Отговори
# 135
Ей изчетох ви. Ани, много хубави снимки, особено тази където Ивко помага на татко си да сложат малкия в количката.
Чин, то Слав май много работи и няма как да му оставяш бебо. Марти за сега се прибира на време /не знам до кога ще е така/ и излизат сами с Йоана. Умишлено ги оставям сами понякога. Иначе и аз няма, а и не искам на друг да я оставям. Малко съм егоистка, а и честнно да си призная освен на Марти май на друг нямам доверие. Едната баба дори и да реве ще я храни точно на 3 часа, а и ще я навличат. Това означава, че детето хич няма да е спокойно.

Мен ме е страх да се похваля, ама не мога да трая. Йоана, откакто я поотпуснаха коликите заспива сама вечер. През деня мисля, че просто има нужда да я гушкаме, но вечер след баня хапва, оставям я в  кошарата и си заспива самичка. Чак ми е странно и все ходя да надничам. Дано да е все така спокойна, че и аз да успявам да си почивам.

Бебоците от албума са страхотни. Раличка май ще има същите хубави очи като на Саша. Имаме си най-хубавите юнски бебоци.

# 136
Деси и Никола сам заспива, но на възглавница  Twisted Evil Две кошари има, един шезлонг, той на възглавница иска. Днес за първи път освен, че оглеждаше въртележката над кошарата, протягаше ръчички да пипа играчките Simple Smile
Слав пак намира време, но когато може да е с нас, гледам и аз да съм с тях, че да го видя него... иначе ептен съквартиранти ще станем  Confused
На мама имам доверие, но на свеки- ще има да го тъпче с вода и да го разнася като брашнян чувал.
А и това " хайде, бабе, пръцни, баба ще ти помогне" - вече ме побърква  #2gunfire
Въпреки забележката на Слав, тя още твърди, че може да му помогне  Mr. Green

# 137
Чин, така е като има малко свободно време, по-добре да сте заедно.
А свеки как му помага на Нико?  newsm78, ей то бабите верно се вдетеняват и те.
Като се замисля, Йо я остаихме на мама, за да отидем да подадем документите за еднократната помощ. Беше я нахранила и си спеше. Ама я бях инструктирала, като види че е гладна да дава, да не гледа часовника. А и тя покрай племеника май свикна с това хранене на поискване. Но свеки първо гледа часа, после бебето. Много й е странно като й кажа, че ще яде когато си поиска детето.
Аз много гушках като плачеше от коликите. Сърце не ми даваше да я оставя да реве, но сега вече детето се оправя и без мен. Иначе Йоана спи и в кошарата и в шезлонга, абе където я намери съня там заспива.

# 138
А свеки как му помага на Нико?  newsm78, ей то бабите верно се вдетеняват и те.

и аз това се чудя, както вика Слав- вместо него ли ще пръцнеш?  Laughing

Може би още от болницата, Нико свикна да яде на 3 часа +/- 15мин. Никога не съм го оставяла гладен, опитах веднъж заради нощното хранене и сърцето ми се късаше. След около седмица, той сам започна да не иска да яде. Сега ако му минат и коликите ще е чуден...иначе когато имаме криза се гушкаме, няма как..

# 139
Може да му показва как се пръцка, като пръцка и тя. Оф изби ни на простотия, явно са ни кротки децата  Hug
Ама нали се сещаш, че и тия 15 мин бабата ще ги чака да минат и тогава ще дава, защото в болницата акушерките така правят, ала бала и т.н.

# 140
Здравейте мами,
Първо честито бебче на сиси_дак!   bouquet

Чин, аз бях клиент на ОББ и съм имала доста проблеми на техните банкомати, а да не говоря как са ми връзвали ръцете в чужбина.  #2gunfire  След поредният случай, в който исках да тегля пари, получих смс че съм ги изтеглила, а пари банкомата не пусна, тотално ги зарязах. Блокираха ми и картата за капак, след като се обадих да се жалвам, а бях в чужбина и нямах кьорав лев.  Rolling Eyes  А каква сметка за телефона платих, за да слушам музика...  Whistling
Да си кажа честно, аз се постреснах от тая случка и ще ръчкам мъжа ми да ходим тия дни до клон на моята банка да прехвърля малко пари в сметка без карта. (щото и аз като теб бях решила да събирам  Embarassed
Пао, и аз да си призная залъгалката ми е пръв приятел Embarassed. Днес например много се успа мадамата и реших да се изцеждам. Изцедих 70 гр и преди да успея да продължа, малката нададе силен вой. Не успях да я успкоя и дадох да яде. Изпи всичките 70 гр и пак рев. Дадох да суче и след 10на мин се успокои.... за още 15 мин. Е как да не дам биба накрая..  ooooh! Преди малко отново самозаспа с биберона. Иначе няма спасение.
kras4eto449 , на мен доки ми каза да почиствам с клечка за уши напоена с преварена вода.
нинка** Hug Разбирам те напълно! И аз не исках да излизам дори, защото като ме види някой познат и все питаше "Още ли не си родила? Хайде, кога ще раждаш?"  #Cussing out  Идваше ми да ги избия всичките. Сега обаче с лека носталгия се сещам за този период. Така, че тегли им една и се наслаждавай на бременеенето Simple Smile
Орикс, newsm17
Ох, ние понеже късно ядохме, ще се къпем чак сега. А аз съм скапана направо  Crazy Хайде лека на всички!

П.С. Момичета, мерси че споделихме с мен радоста от първото мерене Simple Smile

# 141
  • София
Честит Стефан на sisi_dac!!!

(Ще взема да си отгледам едно мамино синче, както е тръгнало.  ooooh! Дори в мъж ми не се успокоява, само аз като го гушна и млъква и ме гледа, гледа....)

Това е портрета на една бъдеща свекърва  Twisted Evil Joy Joy Joy Joy

Нинка, кураж, мила!!!Така ще ти е по-лесно да родиш, когато е подготвен родовия път! Hug Hug Hug

Деска, а Саша има същите хубави очи на мама... Flutter Flutter Flutter

# 142
Еееее,не мога да ви изчета! Wink

Честито ти синче,Сиси!Да е жив и здрав Стефан!!!

Села Ви,честита ти радост!!!Венета се казва моята сестричка,която много обичам! Heart Eyes

Ана2,честита годишнина!Много години в любов и разбирателство да живеете!!!И да имате много късмет ти желая! Hug  bouquetДано Румен се оправи бързичко,а Яворчо да не прихване! Praynig

Чин,много гадна работа.Егати късмета! ooooh!Поне не се ядосвай(не че няма защо,но...)! Hug

Елдра,как се справяш незнам. ConfusedНаистина няма ли начин малко да се поотделите-поне домакинството ви да не е общо(т.е.твоя грижа)?А и мъжа ти не взима ли някакво отношение по въпроса или тъй като работи много не искаш да го натоварваш допълнително?Обаче ти самата си на работа 24часа в денонощитето ако така ги гледаме нещата... Rolling Eyes

Елина,браво!!!Сигурна съм,че ще се справиш!Нещата няма да са все така и ще си поотдъхнеш.Сега се мобилизирай и събирай сили,а след някой и друг месец ще ти бъде много,много по-лесно.Имам приятелки с близнаци и след известно време им става по-лесно като дечицата са две-занимават се,забавляват се сами,а те намират време и за себе си. Hug

Симпли,чудесно е,че наддава бебока и си спокойна вече! Hug

Малко и за нас-ние сме добре.Дойдохме за няколко дни в Банкя и не сме си тръгвали почти 3седм. Mr. GreenМалчо и кака се чувстват чудесно тук,а на мен ми е супер удобно-имаме двор,по цял ден сме навън-или в него или по парковете шетаме,не съм изгладила една детска дрешка(да си призная  Wink)-оставила съм удоволствието на свеки Crazy.Да е жива и здрава жената,не мога да се оплача-помага ми доста.Мога да и оставя и бебо,за да се поразходя с каката насаме.Иначе той е порастнал много-последната седм.е качил 280гр.и съм много доволна,че явно кърмата ми е добре засега(за протокола-не цедя).Откакто ми се регулира и гърдите ми поомекнаха,обаче,сякаш не му харесва толкова много да суче от тях(усещам лека нервност и раздразнение като го храня),защото са меки.ЛЛЛ,Ани2,мислите ли,че е възможно да е от това или пък не му е достатъчно млякото(т.е.нуждите са му се увеличили),а те още не са "откликнали"на увеличеното търсене?Започнах да го слагам и на др.гърда,като усетя,че започва да се дразни и той продължава да се храни.И друго-днес започнах да пия от лактогонният чай(българският)и се чудех дали тези 500мл.разделени на 3-4приема за ден,които препоръчват са достатъчни,или мога да пия и по-големи количества?Благодаря ви предвариелно!  bouquet
Ние също се гушим на леглото през по-голямата част от нощта. Mr. GreenОт едната страна Жожо,от другата-Софи.Мъжа ми е заточен на другото легло. JoyНе че е смешно,де....
За погачата-и аз си мислех да я правим следващата неделя,но то 40ден си се падал в събота,така че ще бъде тогава.
За шевовете-и аз имам доста(и вътрешни и няколко външни),но отдавна нямам никаква болка.Даже на 5тия ден имах чувството,че ги няма вече,но после пък се възпалиха лекичко(за което спомогна липсата на всякаква вода в ТК)и почнаха да ме болят много за няколко дни,след което болката отшумя и съм си ОК.

Въпрос към раждалите нормално-вие кога мислите да възобновите сексуалния си живот? WinkАз нямам никакъв спомен кога сме започнали миналият път. newsm78

Хеберлеа,много е хубаво да те гушат,знам... CrazyВсе се каня да те питам ти какво ядеш сега като кърмиш?

Хайде,бременни момичета,стискам ви палчета всичко да мине бързо и лекичко!!!Орикс,Василиса,Нинка,Бразилка, Hug Hug Hug Hug!

Чудни бебоци си имаме!!! Crazy Crazy Crazy

# 143
Добро утро момичета  sun
Аз закуска не мога да сервирам та оставям на тези които могат  chef
Вчера бях на преглед при моя си лекар но той го нямаше и акушерката ми слуша само тоновете.Каза че са добри и аз от там си записах час на часно.Тя докторицата ме прие гледа ме на видеозон за сега си има води и всичко е ок,качи си ме на магаренцето да провери за разкритие и рече че още матката хабер няма да ражда. ooooh!
И рече в четвъртък с багажа и към болницата.Е да ама мога ли да се появя в болницата и да им заявя - здравейте приемете ме Hug Май не newsm78
Та днес пак съм на тонове и ще видим какво ще правим.
Лек  и ползотворен ден от мен,И честито на Сиси.

# 144
Добро утро.

Сиси даг, честито бебче. Да сте живи и здрави и много щастливи.

Ваче, вие по калъп ги правите тия деца май? Ама пу пу пу, че са ти хубавки.

Нинка, кураж. Малко остава

Всички, които още не са родили  Hug
Гледам и Василиса още не се е отчела, дано всичко е ок.
Кити, Цвети как са малките принцески.

Аз се връщам в леглто, после пак ще пиша.

# 145
Добро утро ,момичета! Hug
Най- после успях да поппрегледам по- подробно какво сте изписали тези дни. Crazy
Сиси даг,честито бебче! Hug
Ана2- честита годишнина с леко ззакъснение- много пъти по 7 години щастлив и безоблачен семеен живот!
Нинка , Орикс..и другите мами , които още не са родили- късмет и леко раждане Hug
Ани , много хубави сники от изписването- баткото е чаровник голям- да ти е жив и здрав Hug
Апропо... ние останахме без снимки на изписването , защото нашия татко в шашканицата взел всичко по списъка без...фотоапарата...разбира се.... Crazy Момичето, с което делихме стаята  ни " щракна " с телефона , но още не сме си ги получили тези снимки и на този етап нямаме фотоспомен от този паметен момент.  Confused Май и Чин имаше преживелици по изписването... Laughing
Но за сметка на тогава - сега гледам  да наваксваме с фотосесиитеи дебна малката с фотоапарата почти навсякъде... я усмивчица , я физиономийка .....

Пао, да , и аз се сприятелих със залъгалката- гледам да не прекалявам , но има моменти когато бебка е  много неспокойна и със залъгалка се кротва и заспива почти веднага. Иначе в повечето случайи  гледам да се самоприспива  под мое наблюдение , разбира се, и да не я свиквам на ръце или люшкане.... Всъщност и аз нямам представа дали не греша с тази залъгалка?!? newsm78

Айде сега изчезвам ,че ни е време  да се храним.... Хубав ден  на всички Hug Hug

# 146
Добро утро мили мамчета използвам докато щнака спи да драсна някои ред.Честито на Сиси да са живи и здрави.Успех и на всички които тепърва ще стават мами.
Чин а свекървати как му помага да прънка и на мен ми е странно.Като я споменах нея се сетих как ме напуш смях като я видях в МД.
Точно когато да ме приемат в болница отиваме ние с мъжо и търсим някакъв си 210 кабинет,и хоп на среща ни познай кои като ни видя че се лутаме ни пита и ни насочи жената ама мен толкова смешно ми стана Laughing Laughing LaughingГоляма е сачма.

# 147
  • Пловдив
 V4era v 14 i 24 h se rodi na6ata hubavica Evelin. 3960 gr 53 sm. Ma4ih se 13 4asa i nakraq me srqzaha. Na nikoi ne pojelavam kato moeto rajdane. 6Te pi6a pove4e kato imam vreme. Celuvki

# 148
Добро утро:)
Василиса, да е жива и здрава малката Евелин и да се радва на щастливо детство Simple Smile
Сиси, честито, здраве и късмет.
Хеберлеа, и аз се чудя какво ядеш. Тук съм казвала, че у нас обръщаме особено внимание на храната, в началото като започнахме едни статии да четем за коликите - е че то ако всичко изчетеш трябва само на вода да живееш.
Ваче, и аз не го извеждам още. Едно, че ми се вижда хладно, второ, че като дойде педиатърката и каза до 20-я ден да си седим у дома. И сега крепя семейната хармония. Да видим докога Simple Smile
Чин, глюкозата каза педи  7 дни макс да я давам.  Като цяло не бях съгласна, но той още малко ми жълтее. На Крум обаче не му харесва - прави едни муцки все едно сироп за кашлица съм дала. И не даваме много. Забранила съм да се дава поне час преди хранене, че имаше и такива идеи  Naughty
Аз усилено работя по въпроса с лактацията, едно цедене пада, едно чудо. Помпата май си е правилно сглобена, прави си вакуум,освен да пробвам на ръка newsm78  Вчера изцедих 30 мл и си спечелих прозвището Властелина на кърмата Joy  И какви са ми станали голеееми  гърдите - ей , видях се и аз с цици в тоя живот Crazy Детето може да не случи на майка, но поне баща му е доволен Simple Smile

# 149
mu6moronko  Joy
Честито на Сиси и Василиса   bouquet Бързо въстановяване на мамите  Hug
Йосиф днес става на месец  Heart Eyes Честито и на Никола на Елдра   bouquet
Колко бързо минава ....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт