Имената, които не понасям.

• 75 479
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 705

Името Гадя може да се трансформира в по-модерното Гадина за внуче. Аз съм " за". Познавам поне пет деца, на които това име старшно ще им отива.

Joy Много добре казано!

# 706
Току-що видях некролог на жена на име Гадя  Rolling Eyes Дали има внуци, кръстени на нея?  newsm78

Името Гадя може да се трансформира в по-модерното Гадина за внуче. Аз съм " за". Познавам поне пет деца, на които това име старшно ще им отива.

smile3532

# 707
Току-що видях некролог на жена на име Гадя  Rolling Eyes Дали има внуци, кръстени на нея?  newsm78

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 708
  • София
Много готина тема, изчетох я на един дъх Mr. Green
Моите "фаворити": Нора, Дора, Албена, Райна, Маринела, Даниела, Виктория, Фани, Яна, Таня, Роза, Марина, Дарина, Габриела, Анастасия. За тези се сещам, май не са толкова много.
От мъжките май всички са ми горе-долу поносими с изключние на Руси, Румен и Симеон Sick
Нямам определена причина да не харесвам тези имена, просто вътрешно чувство Simple Smile
Изключвам от списъка откровено тъпи и неадекватни имена като споменатата Филцонка Joy, както и "чуждоземните" като Мелани или Лоренцо, които не че не ми харесват, просто в съчетание с БГ фамилия да смехотворни.
Ако се сещам по-нататък ще допълвам.

# 709
Освен Нощница и Вечерница, на " ица" добре би звучало и Цица...Някак си майчинско така, хранително и здравословно вкусно.
Joy Joy Joy

Баба ми беше Босилка/мир на праха й/, викаха и Боца.....на  място, където живееше, цица и боца са синоними Laughing

Боца знам да викат на едн аБоряна - на годините на майка ми.
Но аз влязох за друго: току-що видях тука ник "Денонощница" и веднага се сетих за този оф-топик тук, та бързам да споделя  Joy

# 710
Сещам се за Горан, Лукан и Велико - не ги харесвам.
От женските, като че ли Албена и Лучия.

# 711
 Ивон, Иванина, Ванина, Милена, Марая, Преслава.

# 712
Не понасям името Ивон - просто отвратително ми звучи. ...

Joy  И на мен не ми допада Ивон, но при Госпожа ВиеЛ положението е сериозно  Peace

Сетих се за Стамат и Груйо. Докато бях бременна, често ме питаха как ще си кръстя момчетата и на всички отговарях, че ще бъдат Стамат и Груйо  #Crazy Shocked #Crazy Голяма веселба, сега вече толкова свикнах с тези две имена, че дори са ми благозвучни  Mr. Green

# 713
Не понасям името Ивон - просто отвратително ми звучи. ...

Joy  И на мен не ми допада Ивон, но при Госпожа ВиеЛ положението е сериозно  Peace

Сетих се за Стамат и Груйо. Докато бях бременна, често ме питаха как ще си кръстя момчетата и на всички отговарях, че ще бъдат Стамат и Груйо  #Crazy Shocked #Crazy Голяма веселба, сега вече толкова свикнах с тези две имена, че дори са ми благозвучни  Mr. Green

Да добавя и имената завършващи на -ка.... Sad не ме кефят.Дано не засегна никой .

# 714
  • somewhere over the rainbow
Без определена причина и от съвсем детска възраст не харесвам Зоя, Ася, Мая, Людмил/а/. Просто са ми грозни.

Офф: Скоро майка ми обяснява нещо: Мая това, Мая онова ... Пък аз не знам за коя говори и подразнена от повтарянето на това име питам: Ее, коя е тази Мая, и кой би си кръстил детето така?! И тя: Как бе, не се ли сещаш, онази Мая, дето има брат Людмил Shocked  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 715
Онзи ден чух името - Петрослав...

# 716
  • някъде по морето
И гаджето на Ива Екимова - Петрозар Simple Smile

# 717
Личната ми класация  Mr. Green: Даная, Дария, Рая, Добриана, Васиана. От мъжките - всички, които завършват на "-слав"

# 718
със сълзи се смях на някой постове  Heart Eyes аз в университета имах състудентка Цана,а далечна позната се казва Силистра  Crazy

# 719
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Евдокия и Гошка (мислех, че второто име е мит, ама скоро се запознах с една такава)

Общи условия

Активация на акаунт