Отговори
# 105
ЕЛДРИЧКА,  Hug Heart Eyes

ЧИН,  Hug Heart Eyes

ЦВЕТИ, и Дара яде около 60-70 според мен!

ВАЧЕ, и Дара е така.

# 106
Чин това е наистина гадно  Sad

Момичета на мен докторката ми каза 4 пъти по 20 капки преди хранене Еспумизан,а при вас как е?Ако мога да давам малко повече,за да се успокои малкия ще му давам.Пробвах го с чай от копър,но единственото,което получих беше два пъти стабилно повръщане и се отказах да го мъча с него.

# 107
Привет маминки Hug
Села ви  честита  ти рожба   Hug
Чин  това е  ужасно  , в  цяла Европа най  добрите  кратци и измамници с  кредитни карти  са  българите , но се дадявам  да ти  върнат сумата , което  се съмнявам  да  стане  в бг Praynig
Ана 2   честита  годишнина  от  любов и  здраве  да не се отървете Heart Eyes
Елдра  този  твоят  слон   свекървати  не можели  да се оделите  ти  си  готвиш  за твойте хора и  си  чистиш  твоята  част от къщата   , а  този  Звяр  да се спасява #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Василица как си мила  държиш ли се  Hug

Е  сега  аз  да  разкажа за мойте  средношни  преживявания..........  след  като  с мъжа ми  гледахме Титаник имах  контракции  на  10 МИН.и  той и  мама  отидохме  в  болницата  прегледаха ме имала съм   само  1  см   разкритие  ( положение  , че преди    2 дни  моята  лекарка  каза  2   2,5 см  )  , а   тя  една  лекарка  на около 28 29 години  как  го изкара  този 1  см   незма newsm78   започнаха   да  следят  контракциите които си бяха  на място  силни , но  защото  тук  предродилна  зала  ссе плаша и не  оставят в  нея, така ,че мамите си отиват  в болницата  точно  преди  екшана Sunglasses  и   ми  казаха  , да си  ходя  #Cussing out утре  съм  на  преглед , но моята лекартка излиза ваканция и  не се знае какво  ще  става  ще ми предизвикат ли  раждането или не  аз и сега съм си хубави контракции  ooooh! та нищичко не се знае  Rolling Eyes
Елек и усмихнат ден на  всички Hug

# 108
Здравейте отново момичета...

Цвети, ами може да сбъднем съня ти, когато започнеш да излизаш повече със Симонка. Simple Smile
Мисля, че Симона изпива достатъчно мляко, не се кахъри... лакомите бебета повръщат, ела да видиш моя Никола, вечер му давам повече в 12 за да спи през нощта и след това задължително си повръща.

Нинка, измъчи се и ти...

Елдра  Hug тази твоя свекърва, конско търпение трябва да имаш..

Шунче, май всички бебета като помиришат чистия въздух и заспиват. Аз откакто почнахме да излизаме и ден без разходка нямам, то иначе не се живее..

Бразилка, ами ти пък кажи: родих и затвори телефона  Mr. Green Стискам палци, защо се налага секцио?

А н и, много хубави снимки  Heart Eyes

Мушмуронко, радвам се, че Крум и ключицата му са добре. Колко време трябва да даваш глюкоза?

Това с картата ми се струва сън честно казано. Банкомата, от който са теглени е в Изток, номер (еди кой си) на банка ОББ. Тук в квартала няма банкомат на моята банка, затова тегля от други, та си мисля, че този банкомат е на Фантастико в Изток.
Исках да се откажа от банката, да закрия сметката си, но за целта трябва да платя някаква такса  #Cussing out  да звъня на счетоводителя, да променя в болничния сметката ми и така.. абе бюрокращина..
Днес си говорихме със Слав- ами ако това не бяха болничните и майчинството ми, което мислех да спестявам за Никола и не харчех, ами ако живеехме с тези пари какво щяхме да правим с малко бебе ?

Момичета, подарявам 2 крема Лансинох и глюкоза. Ако има желаещи - да ми пишат, пращам веднага. На мен вече не ми трябва, а не си струва някоя от вас да си дава парите за тях, когато аз имам и не ги ползвам.

# 109
Благодаря за пожеланията, момичета!
Да се оплача и аз - Румен е с температура...Няма шанс да ги разделя с бебето - няма кой друг да ги гледа, освен аз, а и те са били контактни вече. Надявам се на това,че бебетата под 6 м. рядко боледуват от респираторни заболявания и вируси, както и че кърмата ще го пази поне малко. Не ми се мисли иначе  Shocked
Ех, Чинче, така се надявах да се окаже грешка това с картата...
Елдра, това, което ти се случва, е ужасно, не че баща ми не ги върши същите работи от време на време, но ми е баща и няма какво да направя...ако е свекърва ми, май няма да издържа...
Момичета, можете да пиете биричка или малко винце от време на време, и на мен ми се случва, но иначе бирата не е по-лаксативна от другите течности. За кърменето и алкохола има писано тук, тук и тук.
Симпли, много се радвам за качването на Селин!  Hug
Бразилка, успех и скоро да ни зарадваш  Hug
Рая, радвам се, че масажчето е помогнало.
Елина, знам, че в Норвегия масово се кърми -  помогнаха ли ти в болницата?
Със сигурност забравям нещо, но съм много притеснена - поне приспах и двамата младежи, за да мога да отдъхна за малко...

# 110
  • софия
Ей Чин и на мен чак не ми се вярва за парите, задължително ще се видим Simple Smile
Днес Дани е при майка ми и имам толкова много свободно време всичко съм си свършила, но ме домързя да излизам на разходка оправдавам се с вятъра на вън Embarassed
Моето бебче много иска да се гушка не се глези просто има нужда ,като я оставя в легълцето почва да маха с ръце и крака сякаш не знае къде се намира, давам си ръката а тя си я допира до лицето много е сладка, ще се възпитаваме по натам сега ще се гушкаме.
Анни2, Много неприятно че Румен е болен дано ви се размине, за съжеление ще ги има тези моменти, аз не пускам Дани на градина гледам ги и двамата , трудно ми е наистина и не е гаранция, Не ти е до мен ,но като имаш време може ли да си кажеш мнението, днес с е кърмим със Симона тъй като теорията ми че има повече колики докато суче отпадна защото вчера цял ден пие цедена кърма и днес пак има колики,втората ми теория че от шише ще яде повече също отпадна яде си по 60-70 гр и това е, та днес се кърмим, но много бързо се наяжда за около 10 минути, вдигам я мия дупето и предлагам пак но се започва едно извиване напъване сърдене лапа зърното но не засуква, аз си мисля че ми показва че не е гладна повече, но знам ли 10 минути ми се струват малко, но имай предвид че суче много интензивно и кърмата ми тече силно и гърдата ми е мека, почти нищо не изцеждам след това.Благодаря ти  bouquet

# 111
Здравейте и от нас! Simple Smile
Честита годишнина  Ана2  Grinning
Кърмене-Откакто започнах да кърмя Дани, постоянно се притеснявам дали яде достатъчно и дали наддава нормално.  Rolling Eyes На преглед и ваксина сме на 4  Praynig
И аз ползвам ръчна помпа на Авент.Притеснява ме,че  не изцеждам повече от 20 мл. след хранене. Rolling Eyes
Коликите-Вече сме на 3-та опаковка Colief  .....те май го облекчават Confused Само мрънка без да плаче Praynig

# 112
Села Ви, да Ви е жива и здрава малката Венета  bouquet
Ана2, честита годишнина и още дълги години щастие и любов  bouquet И се моля бързо да оздравява батко Румен и Явор да е здрав Hug
Елдра, мила, направо не знам как издържаш. Дано Никола стане по-спокоен, да можеш да отдъхнеш малко Hug
Чин, много кофти с банката. Аз затова гледам да не държа големи суми в картата. Ако искаш да спестяваш например парите от майчинство, по-добре ги прехвърляй на депозит. Само че трябва веднъж месечно да ходиш до банката или с интернет банкиране Hug
Ани, снимките са много хубави. А да ти кажа за коликите, и Теди не плаче, а само се превива и зачервява цялата. Според мен са си колики, явно не ни подминаха. От вчера започнах да давам Биогая, макар че те не са точно за колики, но дано поне я облекчат малко.
Шунка, и Теди навън си спи много добре, затова не пропускам ден без излизане. Дори като духа вятър, извеждам я и слагам дъждобрана, за да не и духа на нея. А за чашата за уиски ми стана смешно като си представих картинката как се хващаш за работа Grinning
Ваче, снимката на Саша и Рали е много сладка. Аз на моите госпожици не мога още да им направя хубава снимка. Както аз искам Hug
Симпли, браво за наддаването. Все така добре да растете Hug
Елина, както каза някой по-напред, ти си майка героиня. Аз с едно кърмаче по цял ден се храним, а ти не знам как успяваш да свършиш нещо друго, освен да кърмиш. А и много добре се справяш, щом така наддават дечицата Grinning
Нинка, Орикс, Бразилка, стискам палци всичко да минава леко и бързо. Скоро ще гушкате бебчетата си.  Hug
На всички други момичета много прегръдки Hug

Щях да питам - според вас дали като пия кока-кола се отразява това на коликите на бебка. Аз пия по малко, но не мога без нея.

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 16:55 от vova

# 113
Привет,мами.
Все по-малко време имам да ви чета,а за писане въобще Confused
За кърменето и аз се притеснявам дали яде достатъчно малчо,но за всеки случай го дохранвам.Най-много съм успявала да изцедя 60гр,а виждам,че не са му досатъчни-нервира се и е неспокоен.След като си хапне добре си кротува.Добричко ми е бебчето-пу-пу.
Ана2-честита годишнина  bouquet
честито и на мама Села Ви-жива и здрава да е момата й baby_neutral

# 114
здравейте момичета

Погледнах си линийката - днес трябваше да раждам бебко... Simple Smile ама той реши да не ми оставя време да му мисля толкова ...

Села ВИ - честита рожба! Много радост и щастие да ти носи!

Ани2
- честита годишнина!   bouquet верно 7 години са си доста показателна годишнина...така до златната да я карате!  Hug Дано и Румен бърза се оправя. Аз да ти кажа почнах да давам на Бела профилактично от изцедената кърма - слава богу пийва я -докато се кърмехме с Бела почти не ми се е разболявала!

Бразилка - Не се притеснявай, не е толкова страшно секциото. А и в ТК - нещата са се променили към добро, особено във ВИПа. Иначе и аз си мечтаех за повдигаща легло - ама няма. Затова си взех и моята възглавница от вкъщи - помагаше ми. Към списъка на Шунка бих добавила... и тапи за уши  Wink добре, че си бях взела, че иначе няма заспиване покрай толкова хъркащи мами

Чин-милата,това с картата е ужасно! Това са си доста пари, ама Елдра добре го е казала - нещата рано или късно се връщат...Пък и важното е, че сте здрави и живи! Пари се печелят... Иначе за реакцията на банката нямам думи.  

Аз едва сднес следобеда насмогнах да се добера до компютъра - освен грижите по бебчо, трябваше да обърна внимание на малката и на мъжо. Толкова е хубаво вечер да заспивам гушната...  Blush
А имах и много работа - мъжа ми докара и последния багаж - 2 коли и да не ви казвам как го беше събирал. Луднах докато разпределя толкова много неща - да побера багажа от апартамент 100 кв.м в двойно по малък. Слава богу още мъничко остана от подреждането - едва намерих време да поседна тези дни. При нас баба нямаше дори за час - поне свекърва ми гледаше Бела докато бях в болницата и първия ден след прибирането.
А и коликите взеха да хващат Оги - и то предимно след полунощ  #Crazy иначе ми е кротичък през деня. Почнахме с Колифа - и май помага-снощи си спа мъника - нищо че през 3 часа се буди да похапва. Ама аз го взех на спалнята при нас и така спахме... пък и ми е толкова жал за него - още проплаква на сън. Да ви питам – от няколко дни едни ситни пъпчици взеха да му избиват по лицето – червенки с бял връх, като обривче. Не мисля че е от претопляне – много бързо се появяват (особено при кърмене) и изчезват. Чудя се дали не е бебешко акне или нещо друго  newsm78
Сега ще почина малко преди да си дойдат моите хора..лека вечер на всички

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 17:49 от heberlea

# 115
  • Sofia
ЛориХю, честит ти Николай!!!
Иси, честит да е и на теб Николай!!!
issi_82, честит да ти е Георги!!
Nakri88, Честита ти София.

Красче, спирта исушава много. Според мен за това се бели кожичката около пъпчето. Да си призная и при нас има една две кожички, но на нас пъпа ни падна на третата седмица.И преди и сега третирам само лекичко с памуче.

Ох, елдра и при нас от два дни същата работа. Боли го коремчето, напъва яко и връща по малко. През ноща съм като съмномбул, той си мрънка и аз се стряскям от всеки звук. За сега не се е задавял но тои винаги спи на една страна.През деня все иска да го гушкам, я съм го оставила след като го приспя и се събужда след 15 мин. Толквоа, колкото за тоалетна и да сложа прането.. и евентуално да пусна прахосмукачката. Резултат от два дни пиша този пост ...
Дано се поуправят нещата при вас.За свекървището, то не останаха думи.

Памперси сменям преди хранене, причината е точно тази че се провокира повръщане. А ако не иска да заспива и всичко е наред ги сменям след час, колкото да му отмине. За оригването и Дани се се оригва всеки път.

Чин,Изключително неприятно.Вие да сте здрави, праи се печелят.

Кити: Hug

Maidenly, Честита ви месечинка. Ех как растът тези сладури.
Бюти, бързо оздравяване

Гарли, добре дошла .

sela_wi, Честита ви Венета да ви е жива и здрава.

Ана2, Честита ви годишнина.Дано се оправи малкия бързо.

На мамите 2в1 още малко остана, дано скоро да се похвалите вече  Hug

ех,много неща исках да пиша ама не става.Дани в скута ми,само така е спокоен

# 116
  • Sofia
Ох, Василиса сигурно е родила вече, дано се обозначи скоро, нямам търпение!:D

# 117
  • София
Ани2, честита годишнина! Още много, много години любов и разбирателство! И Румен бързо да оздравява!
Ние ще ходим на преглед в сряда, че тогава мъжът ми си е взел отпуска и да дойде с мен. Че аз нещо напоследък съм много разсеяна, да не пропусна някоя важна подробност  Crazy

Чин, изключително неприятно, в такива случаи аз си казвам - това да ни е злото, да сме живи и здрави.

Даги, и аз съм така. Стигнах до извода, че жените просто така сме програмирани - и най-малкия шум, издаван от детето, да ни влиза директно в мозъка. Поне аз така го чувствам (докато спя). А мъжът ми например си спи дълбоко.

Елдра, направо не знам как издържаш  Confused

Ани, много хубави снимки.
И аз чакам новини от Василиса  Simple Smile

Присъединявам се към пиещите бира - и то точно откакто установих, че наистина увеличава кърмата, това е моето мнение. След като в болницата ми се случи да протека сега се случва пак, но когато съм пила биричка  Simple Smile

# 118
  • Добрич
Привет!
Били, честита годишнина! Да сте още много години заедно щастливи, усмихнати и много удовлетворени от любовта си!  Hug Heart Eyes Бързо да се оправя Румката!  Praynig
Чин, кофти история! Аз не обичам да държа пари по карти именно заради такива злоупотреби, но си е удобно, спор няма.  Peace Дано това да ви е злото, както казва Maidenly Peace
Елина, поздравления за силния дух! Наистина ти се възхищавам! Не падай духом, ти си силна, ще се справиш!  Hug
Елдра, ще видиш, че после Нико ще ти е послушен, за сметка на сегашното неспокойствие и ревливост.  Wink Кураж!  Hug
Ани, много хубави са всички снимки!  Hug
Памперси и аз сменям преди хранене, защото след - заспива. Когато е буден и има нужда след около 30-40 мин. пак сменям.  Laughing
Бира - не я обичам, както и всякакъв алкохол, та не употребявам.  Wink Гледам да пия вода повече от нормално и да хапвам лук и ядки.  Peace
Аз още не съм изкарвала Вихрен навън и вече ми е подтиснато, ама това пусто време...много духа при нас. Утре, ако е хубаво, мисля поне на терасата да го изведа за 10-тина минути.
Като ви слушам как разголвате децата, направо си мисля, че навличам Вихо, ама на него му е студенко. У дома е 25 градуса, а той е с боди с дълъг ръкав, ританки и памучно елеченце, завит с памучна пелена. Водя се по него. Когато го разсъблека започват да му замръзват ръцете, носа и крачетата, киха и почва да хълца.  Grinning Явно му е необходимо да му е по-топличко.  Simple Smile
Хайде, момичета, лека вечер и спокойна нощ!   bouquet

# 119
АНИ2, дано бързо му мине на Румен Praynig

Момичета, 2 в 1, лека и спокойна вечер, може и с хубави изненади!

БУБУЛИНКА, мила, прегръщам те и те целувам много! Как си?

Общи условия

Активация на акаунт