Имената, които не понасям.

• 75 478
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 690
Е, не, не, не това е новият ми фаворит. Ега ти безумието!

По повод Господин като име- в началото на демокрацията, когато още другарю беше по-често срещаното обръщение, съм с дядо си и баба си в пощата. Един човек изпусна малко тефтерче и дядо ми се обръща към него: "Господине, ето това падна от вас", а въпросният отговаря- "Познаваме ли се?".

# 691
Имаме съседче - в буйна тийнейджърска възраст, със звучното име ФИЛЦОНКА!
Момичето си е съвсем реално, даже е много хубаво. Кръстено на баба си. ooooh!
Поне е сигурно, че където и по света да отиде, ще се гордее да си каже името, защото то ще я свързва с родата завинаги, а и бабата ще я закриля. Друго си е да си кръстен на баба си и да се ползваш с всички тези екстри  Crazy

# 692
  • София
Поне е сигурно, че където и по света да отиде, ще се гордее да си каже името, защото то ще я свързва с родата завинаги, а и бабата ще я закриля. Друго си е да си кръстен на баба си и да се ползваш с всички тези екстри  Crazy

Ама моля ти се. Laughing
То даже не е смешно... толкова е безумно. ooooh!

# 693
И бабата ли е Филцонка?

# 694
Въобще не е смешно  Confused Някои родители са за бой...

# 695
  • София

Елора  Laughing  Peace А в случай, че реши да не ходи по света, може да бъде сигурна, че баба ще й припише апартамента или вилата на село  Party

# 696
Филцонка ме уби  ooooh! smile3544 smile3544
Сигурно бабата е Цонка, а дядото-Филип.

# 697
  • София
Филцонка ме уби  ooooh! smile3544 smile3544
Сигурно бабата е Цонка, а дядото-Филип.

Бабата си е Филцонка, също.
Какво по - голямо уважение да окажеш, кръщавайки си така красиво детето на свеки? #2gunfire

# 698
  • София
 А за Липка какво ще кажете. Също на свекървата кръстена.

# 699
Е, верно ли Филцонка? Поне Фиона, което ми харесва, или Филона да беше... Thinking

Липка... можело малко латино звучене да му придадат и да пишат детето Тилия /липа/ Laughing

# 700
А за Липка какво ще кажете. Също на свекървата кръстена.

Имахме едно време съсед на име Липо. И в детската градина имахме един Луко.  Crazy

# 701
  • София
Току-що видях некролог на жена на име Гадя  Rolling Eyes Дали има внуци, кръстени на нея?  newsm78

# 702
  • София
Току-що видях некролог на жена на име Гадя  Rolling Eyes Дали има внуци, кръстени на нея?  newsm78

Shocked

# 703

Името Гадя може да се трансформира в по-модерното Гадина за внуче. Аз съм " за". Познавам поне пет деца, на които това име старшно ще им отива.

# 704

Името Гадя може да се трансформира в по-модерното Гадина за внуче. Аз съм " за". Познавам поне пет деца, на които това име старшно ще им отива.
Joy Joy Joy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт