Имената, които не понасям.

• 75 513
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 735
Ай, избихме го на чувства.

# 736
# 737
# 738
  • Стара Загора
Уникално тъпи имена - http://div.bg/%D0%A1%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D … 423_i.107235.html
на мен Касиер и Иконом май ми харесаха  Joy

# 739
Този списък ме подсети,че познавам Изгрев на около 60г.Скоро някой тук спомена,че се е натъкнал на Веселазасмяна,а друг - на Надежден. Simple Smile
Някои комбинации са супер нагласени - Буря Планинска,Черешка Червенкова,Храбър Геройски,Лимонка Крушовска...а Лука и Лушка Тъпанарови просто няма как да го повярвам! Stop

# 740
И аз се съмнявам, че това са имена на реални хора.

# 741
  • София
ХараламБи и Гиновева  Sick

# 742
 Михаела

# 743
Мирослава

# 744
Не харесвам Оля, Олга, Магда. Идват ми много груби. Други, които не харесвам са Румен, Асен, Чавдар.

Най - после да си видя името тук. Crazy
На мен пък не ми харесва Криси Mr. Green - супер лигаво ми звучи и за мъж, и за жена. И безлично. Peace

О, извинявай, не исках да те обидя! Е, всеки си има различни предпочитания.   bouquet

# 745
  • София
Ай, избихме го на чувства.

Къде пък видя чувства ми е интересно. newsm78

Не харесвам Оля, Олга, Магда. Идват ми много груби. Други, които не харесвам са Румен, Асен, Чавдар.

Най - после да си видя името тук. Crazy
На мен пък не ми харесва Криси Mr. Green - супер лигаво ми звучи и за мъж, и за жена. И безлично. Peace

О, извинявай, не исках да те обидя! Е, всеки си има различни предпочитания.   bouquet

Е, разбира се. Не съм се обидила въобще. Няма на какво. Peace

# 746
Гинка и Кунка ми идват в повече  Sunglasses

Иначе познавам страхотни хора точно с тези имена..

Някои имена ми навяват негативни асоциации - но то е свързано основно с хората, които са ги носили Wink Та се старая да не го прехвърлям на останалите.  Hug

# 747
Някой има ли представа от къде идва името Гина?
Джина (Gina) е съкратено от Вирджиния, но българското Гина ми е много странно какво значи и от къде идва.

# 748
Като стана дума за Гина, се сетих за едно име, което чух онзи ден - Джиана.
Притежателката е една прекрасна малка италианка.

# 749
Гина - съкратено от Гергин, Драгин или друго подобно име

Общи условия

Активация на акаунт