90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 30 964
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
да питам аз, някой правил ли е диетата докато е бил на море? И как се справяхте с изкушенията там

# 661
да се запиша и аз !!!!! Praynig

# 662
Здравейте!
Днес съм на варива
з- 1 банан
о- пърж.картофи, много малко+домати и краставици
в-може би ориз със зеленчуци, не съм решила
Успешен ден на всички!

# 663
  • София
Здравейте фиданки!Отчитам се след първи воден ден! Simple Smile Минус 6 килца, 4 см от прасец, 4 см. от бедро, 3 см. от ръка, 3 см. от коремчето, 5 см. от дупището и 1 см. от гърдите (за жалост) Simple Smile Днес на любимото ми кафе с мляко за закуска и банан, обяд 3 яйца на очи и за вечеря свински кебап с домати и краставици!Много минусчета ви пожелавам и усмихнат ден! Simple Smile

# 664
  • Варна
Здравейте и от мен.

Водният ден мина абсолютно строго и режимно - само водичка. Изльоках към 4 литра. Grinning

Резултатът е страхотен вече - 99.5 кг! Видях двуцифреното число. Уелкъм ту дъ клаб! Laughing
Не си меря обиколки , но килограмите са минус 9 за първия месец. Изключително съм доволна.
Благодаря , че ви има и че оказвате подкрепа на слабохарактерните като мен.Simple Smile

Сега към въпроса : тъй като с математиката сме на "вие", не мога да изчисля кога ми е следващия воден ден. Броя на 27ми юни воден. След него на 28ми ми е протеиновия. Всъщност с протеинов завършвам първата 30тица. И започвам новото броене от варивата, но водния тогава не се пада след плодов, ако броим 29..офф..не знам дали ме разбирате, ама хелп да го сметна втория. Начало на диетата 30 май.

# 665
Сега към въпроса : тъй като с математиката сме на "вие", не мога да изчисля кога ми е следващия воден ден. Броя на 27ми юни воден. След него на 28ми ми е протеиновия. Всъщност с протеинов завършвам първата 30тица. И започвам новото броене от варивата, но водния тогава не се пада след плодов, ако броим 29..офф..не знам дали ме разбирате, ама хелп да го сметна втория. Начало на диетата 30 май.

Броенето започна отново с началото на новата четворка - т.е. от протеинов, а не след завършването на 30-тия ден /30-тия ден дефакто ти влиза като първи при изчисляването на новите 28 дни/. Така имаш следната ситуация:

1-ва  4-ка - 28/01
2-ра 4-ка - 2/5
3-та 4-ка - 6/9
4-та 4-ка - 10/13
5-та 4-ка - 14/17
6-та 4-ка - 18/21
7-ма 4-ка - 22/25

7х4 = 28 дни (25.07 - плодов)
29-тият ти ден е 26.07 - воден

Надявам се, да съм обяснила достатъчно разбираемо Simple Smile  Hug

# 666
По моите сметки втори воден ти е на 26 юли и то след плодове, а трети воден е на 24 август. успех

# 667
Благодаря За бЪрzите  отговори момичета, след  теzи смели  отговори няма да  повдигам вЪпрос  и zа  морковите,а  ще си ги включа в  менюто утре  Simple Smile  

# 668
Аз днес съм 10 ден. Имам 2,5 кг свалени. Вчера бях на белтъци.  З-пъпеш О-чушки с яйце/пърженица/ В- пълнени гъби със сирене и салата. От пънчетата на гъбките сготвих за днес с ориз плънка за чушки и за О и В днес съм на тези пьлнени чушки

Значи и ти си започнала с мен на 20-ти.И аз имам толкова свалени.  Grinning

# 669
Днес ми е 10-ти ден. Както се бях панирала, че бързо смъкнах две кила, така си останах с тях. Явно махнах водата, и сега се надявам да махна някой сантиметър поне, че ми е по-важно. Лошото е, че имам нощни смени, и няма начин да не ям 12 часа. Продължавам и се надявам да махна другите 2 кг, които искам. Thinking

# 670
днес втори ден-варива
закуска -кафе
обяд-сварен боб подравен с червен пипер и чубрица
вечеря-боб
впрочем умирам от жажда вече на 2 литра от сутринта,това нормално ли е,чуствам се като "туба пълна с вода"?

# 671
  • Варна
Благодаря на LamaRina и nedid за точните математически изчисления.  bouquet
Копвам си го в календара с аларма.Simple Smile

Успешно диетуване и режимуване на всички с минусчета, плюсчета и задържанки.

Няма място за притеснения. Щом при мен проработи - 43 годишна дърта пастърма, значи действа за всички!

Hug

# 672
  • Русе, у дома
Момичета, имам здравословен проблем, то ясно че ще се ходи на лекар, но все пак да питам дали не е във връзка с диетата. На диета съм от началото на Юни, отслабнах с 2,5 кг. до сега. Но имам кървене извън цикъла на 11 ден, може и да е свързано с овулацията, но дали не е от диетата, да са разместени хормоните, при някого случвало ли се е и дали въобще да си мисля в тази посока? До сега не ми се е случвало такова нещо, първи цикъл ми е след започване на диетата.

# 673
  • София
Момичета, имам здравословен проблем, то ясно че ще се ходи на лекар, но все пак да питам дали не е във връзка с диетата. На диета съм от началото на Юни, отслабнах с 2,5 кг. до сега. Но имам кървене извън цикъла на 11 ден, може и да е свързано с овулацията, но дали не е от диетата, да са разместени хормоните, при някого случвало ли се е и дали въобще да си мисля в тази посока? До сега не ми се е случвало такова нещо, първи цикъл ми е след започване на диетата.

Режимът няма как да ти размести хормоните по простата причина, че това не е ограничителен режим. Ти не гладуваш и не ядеш еднотипна храна. А и отслабването ти е твърде малко, за да даде такова отражение на организма.

# 674

Режимът няма как да ти размести хормоните по простата причина, че това не е ограничителен режим. Ти не гладуваш и не ядеш еднотипна храна. А и отслабването ти е твърде малко, за да даде такова отражение на организма.

Зависи колко е стартовото и тегло. Два килограма може да са много за фигурата и, както е при мен. Аз лично смятам, че при този режим се гладува и няма начин да не се отрази на МЦ. Очаквам моят тези дни и всъщност не знам какво да очаквам. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт