Имената, които не понасям.

• 75 492
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Пак на некролог видях името Риставка. Под него в скоби пишеше "баба Славка".

# 721
Сетих се едно име, което органически не понасям - Трифон.

# 722
Гъргоринка  Rolling Eyes  не, че не го понасям. Просто ми звучи абсурдно.

# 723
  • Варна
Да пораздвижа малко темата, на върха на моята класация на не харесвани е Милен, едно такова мазничко ми взучи...Марин също не ми харесва, но пък женските им варианти не са ми така антипатични, даже Марина ми харесва много. От женските Гергана, Магдалена не са ми е любими и всички женски имена произлизащи от мъжки, много грубовато ми звучат. Също така е тези остарели варианти като Гочо, Гойко, Койчо, Тотко и т.н. Най ме дразнят различните лудости който се измислят от родителите като Радостин–дейвид #Crazy
Интересно, че и моето име беше споменато, а то е доста рядко срещано, като дете са ме закачали за него, но аз си го нося гордо точно защото е по-рядко срещано.

# 724
Миглена, Гергана, Евда,Евдокия,
Марио,Марин,Мариан, Гергин

# 725

Не харесвам имена с грешки - Дариа, Викториа  Rolling Eyes
Maрия също е грешмо. Стилияна е грешно. И всичко на -ия е грешно?

# 726
А какво ще кажете за Тотю,пък било  то и име на министър.
Също Пано,с ударение на а,Луко.

# 727
Какво да кажем? Като е министър Тотю да си смени името в съда ли?

# 728
  • София
Пано да не е от Панайот

# 729
Пано си е точно Пано,фамилия Панов.Кратко и ясно.
Никъде не съм коментирала,министърът да си смени името.Питах дали ви харесва с подтекст,че макар да е име на министър,на мен не ми харесва.

# 730
Не, не ми харесва, но продължавам да не виждам връзка между името и поста на министър Младенов. Не харесвам името Сергей, ако и да бе носено от някой Аполон.

# 731
Ууу, сещам се за Серо, от Серафим. Хахаха.
Серафима също не ми се нрави, за умалителното й...

...мълчание...

# 732
Не, не ми харесва, но продължавам да не виждам връзка между името и поста на министър Младенов. Не харесвам името Сергей, ако и да бе носено от някой Аполон.
Ами да ви поясня тогава.
Хората са казали,че не името краси човека,а обратното т.е човека краси името.
В този случай,колкото и да  харесвам министъра,неговото име не ми харесва./в сучая не ставаше въпрос за конкретен човек,а за име носено от министър/.

# 733
Не харесвам Оля, Олга, Магда. Идват ми много груби. Други, които не харесвам са Румен, Асен, Чавдар.

# 734
  • София
Не харесвам Оля, Олга, Магда. Идват ми много груби. Други, които не харесвам са Румен, Асен, Чавдар.

Най - после да си видя името тук. Crazy
На мен пък не ми харесва Криси Mr. Green - супер лигаво ми звучи и за мъж, и за жена. И безлично. Peace

Общи условия

Активация на акаунт