе очаквате хубава мадама или хубав пич  Laughing

•    „Ако бебето е високо в корема ти, то ще бъде момиче, ако е ниско – ще бъде момче”. Този донякъде сексистки метод се основава на следната „мъдрост” – мъжете са по –независими, а жените имат нужда от защита.
•    „Ако бебето рита много, ще бъде момче”. Този метод е основан на идеята, че момчетата са по- активни от момичетата. Въпреки това, доколко е активно бебето си е чисто субективно възприятие на майката.
•    „Ако ти се яде сладко, ще бъде момиче. Ако ти се яде солено – ще бъде момче”. Този метод също е доста субективен, тъй като едва ли апетита може да се обвърже с пола на бебето.
•    „Ако на конец се закачи игла или халка и се провеси на корема ти (дясната ти ръка) и извършва въртеливи движения, ще бъде момиче. Ако движенията са като махало ще бъде момче”. Движенията на халката (иглата) се определят от микродвиженията на ръката, която държи конеца – доколко тя е свързана с пола на бебето Ви, преценете сама.
•    ”Ако пулсът на бебето е под 140 удара в минута, ще бъде момче. Ако е над 140 удара в минута, ще бъде момиче.” Този метод също не е доказан статистически.
•    „Ако партньорът ти незабелязано посоли темето ти и след това си докоснеш косата ще бъде момиче, ако си докоснеш устните ще бъде момче.”

Забавлявайте се с тези методи, но не им се доверявайте. В противен случай може да се окажете с шкаф пълен с розови дрешки за новородения си син

за мен обаче не отговаря защото моя бебо рита и шава мнооого т.е. момче, но и ми се яде повече сладко пред солено т.е. момиче хахаха ..... аз знам обаче че ще е момче Peace

# 197
# 198
Напоследък какво става с форума, аз си пиша, а се публикува емотикона само. А аааааа!

Сега ме домързя да го пиша пак.  Close

Както и да е при мен нещата започнахме да ги лекуваме локално, а след 2 или 3 седмици ще минем на антибиотик и така.

Аз ще съм си на тръни дълго време... Но поне днес си видях бебчо отново беше глезотия от моя страна, но като си бях втълпила лоши мисли, а то милото този път се въртеше ли въртеше, риташе, блъскаше направо се разсмях.

Да не ви казвам с какво се храня пък аз, мъка, мъка... От горе над нас като се разготвят ми потичат лигите, но аз нямам сили да си отворя хладилника. Tired

# 199
  • Бургас
KiaraTiara, на мен ми вземат всеки път, като за едно дете там, където ходя на частно. Където съм по ЗК„ не ми вземат нищо. Нямаше разлика и при цената на ФМ- това в Марковс /доколкото знам във Фемина има разлика/. Според мен е абсолютно неоправдано да се взема двойна цена, в крайна сметка не ти отделя двойно време  Peace

Аз започвам сериозно да се притеснявам, че се обездвижвам и започвам да качвам много. Но мързела ми е огромен и по никакъв начин немога да се насиля да направя каквото и да е  ooooh! Дали има вариант да премине този период, че вече немога да се понасям  Tired

# 200
вече два пъти се изхитрих и казах че съм си забравила чантата вкъщи,номера мина Laughing
Това сериозно ли го пишеш или се майтапиш по габровски Grinning
На мен би ми било адски неудобно. Но пък и следващия път няма ли да идеш пак при същия и да си платиш и за предния  Rolling Eyes
И аз щях да питам същото. Hug
Ама вие сериозно ли? Като махленски клюкарски сте! Всеки живее както сметне за добре! Камъни искате ли или ще я давате на съд?
Хората едвам свързват двата края, не всички на този свят са омъжени за милионери.

Честно казано не ми се влиза в безсмислени спорове, обаче.. мисля че Kiara доста преекспонира нещата:
първо не видях кое е махленското, второ нерде 25 лв, нерде мъж-милионер? Това бих казала, че е най-евтината тарифа за ехограф.
И последно, но не на последно място, аз просто казах, че не бих могла да направя това, защото имам страшно доверие на моя лекар, не мога да излъжа за някакви си 25 или 30 лв. А и.. по принцип съм честен и принципен човек, и не бих допуснала "да уча" това човече още от утробата си на скатавки.
 Peace Hug Със здраве.

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 20:54 от Mimci

# 201
вече два пъти се изхитрих и казах че съм си забравила чантата вкъщи,номера мина Laughing
Това сериозно ли го пишеш или се майтапиш по габровски Grinning
На мен би ми било адски неудобно. Но пък и следващия път няма ли да идеш пак при същия и да си платиш и за предния  Rolling Eyes
И аз щях да питам същото. Hug
Ама вие сериозно ли? Като махленски клюкарски сте! Всеки живее както сметне за добре! Камъни искате ли или ще я давате на съд?
Хората едвам свързват двата края, не всички на този свят са омъжени за милионери.

Честно казано не ми се влиза в безмислени спорове, обаче.. мисля че Kiara доста преекспонира нещата:
първо не видях кое е махленското, второ нерде 25 лв, нерде мъж-милионер? Това бих казала, че е най-евтината тарифа за ехограф.
И последно, но не на последно място, аз просто казах, че не бих могла да направя това, защото имам страшно доверие на моя лекар, не мога да излъжа за някакви си 25 или 30 лв. А и.. по принцип съм честен и принципен човек, и не бих допуснала "да уча" това човече още от утробата си на скатавки.
 Peace Hug Със здраве.

И аз съм на твое мнение! Тъпо е, ако точно сега подобно "спестяване" те кара да се чувстваш доволна. Но - разни хора, разни идеали.

# 202
Тя Мимци вече е отговорила подобаващо, но и аз да си кажа.
Киара, ни най малко не ме познаваш, както мен така и Мимци, за да ни определяш като "някакви". Аз в поста си не съм вложила абсолютно никаква злоба или някакъв вид заяждане, за да ми отвръщаш. И още повече поста ми не е насочен към теб. Дали съм омъжена за милионер си е лично моя работа. Какво общо има това? Но явно си е до възпитание!

и от мен!  Hug Hug Hug

# 203
Ей, момичета, дръжте отрицателната енергия настрана  Peace  Hug

# 204
  • Beyond the Frontiers
В този форум има доста места, където всеки може да дава оценки, да съска и да се кара. Мисля, че в отчетните трябва тонът да по-спокоен. Тук ни събира някакво сходно състояние в момента, това не значи, че трябва да се харесваме и обичаме задължително. Хора всякакви, така си е преценила жената, така действа. Никой от нас няма право да я съди.
Аз въобще не виждам, защо за прегледи по ЗК се плащат? На мен даже личната не ми взе потребителска такса, като отидох направление за установяване на бременност да си взема newsm78

П.П. черешите подействаха Mr. Green Не знам, как карате само на салати. Тази вечер и аз се пробвах към 19 часа и в момента коремът ми стърже яко...Мъка

# 205
Извинявам се момичета! Hug Hug Hug
Няма да се повтори що зависи от мен. Просто бях нападната, обидена и следователно се защитих. Peace Peace Peace
Нека темата продължава, както до сега. Hug

# 206
 Laughing ейй мами не казвайте че следващия стадий на бременноста е този който демонстрирате не спорете и не се карайте нека поне тук във форума ни е приятно и весело. Приятна вечер от мен и много много  Hug Hug Hug

# 207
Здравейте,може ли да се впиша и аз при вас и да си чакаме заедно?Термина ми е за 19.12.2011г това ми е втора бременност и засега върви като първата (без проблеми).Имам си прекрасно момиченце на 1г.7м. и сега се надявам да е момченце,но каквото дойде.За протокола съм от Димитровград на 24 години и се казвам Деница.Ще ми е приятно да си бременеем заедно Simple Smile хубава вечер на всички и дано да ме приемете във вашето голямо семейство   bouquet

# 208
askim87 Добре дошла, както ти така и всички други нови момичета Wink Пожелавам ви леко бременеене, много щастливи моменти и много усмивки Simple Smile

# 209
Добро утро!
Днес вече със сигурност ще отида на лекар! Крайо време е пък и ми се появиха болки в корема (малко ме навеждат на мисълта контракции) защото и в покой ме болино доктора ще каже...болките са ми отдясно малко под нивото на пъпа и съм така от събота, но се успокоявам че е високо и не е от бебето пък и нямам кървене или нещо друго.
askim87 Добре дошла, както ти така и всички други нови момичета Wink Пожелавам ви леко бременеене, много щастливи моменти и много усмивки Simple Smile
И от мен Добре дошла Simple Smile
Хубав ден на всички, Аз довечера ще се включа за малко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт