Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 061
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
Мога ли веднага на следващия ден след излизането на резултатите от класирането да ида в училището,за да си взема бележката къде са ме приели и отпускното? Смисъл дали толкова бързо ще са я напИчатИли?  Laughing
Иначе писах търговска гимназия и не съжалявам за избора си.  Grinning

И ние писахме търговско-банковата гимназия-първото ни желание е оперативно счетоводство. На теб колко ти е бала? Нашия бал е 32,393 и се надяваме да ни приемат!
Аз съм от Бургас.  Grinning  Балът ми е 34,394..Стискам палци да ви приемат.

Благодаря! Твоят бал е висок и със сигурност ще те приемат в желаната специалност! Късмет!

# 571
  • София
already, спок! За вашата гимназия чувам, че нагоре математиката се оправя и става дори на блестящо ниво. Всъщност, това е един от мотивите на много СМГ-ейци да минат след 7 клас в 91 НЕГ - те знаят, че ще получат както много добра мат, така обаче и немски + друг език.  Peace

За матурите обач' важен е БЕЛ, не мат, нали?
А за БЕЛ при нас аз си се ядосвам наум, естествено, защото на детето ми му секна кранчето от творчески проекти. Еееех, ако имахме учителка като вашатааа...  Sad
За урок по литература този метод, който описваш въобще не е "загубен" час. Тя не само проявява цивилизовани педагогически похвати, но и самите разсъждения, които останалите деца са чули, навярно са дали някоя и друга тема за размисъл на останалите. А всяка дискусия развива ужасно, ама ужасно много децата в тази възраст. Във всяко едно отношение.

# 572
нещо да ви попитам....когато излезе първо класиране, с входящия номер виждаме нашето дете къде е класирано.....а нали излизат и общи списъци с баловете на последните класирани по всчики училища? т.е освен да видим нашето дете къде е, нали ще можем да видим по другите училища и паралелки какво става, та да преценим дали да записваме или да продължаваме към второ класиране ?

освен това - по всички спаравочници и статистики стоят последните балове от 2-ро класираен, изнесени са незаетите бройки след това, и незаетите  такива след 3-то, пресп се вижда,че има заети част тези незаети бройки от 2-ро калсиране, но с какъв бал? това никъде го няма и ми е интересно дали раликата на единичните бройки , успели да заемат добро място на 3-то класиране са с бал с по-голяма разлика от последния приет на 2-ро класиране ? защото, в крайна сметка да се откажеш от второ класиране е голям риск, а още-по--голям, ако не си знаеш шанса.....( напр детето е с бал една единица след приетия псоледен на второ класиране...)?

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 11:21 от te_dda

# 573
  • София и там където не се пуши
 te_dda да голямо мислене пада след второ класиране. Подробно не мога да ти отговоря, защото всяка година ситуацията е различна.

Надявам се всички да успеете на първо класиране още, за да не се чудите какво да правите след това.

# 574
Да питам аз за класиранията за миналата година - кога е трябвало да ги пуснат в нета и кога са пуснали  Rolling Eyes

# 575
marto12345 обикновено става от обявеното предишния ден след обяд. Но се е случвало и забавяне. 

# 576
Ох, дано  Praynig
Горя от нетърпение  Laughing

# 577
миналата година в нет-а нямаше класиране на всички деца , а само индивидуално по ЕГН и вх.номер  newsm12 , в гнездата има класиране на децата ,които са подали там , а в желаните гимназии изкарват списък с класираните /обобщен /

# 578
 тоест, ако искам да видя с какъв бал е завършило първо класиране за дадено училище, ще трябва да се ходи на масто до него?? егати тъпотията, с извинение....щом е публична информация какъв проблем има да я качат в нета и да спестят на хиляди хора разкарване до 3-4 училища ?

# 579
Ох, дано  Praynig
Горя от нетърпение  Laughing

Ти влизаш със сигурност!

Ние ще чакаме да видим.

В нашето гнездо имаше резултатите по списъци от приемните изпити. Подадохме, писахме и ни взеха копията на документите.

# 580
По училища баловете никога не ги е имало имам предвид дете по дете.

Иначе се явава един списък за кратко по входящи номера гимназии и балове, но нито подредени нито нищо, тук печените мами вършат тази работа в пощата. Спомням си реплика на една моя позната, детето и беше с висок бал, ама пусти език немски дето не го искат децата в НПМГ и всички се натискат за англ. И една мама математичка прави сортировка и аз и казвам ама такава ли виж и тя я хвана яд, че не е надникнала тук, а си е губила времето тя да прави същото, ама какво що, не съм се замисляла, защото моят си беше сигурен за тази паралелка, ходих да си ги броя пред НПМГ ръчно - ами толкова си мога.  Joy

# 581
 тоест, сме си натъмно отвсякъед след 1-ва калсиране и знаем само къде е калсирано нашето дете??? това ако е така би било егати тъпитията( за втори път с извинение, ама тва наистина е мноооого тъпо )

# 582
  • София
тоест, сме си натъмно отвсякъед след 1-ва калсиране и знаем само къде е калсирано нашето дете??? това ако е така би било егати тъпитията( за втори път с извинение, ама тва наистина е мноооого тъпо )
Организиция, мами, ще помагаме... Mr. GreenНяма да се разкарвате, ще заръчаме  на осмокласници и деветокласници в съответните училища да снимат списъците с приетите деца. По-точно последните редове от тях, за да се видят минималните балове за прием . Peace

# 583
  • my own world....
Олреди  Hug Можеш да се прекръстиш на already_mafia  Joy Егати мафията сме  Hug

# 584
Ами то не само какъв е минималния бал, ами кое желание е на детето се гледа. Ако е първо на децата от списъка, естествено се очаква детето да си е на мястото и естествено много шанс няма за следващото което се пада резерва в случая. Дано да ме разберете. Голяма статистика играе.

Общи условия

Активация на акаунт