Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 380
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 765
! ще действаам по схемата "пари срещу свобода", демек солидна издръжка за децата и запазване на стандарта им на живот, срещу свобода да се премести при мацката. Пък  и аз не съм за изхвърляне, ще си наредя живота няккак.
 а ако излишният се окаже той?
Joy Joy JoyПредставям си го как те пита дали може да се премести  Joy

# 766
  • София
За съжаление, Андариел, в такава ситуация нямаш абсолютно никакви оръжия, с които да "търгуваш" за издръжката на децата си. Единствено можеш да се осланяш на съвестта му. В България за жалост, това е реалността.

(малко офф беше това)

# 767
Сега, да не вземе някой да се засегне на тема любовница, разведена с дете и прочие! Мисля, че се разбира какво имам предвид.
Не само че няма да се засегна, ами и от позицията на преживяла точно такъв тип развод /по моя инициатива/ и видяла достатъчно чужди разводи, смея да твърдя, че повечето мъже - кръшкачи така разсъждават и действат.

# 768
  • София
Е, как да нямам, Бърди, нали той ще иска да си изживее любовта на спокойствие! Едва ли ще му е кеф да му създавам неприятности и неудобства, които да започнат да изнервят любимата му, а тя от своя страна да му мрънка и цупи, че бившата му е толкова гадна. Едно от нещата, които един обикновен мъж най мрази е две жени да му пилят на главата и да се оплакват една от друга и да искат той да вземе решение в полза на едната. Затова гледат да минат с минимални усложнениия или бягат и от двете вдън гори тилилейски.
Ели, той няма да ме пита, естествено, но ще ми е много благодарен ако не му играя сцени на съкрушена съпруга.
в общи линии, нещата стигнат ли до кръшкане, кривване и прочие, важното е ресурсите да остават в семейството. Ако любовницата му толкова иска да е с него,  да го води при себе си и да му плаща сметките.  Laughing Wink

Хърмаяни, че те повечето мъже, които кривват от пътя са точно кръшкачи, а не открили Голяяяямата любов с някоя друга.

# 769
... важното е ресурсите да остават в семейството. Ако любовницата му толкова иска да е с него,  да го води при себе си и да му плаща сметките.  Laughing Wink

Е, да, зависи какво наричаш семейство  Laughing За мен семейство е мъжът, с когото живея в момента, бившият ми не ми е семейство  Whistling
Иначе, с ужас се съгласявам, че има мъже, които след връзки с друга/ други се връщат при жената, която са напуснали. Наистина не знам колко трябва да съм го закъсала, за да приема обратно някой, който е предпочел друга пред мен  Sick

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 15:54 от елиас

# 770
Зависи - някой вместо закъсала - казват, че просто обичат  Wink

# 771
Хърмаяни, че те повечето мъже, които кривват от пътя са точно кръшкачи, а не открили Голяяяямата любов с някоя друга.
     Да, точно за тях става дума. Обикновено не желаят да се развеждат, и от девет кладенеца вода носят, само и само хем да си хойкат, хем семейството да запазят.
     А онзи мъничък процент мъже, открили голяяяямата любов с друга, просто се изнасят и търчат да се развеждат в последната секунда, когато новата половинка ги натисне я за имот, я за брак, я заради новото бебе.
/последното е шеговита статистика, без претенции за представителност  Laughing /.

# 772

Да бе, да- това да го говорят на шапката ми  Crossing Arms

# 773

Да бе, да- това да го говорят на шапката ми  Crossing Arms

Защо, нали и любовниците от много любов по същия се захващат да трошат нерви докато го направят свой?

# 774
Защо, нали и любовниците от много любов по същия се захващат да трошат нерви докато го направят свой?

Струва ми се, че има разлика между това да започнеш връзка с някой, който в това време е обвързан и това мъжът ти да се обвърже по време на връзката с теб  Laughing

# 775

Да трошиш нерви и да си тъпчеш върху самоуважението са различни неща. Това да приемеш мъж който те е зарязал заради друго, в момента, в който другата му писне и ти звънне си е чисто унижение...

# 776
Да, за сеирджиите острани - сигурно.
Ама ако ти се случи - ще разбереш разликата. Чувствата са странна работа...Иначе на идеи всички сме смели и непреклонни  Wink

# 777
Да, за сеирджиите острани - сигурно.
Ама ако ти се случи - ще разбереш разликата. Чувствата са странна работа...Иначе на идеи всички сме смели и непреклонни  Wink

Повярвай ми, случвало ми се е. И то с човек, който все още обичах! Е, познай дали съм го посрещнала с отворени обятия. И сега години по-късно, ми звъни от време на време да ме чуе или да ми каже, че съм единствена, а той е глупак и прочее мъжки излияния тип "съжали ме, вземи ме"  Mr. Green

# 778
  • София
... важното е ресурсите да остават в семейството. Ако любовницата му толкова иска да е с него,  да го води при себе си и да му плаща сметките.  Laughing Wink

Е, да, зависи какво наричаш семейство  Laughing За мен семейство е мъжът, с когото живея в момента, бившият ми не ми е семейство  Whistling
Иначе, с ужас се съгласявам, че има мъже, които след връзки с друга/ други се връщат при жената, която са напуснали. Наистина не знам колко трябва да съм го закъсала, за да приема обратно някой, който е предпочел друга пред мен  Sick

аз го написах - семейството е много повече от сексуални отношение между партньорите. малкото семейство е от партньорите и децата, като между тях има привързаност, отговорност и др. Отделно хората от малкото семейство имат разширено семейство - баби, дядовци, майки, бащи, плюс връзките с роднини на партньора и семейните приятели. А освен хората и връзките между тях, има и финансови и имотни отношения, споделен опит, споделени постижения, вложени емоции, старание и дори чист труд.
Например, ако членовете на семесйтвото са мъж, жена и две деца, то мъжът може да реши да излезе от семейството или за него това вече да не е семейството му, но за жената, тя и децата са семейство, също както и за децата - те и майката са семейство. Затова писах, че за мен би било важно ресурсите да останат в семейството - аз и децата. Пък сексуалните забежки на мъжа са нещо, което се случва извън семейството.

# 779
  • София

Да трошиш нерви и да си тъпчеш върху самоуважението са различни неща. Това да приемеш мъж който те е зарязал заради друго, в момента, в който другата му писне и ти звънне си е чисто унижение...

Унижение може да изглежда отстрани, на наблюдателя, но е факт, че повечето мъже биват приемани обратно в семейството. Точно защото семейството не е само и единствено двойката, а доста други неща. то, затова и любовницата толкова се тръшка и иска любовникът й да напусне семейството си и да се принесе при нея - защото тя не иска просто мъжа, а семейство с него.

Общи условия

Активация на акаунт