Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 267
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, малко лятно настроение:

Ина
, всички сме нови хора от утре, няма начин, ама като онзи вица, а на новия колко му се яде  Joy

feta cheese, при мен е лесно, нямам малки деца, няма закуски, обеди, та да се изкушавам  Hug Е, така е, като отслабваш бавно, е по-качествено  Hug

Аелис
, лека почивка  Hug Ще те оставят ли  Hug Катето нали е голямо момиченце и знае да не вдига шум като мама си почива  Heart Eyes  Няма какво да се чудиш за таксито, то е и студено, то вече отдавна си се прибрала  Hug Понякога си имаме проблеми със скъпия с тези таксита, работата ни е сравнително наблизо - 10 км, което за София е нищо и не искат да ни взимат, а има случай, когато сме се успали, много е спешно ходенето и т.н.

Отказвам вече да вярвам на моето кантарче  Crossing Arms - 58,9  Crossing Arms
Обух си мерилника сега, едно панталонче от 2003, идеално, а до сега почти не успявах да го закопчая  ooooh!
Обадиха ми се от Хермес, една книга са доставили, която я търсех (то е за скъпия де, Аелис знае за коя се отнася  Hug) и ме врънка да ходя да я взимам, че е току що прочете предишния том. Дано не вали, да се поразмотая малко и по Женския пазар  newsm78

Хубав ден, момичета  Hug

# 541
радвам се на компанията ти за луната! Hug
ти на какво ще си?

Вода и ще извадя сокоизтисквачката от дъъъъъъното на един забравен шкаф  Laughing А ако вечерта много го закъсам, може да хапна моркови..

# 542
здравейте! Hug
много сънено и ящно ми е днес.но аз почивните ги обявих-за раздвижване на метаболизма и не обръщам внимание какви ги върша. Embarassed
Аелис,приятна почивка! Hugне ми се вярваше тук да завали,но е факт,хем,че днес пак се показа слънчице..
Jerry F,благодарско за лятната отпратка! Hugтова 'утре"и "понеделник"вече е вица на деня при мен..аз пак забравих за кантара,в голяма почивка е той,ще забрави каква му е функцията изобщо..
feta cheese,и аз на вода с лимони,а вечерта-сокове и моркови взех за сокове...но най-вероятно за тях ще ме домарзи и ще са в захранващият период,в който винаги се оливам..сега съм се засилила да е по правилата.ти утре ли започваш или в сряда? Hug

# 543
Ина, чудя се дали да направя 48 часа, знам от опит, че 3 дни не издържам, ама 2 може и да успея........Ще ти кажа във Вториник  Hug

Днес супер режимно си карах, до сега - чопнах си шепа слънчоглед  Crazy Дано не е фатално..че си е мазнинка..  Rolling Eyes

# 544
Добро утро  Hug

Аелис, на работа ли си  Hug И то понеделник  Hug Ние, да не ни е толкова натоварено още в понеделник правим секционните съвети вторник  Wink И да знаеш колко народ си намира важна работа нанякъде  Joy Към обяд ще се виждам с един пазарджиклия, ще му предам поздрави на Пазарджик  и задочно на теб  HugHug

feta cheese, жив герой си  Hug Аз не мога, то направо с толкова глад ще удуша някой  Joy

Ина
, успех и на теб  Hug Няма ли да идваш насам  Hug

Скъпият си взе днес почивния ден, аз ще се трудя  Crazy И ми остави цялата работа тук  newsm78
Сега се чудя, хубавецът от Пазарджик този път ме кани на обяд, едно че ми се сърди, че все не намирам време за него, а сега и да не искам да ям  Joy Една рибка или пиле филе с една голяма салата  newsm78
Та така, само да не ме изкуши после с онези неща там на витрината в заведението  Crazy

Пожелавам ви успешна, нова седмица  Hug

# 545
Добро утро   bouquet

feta cheese, жив герой си  Hug Аз не мога, то направо с толкова глад ще удуша някой  Joy

Герой, герой, ма нещо минуси нема  Tired Много демотивиращо действа  Outta Joint След малко съм на аеробика, хайде дано смъкна некой сланиняк  Tired

# 546
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Ще съм много лаконична, колкото да не ми пишете отсъствие Embarassed.

Не трябваше да съм на работа, но в 6 ч. ми се обади колежка да я сменя, че е болна и ей ме на - пак работна Wink.

Нямаше време да се метна на кантарчето сутринта, че се наложи да се оправя по най- бързият възможен начин, ама утре сутринта няма да му се размине Joy.

Нося си киви, и грозде, ще видим кое ще си избера Wink.

Много прегръдки на всички Hug   bouquet Hug!

# 547
и аз от работа да се разпиша..това време е за сън пред камина,а не за трудене.
Аелис,дано е днес по-леко- като за чуждо дежурство! Hug
feta cheese,хайде ,чакам те с минус за стимул! Hug Peace
Jerry F ,приятен обяд! Hugвсеки ден няма такива витринки де..не му мисли..а скъпият ти добре е решил, да си е в къщи ,в това време... Hug
ще идвам към края на месеца уж.подадох си документи в мвр -болн.при вас,без особени надежди.даже дипломата не можах да си кача.такъв съм олигофрен в компитата,че...но каквото,такова.. Embarassed
прекрасна и вдъхновяваща седмица от мен! Hug

# 548

feta cheese,хайде ,чакам те с минус за стимул! Hug Peace

Е, да ама не...  Outta Joint Предполагам е застой преди ОГРОМЕН минус  Laughing Mr. Green Wink Crazy

Хубав ден и ... повече течности  Peace

# 549

Добро утро  Hug
Аз си продължавам с модифико-Оривия режим  Simple Smile Засега има леко застояване на кантара,но мерките падат,което повече ме радва.
Виждам,че има лунуващи.Успех   bouquet
Пожелавам ви слънчево настроение и прекрасен ден  Hug

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 10:21 от ЯМ

# 550

Както ви казах, 2 дни позъдържах и днес  Flutter Flutter Flutter - 500 грама  Party Party Party Party

Мотивацията на лице вече  Grinning Хайде лек плодов ден   bouquet

# 551
Добро утро, момичета  Hug

Ина
, мда, за пред камина е, с хубаво питие, ако може и с хубав мъж  Blush Изкукуригвам вече  Joy За работа си подала документите нали  Hug За съжаление нямам никакви познати, в бившата Медицинска академия знаеш ли колко мой колеги работят, ама там никой  newsm78

Ям, не се притеснявай, ще има резултата, това все пак си е съчетания на два режима, значи е, не двоен ефект, но по-голям трябва да има  Hug Случва се този застой понякога, а при мен и често  newsm78 Е, нали знаеш, първо мерките, после килограмите  ooooh!

feta cheese, сигурно вода си задържала повече, нали и сега си на повече течности  Hug Заедно сме писали - поздравления Hug

Аелис, на работа ли си и днес  Hug Измъчиха те  Hug Много мразя да ми променят плановете, то кой обича  Hug То аз и си планирам нещата с дни наред  Crazy

Много се  Embarassed от себе си  Embarassed То вчера на обяд започнахме с коняк и бадеми, то онези кръглите неща не ме изкушиха, ама имаше едни млечни баници  Страхотни, няма да пиша повече подробности, заведението е близо до работата ми и ще ходя да ги питам за рецептата. Пък и моят познат се върнал от Швейцария наскоро и ми донесе един подарък в кутия, опакован и на не го му видях сметката  Crazy
Обаче, като си имаl ДРМ, на следващия ден много трудно се настройваш пак на режима  Whistling

Да ви пожелая хубав ден  Hug

# 552
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug

ina15 , добре беше дежурството, до обяд ме поизмъчиха, но следобед ме оставиха малко да си почина Flutter.

feta cheese , честито ти минусче Hug.Мда, много е стимулиращо кантарчето да мръдне надолу Wink.

ЯМ , посвиваш се значи Hug.Много е хубавко, когато се пъхнеш в дрешка, която не ти е ставала преди година Wink.

Jerry F ,не отказвам камината и питието, пък може и с моя мъж да е Joy.Не съм на работа, разменихме си дежурствата, колежката , която заместих вчера, ще работи днес вместо мен - дано не я тормозят с много работа, че едва ли ще е оздравяла за един ден Sad.И аз обичам да си планирам нещата поне ден напред, че иначе организацията ми куца Joy.При мен днес е ДРМ - то не ми се е случвало повече от година, така че не му отдавам голямо значение, само да не ми стане навик Rolling Eyes.Ооо, хубавко си си прекарала вчера със съгражданина Joy.

Такааа, аз се настройвам за Гърция - заминаваме в петък вечерта, в неделя вечерта се прибираме, ама мноооого късно, та в петък ще ви пиша и после чак в понеделник Sad.Още се чудя какво да пъхна в багажа - за първи път излизам извън БГ, най- вероятно няма да се подготвя както трябва, ама дано не забравя нещо важно newsm78.И евро трябва да си осигуря, как ще стане, никога не се е налагало да обменям пари - щура работа Joy.Един колега разправяше онзи ден какви вкусотии има там, няма да съм режимна, така съм решила, то може и друг път да не ми се отдаде възможност да опитам гръцките вкусотии, та ще им се дам Joy.

По- късно се включвам, че вкъщи бомба беше паднала, реших първо да поразчистя.Сега готвене ме чака - каката вчера беше много недоволна, че няма нищо по- така за похапване, обясних й , че не зависеше от мен - то ако зависеше, щях да съм на половин работен ден и през другото време само щях да готвя Joy.

Кантарчето е на 64.100, ама сутринта съвсем целенасочено реших да закуся, че съм забравила какво е - нищо определено не ме изкуши, то аз всичко за вечеря си пазя, но така реших - може би защото през уикенда ще му отпусна края в Гърция, та да потренирам Joy.

Това е засега, чакам една докторка да дойде, имаме си среща в 11 Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 553
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

То аз съм си писала последна Rolling Eyes.

Имам плюс, но то се очакваше - не че съм хапвала много вчера, като количество беше малко през деня, но вечерта пак си ядох както аз си знам - от всичко и по много Embarassed.Та 64.700 показва кантарчето, можеше и по- зле да е Wink.

Днес още не знам какво ще хапвам, имам едни неузрели кивита, може да отскоча до магазина за нещо по- интересно Wink.

На работа съм следобед и после чак след като се върна от Гърция - такива смени направих, че една мъничка отпуска ще се получи Flutter.

Лунуващите сигурно ще се похвалят с минусче и ще ми оправят настроението Hug.

Тук е облачно, но не е студено и засега не вали Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 554
Добро утрооо!!!!

Нямам какво да се хваля, снощи пих и ядох като диво  Animal Pig .....ама то човек и от това има нужда  Blush

Днес ще лунувам, надявам се успешно  Praynig

Аелис, не свършиха ли тези неузрели кивита, дето ги мъчиш цяла седмица  Crazy Hug Страхотно за Гърция  Party

Аз чакам с огромно нетърпение след по малко от 2 седмици се прибираме в България, малко почивка и разни контролни прегледи по докове  Outta Joint Дано всичко се окаже точно иииии след това само с мъжът ми отиваме в Сандански за 4 дни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Та......все по-радостно ми е, че ще избягам поне за малко от лудницата в Лондон  Tired

Хайде лунуващите, пишете и тук как е хавата  Crazy

Нещо се разписах, ставам да правя на малчо закуска / ето изкушението започва СЕГА  Mr. Green/

Лееек ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт