Имената, които не понасям.

• 75 478
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 675
Освен Нощница и Вечерница, на " ица" добре би звучало и Цица...Някак си майчинско така, хранително и здравословно вкусно.

# 676
  • София
Освен Нощница и Вечерница, на " ица" добре би звучало и Цица...Някак си майчинско така, хранително и здравословно вкусно.
Joy Joy Joy

Баба ми беше Босилка/мир на праха й/, викаха и Боца.....на  място, където живееше, цица и боца са синоними Laughing

# 677
# 678
И понеже в този форум има доста ексцентрици и новатори да напомня, че и Задница завършва на " ица". Стига с тези банални Зорници. Дайте нещо по-свежо! Wink

# 679
За Баница и Мекица се бях сетила през деня. Иначе съм на диета. Mr. Green

# 680
Аз се сетих за Безмислица.
Темата не е хумористична, нали Wink?

# 681
Не, бе що да е хумористична? Laughing След като има Мироцвет, Пенислав и Курнелия, защо да не се приемат и нашите предложения? Simple Smile

# 682
Истината е, че няма да се учудя, ако някое от тях влезе в топ 100 на най-абсурдните имена за новородени българчета Laughing.
Но вие наистина спрете да предлагате, защото може да направите извънредно нещастно някое детенце. Не бъдете така жестоки  bouquet.

# 683
А, те колко дечица и без нашите предложения станаха за резил....Нищо не може да ме учуди вече, нищичко! Laughing

# 684
Една приятелка на майка ми се казва баба Пауна..Един приятел на сина ми се казва Ташко..Мъжа на една колежка се казва Гълъб... Joy Joy Joy Joy Joy

# 685
Имах съученичка на име Паунка. Само през първия ден името ми се виждаше странно, след това си ми звучеше съвсем нормално. Любопитното в цялата история беше, че в акта за раждане тя си беше Паолина, но в училищния дневник беше записана Паунка. Мисля, че когато си извади първия паспорт официално се записа също Паунка. Просто с това име си беше свикнала.

# 686
Една приятелка на майка ми се казва баба Пауна..Един приятел на сина ми се казва Ташко..Мъжа на една колежка се казва Гълъб... Joy Joy Joy Joy Joy

Гълъб, Гълъбин/а, Сокол, Паун/ка и пр. перната гад са ми направо непоносими...  Sick

# 687
  • Сопот, Пловдив
Един приятел на сина ми се казва Ташко...

Аз имах състудентка Ташка. Наричахме я Тоди. При цялата ми толерантност към личния избор на име на родителите, мисля че поне за такива имена човек трябва да се замисли малко дали да ги даде на детето си. Майка ми ми е разказвала за някаква нейна съученичка Матка, която като станала пълнолетна се прекръстила на Мария.

Сега се сещам, че неприятно ми е името Господин, да не говорим за Господинка. Имала съм гадже, което се казваше така, но всички го знаеха като Динко, и той не си харесваше името.

# 688
  • София
Имаме съседче - в буйна тийнейджърска възраст, със звучното име ФИЛЦОНКА!
Момичето си е съвсем реално, даже е много хубаво. Кръстено на баба си. ooooh!

# 689
Също и Иванка, Донка- също не ги понасям. ooooh! Sick

Общи условия

Активация на акаунт