Отговори
# 120
Ани2, бързо оздравяване на Румен, какво му даваш за температурата? Безспорен лек при мен, а и добър за деца е компот от малини или сладко от малини.. Хем вкусно, хем сваля температурата.

Къдрокоска, днес и при нас не е много топло. Никола е с гащеризон с дълъг ръкав и крачол и тънка пелена, но аз го извеждам, слагам това против вятър на коша и дерзая, че то не се издържа в нас, само мрънка.

ДАги, вие как сте?

И аз си мислех за Василиса днес, дано всичко е минало ок ..

Имах толкова много да пиша и вдичко ми излетя от главата.

Дано това да ни е злото, момичета.. благодаря за подкрепата,другото майната му, за напред ще знам   bouquet

# 121
Привет мамчета, аз нали ви казах ,че следобед съм на лекар , та да се отчета.
 Разкритието е по-голямо от преди (само че не разбрах колко точно  Blush) и лекарката ми каза , че  може да тръгне всеки момент бебка. Дори ми предложи ако много ме е страх да ме приемат в болницата, но аз предпочитам да си чакам в къщи. Доколкото им разбрах "всеки момент" на моите доктори  означава, че може сега , може и след 1-2 дни Simple Smile.... Та това е общо взето, имам някакво разкритие и  почти никакви контракции.
Сега обаче след прегледа за разкритие имам леко кърваво течение. Мисля,че някоя от вас беше писала, че също е имала подобно след преглед. Нали е нормално?

# 122
  • София
Орикс, съвсем нормално е, особено ако лекарката ти е "помогнала" за разкритието  Simple Smile Хайде, стискаме палци  Simple Smile
Междудругото, аз си мислех, че по време на раждането ще текат кървища, а то съвсем не е така, даже нямаше нищо. След това започват течовете. Да се редактирам - имам предвид при постигането на разкритие, по време на контракциите.

# 123
  • Sofia
Здравейте момичета. Направо да си призная не мога да смогна да ви изчета, пък камо ли да пиша. нас ни почнаха коликите от онзи ден. Давах и Еспумизан, но днес беше при нас педиатъра и каза да и давам Биогая, и ни изписа Вигантол когато Гери стане на 20 дни. Каза че може от утре защото е вече на 7 дни да  я показвам първо на балкона по 15 мин после по повече и накрая на разходка. Нищо че ми е второ дете се оказа че много неща съм забравила. И да ви призная като се прибрах от РД и видях Ники, направо ми се стори че е пораснал за часове и е направо огромен!!!! Като мога ще пиша, но явно с две деца в къщи ще ми  е трудно. В събота ники заминава на море с баба си може би ще имам повече време за писане и четене. Лека вечер на всички от мени стискам много палци на всички оставащи бременни мами

# 124
  • София
Ани, ти като стиснеш около зърното то си потича и лесно се изцежда 1 лъжичка.  Wink

Бразилка, няма какво да добавя към това дето е писала Шунка за Тина Киркова. Имаш ли лекар там? Не се притеснявай, всичко ще мине нормално. Добри са лекарите и неонатолозите.

Нинка, и на теб стискам палци и на всички момичета 2 в 1.

Орикс, може да има такова кървене, нормално е. Стискам палци, нещата ще си тръгнат сами вече Hug

Чинче, да знаеш.. пари в картова сметка не се спестяват. Направи си отделна сметка. Мисля, че може да посочиш нея и да се събират там паричките, ама към нея не вади карта.
На мен скоро ми бяха блокирали картата, че била ползвана на сканиращо устройство. Някакъв банкомат съмнителен и я блокирали. Та ходих и се разправях и сега съм с смс известяване.

Вова, ше ги снимаш с каката, има време  Hug

Ана, много неприятено това за Румен...  Confused аз много се спичам, че Саша контактува с бебето от близо, ама няма какво да правя, сърце не ми дава да я държа на растояние.

Ние още не сме излизали навън, само 2 часа оня ден на терасата в количката. Нещо съм се спекла аз, дето съм много смела.... навън духа и аз не извеждам бебето. Надявам се до края на седмицата да излезем вече, че иначе само със Саша сме навън докато майка ми гледа Раличка.

# 125
Здравейте момичета.Честита ни нова тема.Незанм как ще насмогвам чета през редове и нямам време почти за нищо незнам при вас така ли е.
Ана2 честита ви годишнина.Да ви питам на вашите бебоци чистят ли се очичките на моят понякога има много корички по едното и като го изкъпя се оправя от водичката падат.Чудех се не мога ли да му капна малко кърма.
И ние свиваме крачетата и се чудех може ли да са ни почнали коликите ама докторката като идва онзи ден каза още е рано.

# 126
Вова, колата е газирана, а нали газирано не бива да се пие, но ако толкова много я обичаш по добре да си пийваш по малко.  Peace

# 127
  • Sofia
Красчето, не знам дали е рано за колики, но аз ей сега дадох вече Колийф, че много реве, опъва се назад и иска през час да яде (по-скоро да дъвче), направо се побърках.

Мейдънли, аз нещо съм криво устроена значи - първата вечер у нас така ми се спеше, че съм откъртила и мъж ми ме събуди да ми даде бебето да го нахраня.  Embarassed Днес пак се унесох следобяда и по едно време в просъница се усещам, че всъщност реве детето.. Ужас!

Иначе през нощта бебето си спи при мен на леглото, да не ставам да го взимам и пренасям, после ще се възпитаваме в самостоятелност...

(Ще взема да си отгледам едно мамино синче, както е тръгнало.  ooooh! Дори в мъж ми не се успокоява, само аз като го гушна и млъква и ме гледа, гледа....)

# 128
sisi_daс е родила преди 30 мин син Стефан, с юначните мерки 3900г и 52 см. Пише че е било лесно и че вече и липсваме  BlushПраща поздрави на всички! [/b] Да ти е живо и здраво синчето Сиси!  Hug Hug

# 129
  Мамчета  имам  един  въпрос и   аз  след  прегледа  снощи имах  течение , и   след предишните прегледи имах мъничко , но то  спираше  1 , 2  часа, но  сега има едно кафяво  течение   дали това е тапата  Embarassed иначе положението при мен е  същото имам  си контракции Rolling Eyes
 Момичета  не искам  да се оплаквам  , защото  зная  , че  всяка  от  вас си има  грижите и  проблемите , но трябва да споделя ...... Rolling Eyes незмам  мисля , че ми е от хормоните  незмам но не издържам вече  по стоянно званят  телефони , скаипа  ,  фейсбук и  всички питат  хайде ,хайде какво става  .........., няма ЛИ ДА СЕ РАЖДА  ВЕЧЕ ???? радвам се , че всички  питат и са загрижени  , но   всичко това ми направо  идва  в по вече  ,  #Crazy
   лека  вечер на всички  Hug
ЧЕСТИТО НА СИСИ  ДА  Е  ЖИВ И  ЗДРАВ МАЛКИЯ СТЕФАН

# 130
Еййй честито бебочче Сиси,да е жив и здрав големия мъж Simple Smile))   bouquet

Ани,желая ти много прекрасен семеен живот с твоите мъже.Не 7 а много по 7 да пранувате още.  bouquet
Чин,много тъпо  Confused  Hug
Орикс,стискам палците и добре си направила,че си се прибрала.Сега лягай да спиш,събирай сили. Hug
Елдра,става мъчно направо....тая жена..тва не е жена ами дзвер.А ти..нищо ли не споделяш с мъжът ти по въпроса?Всичко държиш в себе си ли? Sad
Елинааааа  Hug Hug Hug БРАВО майче   bouquet
Майчета пиете ли кафе?На мен доста ми се пийва и капучино също ми се пие,обаче все не се наканвам.Виж за биричката не знам зашо ама не го мислех много много..а и тя бепе от тая пшеничената  Wink

Майчета аз дадох бибата и бебо много я заобича..вече не реве и е много послушен.Много се чудих,защото малко се притесних да не окаже влияние в/у кърменето,но в крайна сметка репих да педлагам по-често и да не го лъжа с нея,когато е ясно,че плаче от глад.
Днес направихме първата разходка...малчо я проспа цялата  Mr. Green Мен въобще не ме е страх да не го изстудим,но направо се побърквам да не го претоплим  ooooh! Облякох го с гащеризон(ританки и потник горе) и отгоре блуза с дълъг ръкав...нали уж вятър..обаче беше топъл като се прибрахме..тва време да се оправя вече!
За кърменето(актуалната ми тема Simple Smile ) е намерихме позата-футболна топка е! Подариха ми възглавницата на бертони и с нея е супер лесно да го наместя,обаче....май ще се разминем с кърменето навън  Confused На всеки 2-3 часа вкъщи трябва да сме.

# 131
Честито на Сиси_Дак!Миличка бъдете живи и здрави!Почака си,но си струваше нали?Изпрати ни всички от болницата и сигурно си се отървала от "Устата".Бързо възстановяване и целувки на малкия Стефчо.  Hug

# 132
СИСИ, да е здрав и много щастлив малкия Стефан, а ти бързо да се възстановяваш!

ВАЧЕ, как така се спичаш Naughty

# 133
бихтели ми дали съвет за избор на екип в Тина Киркова за секцио, мили майки!

# 134
Ваче, вятър има, но слагаш една шапка и едно одеяло върху количката и тръгваш. Сега като се замисля, аз не съм оставяла Никола сам и да изляза. Само веднъж го оставих на Слав за да се видя за час с приятелка и то още когато не излизахме. Сега си ми е до "полата" нон стоп. Нямам търпение да си отида при мама.

Орикс, хайде ще стискаме палци идните дни.. да минава бързо и лесно и да си гушиш съкровището вече   bouquet

Честити син на сиси, да расте послушно и щастливо дете..   bouquet

Сега гледам, тези които са родили преди седмица- две, ги тресе същото, което мен ме тресеше по същото време, но нямаше кой да ме освести.  Crazy
Общо взето взех да влизам в час, сигурно и вие сте усетили, че в началото бях много шокирана, объркана, разсеяна..абе въобще, пълен хаос.
Никола задължително пропуска едното спане между храненията през деня, след храненето и къпането в 9, заспива късно, към 10:30-11, спи до 12:30-1, яде и след това яде чак в 6. Ако не го боли коремче (до сега не е имало такава нощ, в която да не се напъва и пуфти), може да не се събуди въобще до 5:30-6

Общи условия

Активация на акаунт