Колкото до любовта, то тя е сравнително съвременно изобретение като основание за семейство, мисля че датира някъде от Средновековието и романсите, а хората правят семейства доста преди любовта да се намеси.
Та за това си мисля,че доста хора се отказват от свободата си.Просто ги е страх да са сами.А много от тях и не знаят какво да правят с нея.
Та за това си мисля,че доста хора се отказват от свободата си.Просто ги е страх да са сами.А много от тях и не знаят какво да правят с нея.
Хич и не ща да се сдърпвам с някой
Оттук съвет не чакай
. Сакън някой да пусне тема, в която да си признае, че нещо му се е приискало. Мисля, че има и други подобни теми за пример.
. че то времето лети бързо, после да не пускаш тема - как се вдига самолетът на четвъртия пилот, че нещо все на заход сочи.
, а авторът/ката на темата седи и се оправдава или самобичува видиш ли как е могла да си помисли и направи нещо си там. Препоръчани теми