На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 271
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Вачеее, разкошна ееее! Много ми напомни на моята Моника като се роди, пък и с това одеалце...  Grinning Да ти е жива и здрава, бонбонка малка, очите ми се напълниха със сълзи от радост, не знам защо така ми подейства...

# 556
Здравейте милички,
На мен напоследък никак не ми остава време да пиша.
Честити месечинки на всички, които са празнували напоследък! Ние също имаме месечинка днес.

Аник, правилно си предположила, че на едната снимка е Ник Heart Eyes Асе опитах вчера да кача снимка, но си мислех, че не съм успяла, но се оказа, че все пак съм го направила. А откога започвам да пиша и все не успявам да си публикувам поста вече не помня. Момичета, доста ми е трудно да съм по цял ден на работа и по цяла вечер с Ник. Единственото ми свободно време е когато се цедя преди лягане. Confused
Честита радост на Ваче! Да ти е жива и здрава малката, сладка принцеса!
Мириамс, радвам се, че вече сте по-добре и сте си вкъщи!  Hug
Марвелъс, честити обички на Ева!
Лурдес, спокойно мила, и ние сме на същото положение, с тая разлика, че моя никога не е ял добре, та нищо ново. И Ник е под 8 кг още според нашата везна, ама колкото толкова.
Хейли, не се отчайвай миличка, може да е само период и да отмине. А ако не стане, можеш да опиташ да се цедиш, за да приема Мони кърма.
Рени, много кофти, че не са ти разрешили да кърмиш, аз нямаше в никакъв случай да ги послушам и щях да си кърмя на своя глава.
NadHug много ти се събра, две болни дечица и без помощ
MissFine, приятен полет!

# 557
Здравейте мамчета. Напоследък се чувствам много изморена, не мога да се наспя като хората.
Хейли, Аник, Марвина, страхотни дечица си имате, само за гушкане и целуване  Heart Eyes
При нас нищо интересно, днес имах гости от Испания )))
Честита рожба на Вачето, да е жива и здрава!
Честито на всички, имали поводи тези дни!
Лека, момичета!!!

# 558
Ани, как си, миличка? Отпочина ли днес?

Флафи, не мога да се разправям с това цедене, то един безкраен процес, трябва само това да правя, аз колко труд положих да спра да се цедя... Няма да започвам пак...

Рени, то и на нас не ни даваха да се кърмим 4 дни, та после какъв зор видяхме и двамата да се върнем към кърменето.  Hug

Ние днес бяхме за час сутринта и за час и половина след обяд навън, добре ми дойде, обаче Симеон колко рев изрева днес, не е за разправяне! Едно, че жегите го мъчат, а и зъбите как го тормозят, не е истина!  ooooh! Както си седи и си играе, изведнъж започва да пиши и после реееев! Ама го гушвам и се успокоява веднага. Освен това, по едно време искаше да суче, а то няма и няма... Добре, че поне за вечерното цокане се намери... Наливам се с чай за кърмачки, пък да видим.

Лурдес, споко! Симеон на 7м. беше 7кг, сега едва ли е повече от 7.200 Crazy . Но тъй като този месец ще си пропуснем теглилките, няма да знам със сигурност.

Наде, дано се оправят бързо децата! Много  Hug Hug Hug и  Praynig Praynig Praynig от мен за вас!

Илка, браво на малчугана, завидни мерки си имате Party . И аз си изкарах страхотно! Та, другата седмица може пак си спретнем нещо Party Sunglasses

# 559
здравейте мами Simple Smile
Ваче честита рожба да е жива и здрава и много да ви радва!
Vessi-barabesi ние преди време мазахме с една паста ГЛОБАЛ мисля, че се казваше и всичко изчезна
Честити месечинки на всички, които празнуват Simple Smile
Днес бяхме на консултация 9150кг  и 73см
лека и спокоина нощ !

# 560
Ани, как си, миличка? Отпочина ли днес?

................

Илка, браво на малчугана, завидни мерки си имате Party . И аз си изкарах страхотно! Та, другата седмица може пак си спретнем нещо Party Sunglasses

Краси, имаш много, много  Hug Hug от мен! Дано Симеон се вразуми скоро и да си върне млекцето! Иначе днес беше перфектния ден от мноооооого време насам. Успяхме да излезем преди обед за около 2-3 часа и Ники поспа на прохладно. По обед се върнахме и си поспа следобеден сън от около близо 2 часа, та успях да измия, сготвя, опера. И следобед (привечер) излязохме за около 2 часа пак. Усетих го, че му е малко това време навън (свикна да хайманосва, милото ми дете), та му е малко криво. Утре пак така мисля да направим, ако жовот и здраве се ннаспя. Simple Smile

За следващата седмица сме на линия, ама някъде под дебела сянка, че от последното печене вчера си имам едно на ум.  Peace

Наде,  Hug Hug Hug бързо да се оправяте, ееей!!

Лурдес, да не е от жегите или някакъв период с яденето? Ники също онзи ден едва-едва цокна (колкото да утоли жаждата цокаше).  Thinking

И аз да изкажа благодарности на Илка, Марвина (извинявам се за допусната грешка онзи ден...  Embarassed), Скорпиончето!!!  Hug Много ме радва това, че успявам да се запозная с все повече готини мами и техните дечица!!!   bouquet

Много специални благодарности на Писето!!!!  Hug smile3525 Страхотно посрещане  и гощавка (без съмнение)!!!

Хайде вече болничките да оздравяват, инатите да прекратяват и всички доволно да цокат и да се смеят!!!  Naughty

Честити месечинки на всички в последните дни! Не ми остава време да честитя (а и честно казано, понякога просто пропускам да честитя, ама не нарочно)  Blush

# 561
Честита ни месечинка! Heart Eyes Дано ни избие скоро зъбче! Party
Честити месечинки на всички, родени на 24-ти Party

Двама младежи отишли в Англия да берат ягоди, ама не знаели много английски.
Наели си квартирка и хазяинът им казал ако има ядове да му се обадят.
А те нали все пак са мъже, минали няколко месеца, не чистили много и се завъдили мишки.
Единият като по-отворен и знаещ 5 английски думи повече от другия, решил да се обади на хазяина:
- Hello. Me Georgi.
- Hi, Georgi, how are you?
- Me Georgi, you know?
- Yeah yeah, I know.
- And Tom & Jerry, you know?
- Mm... Yes, I know.
- Jerry is here!

# 562
  • Сливен
красе честита ви месечинка,Мони да расте здрав и жизнерадостен,много усмивки с бели и здрави зъбки
честити месечинки на ТЕРЕЗА на ифома (нека всичко при тях да се нареди),НИЯ на мага и на ИВАН на зеленоочка
честит имен ден на всички носещи имената Еньо, Енчо, Йоана, Йоан, Яни, Яна, Янина, Янка, Янита, Янко, Янчо.

# 563
  • Stavanger,Norway/ Varna

Joy Joyнемога  hahaha

# 564
  • Сливен
уф голяма съм шматка,чак сега видях  hahaha hahaha
лека момичета
отивам да лягам по навреме че дени нещо неспокойно спинка

# 565
  • София
Момичета, още един път ви благодаря!!  Hug Hug Hug
Чувствам ви близки, макар и малко да писах в темите. Но след всеки дъжд изгрява слънце  Grinning

# 566
Добро утро!

# 567
Добро утро!

И ние зле спахме. Нико реши да се буди регулярно през нощта.  Tired

Днес отиваме на басейн и се надявам да мога да отпочина.
Ама - едва ли.

Опрях до тукашните бебешки храни. Това ми е другата изненада.
Момичета, ама то много скъпо. Една бискв.каша на Нестле е 10 лв.
Готовите каши по 2 броя са 6 лв.  Shocked Няма да ви разказвам за каква голяма разлика в цените става въпрос. Ами че то в Холандия е по-евтино да гледаш бебе.

# 568
  • В сърцето на моите съкровища...:)
hailie , честита ви месечинка! Да расте умно и добро дете Симката! Дано скоро се похвалите с бели и здрави зъбчета!   А вица е....
Честито и на другите с поводи , които неволно съм пропуснала! Специални поздрави за  Ваче и малката кукла Рали! Прекрасна е!!!

Ние сме добре, като изключим ставането по 100 пъти през нощта.... Crazy Малкият тогава спи доста по-неспокойно, уж мажем венците,ноооо...явно не успяваме напълно да тушираме болката... Crossing Arms  

Приятни разходки на всички!  Hug

# 569
Привет момичета!
Днес моята кукла Яница празнува първия си имен ден! Минавам само да почерпя и се стягаме за църква!

Честити месечинки днес, както и на всички празнуващи с нас!Хубав ден желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт