Отговори
# 90
В албума е настанал голям хаос.Нека качваме снимки на бебчовците в албума за бебета със заглавна снимка Йо на Деси, а албума, в който преди слагахме наши снимки да си остане за наши снимки и заглавна снимка "Добре дошли"
Много моля мамите, които са объркали албумите да си преместят снимките, защото аз не мога и ще трябва да ги изтрия.
juji, krasi_fil, ichkata  Wink Peace
За да знаем къде какво да гледаме   bouquet

# 91
Села Ви, честита Венета. да е много здрава, силна и щастлива   bouquet
Ана2, честита годишнина. Живи и здрави да сте и още 10 пъти по толкова да изкарате!   bouquet Hug
Елина, евала. Наистина си героиня  Peace
За биричката и аз исках да питам, защото много я обичам, докато бях бременна си пийвах, а сега ме е страх нещо. Газирана, алкохол все пак.... newsm78 а пък стимулира лактацията ...... Thinking Laughing
Чин, много кофти, никак не са малко парите. Горе главата, живи и здрави да сте, пък пари се печелят. Важното е да си спокойна сега  Hug
Елдричка мила, не си за завиждане. Явно Нико ти е просто черешката на тортата  Crazy Бъди силна, оплаквай ни се, поплаквай си по малко. Важното е да ти олеква и да се чувстваш по-добре  Hug
За кърменето аз да ви кажа вече 10-тина дни давам само едната гърда на ядене. Повече не иска младежа. Така ги редувам на ядене по гърда  Crazy Забелязах обаче от 2-3 дни, че едната гърда не омеква достатъчно след като се нахрани, явно не успява да я изпразни и аз започнах да я доизцеждам (20-30 мл). С другата нямам такъв проблем, само капки има останали  newsm78 Стана ми странно. Ако има нещо, на което трябва да обърна внимание ще съм благодарна ако някой ми каже (Деси?, Ана2?).
Иначе ние вчера от 5 сутринта като започнахме с рев, че почти цял ден си го откарахме, с малки паузи. Вечерта се успокои и днес е по-спокоен. Само че ме ядосва, че започна да пропуска 1 ядеде, но това в 11 ч вечерта, а не през нощта  Twisted Evil
Излизаме всеки ден, че и по 2 пъти много често. Не го навличам много. Вчера беше с дълги панталонки, тениска с къс ръкав и горнище отгоре. Завивам с пеленка в количката, но и постоянно му пипам крачета, ръчички.

Много дълго стана, извинете ме, пак ще се включа. Grinning

# 92
  • София
Елдричка, не знам какво да кажа...  Rolling Eyes Мъжът ти нищо ли не й казва на майка си. Егати чудовището!

Чинче, кофти работа. Ама ти все пак подай молба в банката. От кой банкомат са теглени? Знае ли се?

Гледах на Цвета тризнаците във фейса. Ракошни са!  Heart Eyes

# 93
  • софия
Елдра със всеки пост виждам колко ти липсва майка ти и оценявам моята която прави всичко за нас радвам се че кръстих Симона на нея.
Чин направо не ми го побира акъла, сънувах че отиваме двете на пица Simple Smile, това сутринта от 6-9 когато Тони гледа Симона, като се оправи времето трябва да запознаем беоците.
Мисля че Симона не изяжда повече от 60 -70 грама, вие се оплаквате че са лакоми бебоците, не знам какво е по добре.

# 94
Ани, предимно на люлка се кърмим. Вече отказва легнала, с 300 зора ако я наместя на футболна топка. Зърната са разранени и направо сцепени в основата, там където се падат горните венци. От прочетеното малко се притесних - мен ме болят гърдите като пребити като ми стане леко хладно, като съм накърмила, понякога просто ей така. Мислех, че е нормално и просто са чувствителни. Сега сле 14 ч. ще идва консултант.
Аз мисля, че не поема достатъчно дълбоко зърното. Голяма борба пада всеки път. Като стисне тези малки устнички и само гледам да набутам. Боли ме при засукване. Ще видим как ще мине срещата сега, ще пиша после  Peace

# 95
Елина, ти наистина си герой. Аз с едно не могада се наспя, а ти с трите и идея си нямам как се оправяш.
Елдра, ти си другата героиня. Децата и свеки чакат на теб. За свекито ти думи нямам.
Чин, много неприятно. Явно ще ги прежалиш парите. Както е казала Орнела, да сте живи и здрави, пари се печелят.
Орнела, аз от едната гърда винаги цедя повече отколкото от другата. Има периоди, през които се сменят гърдите. Тази от която съм цедяла повече, почва да има по-малко и обратно. Може би зависи коя по колко време съм цедила.
Цвети, Йоана също яде малко. Вечер хапва повечко, но през деня повече от 80 /което е рядко де/ не може да поеме. Явно зависи кое как усвоява храната, нямам идея. Чакам следващата консултаия, която е чак на 5-ти юли.

# 96
  • София
sela_wi, честито Hug Бързо възстановяване Hug

Чин, ужасна ситуация Praynig

Елдричка, нямам думи за свекърва ти...

Орикс, и на мен това много ми тежи, като ме питат по 100 пъти на ден, не съм ли родила и няма ли да раждам вече #Crazy На сестра ми, ако случайно не й отговоря в скайп или на смс, за няколко часа и започва да звъни с думите - да не би да раждаш #Crazy Вчера доста й се скарах по този въпрос Tired Късмет на прегледа днес  bouquet

Аз преди малко се връщам от клиниката Confused Бебето си е все така високо, изникнаха и други проблеми и се оказа, че ще съм секцио, но понеже пък него трябваше да избегна и ще е проблемно и ме прехвърлят в друга болница Cry Cry Cry За това последното ме е най - яд, даже си поревах, ама като е за добро Confused Може ли малко информация от мамите, които раждаха в Тина Киркова какъв багаж трябва да нося и за вип стаите малко информация, че ми идва като гръм от ясно небе и не съм проверявала нищо за там, а в болницата, в която трябваше да бъда, не ми искаха никакъв багаж и сега ще трябва да спретвам набързо. Имат ли от онези повдигащите се легла?

# 97
Чин, какво ти здраве - аз имам една приказка  - лекарства да си купят с тия пари!  Peace И на мен са ми теглили така, доста по-малка сума от твоята. И моята банка уж има механизъм за връщане на такива суми от неоторизирани плащания, но и аз пих една студена вода. Иначе - вие да сте здрави, а парите - като шума  Hug
Ана 2, много благодаря. И на Деси.  Отивам да помпя Simple Smile а после започвам да тествам позите.

# 98
Чинче, по повод откраднатите пари. Преди време бях писала как установихме, че съдружникът на мъжа ми ни е крадял в продължение на години (с повече от 40000 евро). Е, след като го изгонихме, жена му роди в 8 месец, в частна клиника, бебето в кувиоз за повече от месец-което му струваше 10000 евро. След което баща му се разболя от рак-мнооого пари там. не, че искам да пожелая нищо лошо на никой, но виждаш-от крадени пари хубаво не се случва. На тоя безобразник, му се наложи чак скъпата си кола да продаде, за да плаща за лечението на близките си. Вие да сте здрави, пари се печелят. Hug

# 99
Здравейте мами,
Чин ужасно е това. Направо се шокирах. Какви са тия дъвки и глупости???? Как те посъветваха да се предпазиш от това?  ooooh!

Елдричка,
незнам какво да кажа....  #2gunfire

Мушморонко, може да ти се стори супер тъпо, ама аз с тая помпа (механичната на авент) бях се видяла в чудо в началото. Мислих, че изкарвам малко кърма а се оказа, че не съм я уплатнила добре като съм я сглобявала.

Села Ви, честита Венетка!  bouquet

Сега да кажа какво се случи на нашето мерене днес. Оказа се, че сме наддали около 540 грама от изписването до сега. За около 16 дни. Докторката беше доволна от нас и каза да продължавам само на кърма.  Praynig Отдъхнах си. За коликите ни изписаха Еспумизан.

И накрая, мерси за отговорите момичета.
Ох, отивам да полегна малко, че така ми се спи...  #Crazy

# 100
Момичета , да ви се "похваля"- Simple Smile- масажчето на коремче дава резултат ! Благодаря на Чин за съвета!
Видях ,че и за капките против рахит сте говорили- на нас ни изписаха Диавид- на гладно по 2 капчици. капя ги направо в устичката и няма лоша реакция- премлясква и си ги поема мъничето. Иначе излизаме почти всеки ден , само във ветровито време се ограничаваме откъв разходки на вън.
Ана 2 - започнах да цедя и нощем,защото наистина правим много удобни за мен и таткото дълги паузи , но кърмата , която и без това е малко , съвсем взе да намалява.

Села Ви,честито бебче- да ти е жива и здрава Венетка! Hug
simply_blue,като чета какво споделяш за помпата на Аент се питам дари и аз не съм допуснала грешка в сглобяването на моята- аз ползвам на Чико..Не мога да повярвам ,че цедя по 30
 мл,а ръчно изцеждам още доста след това.  Thinking

И ние,както Чин  спомена, ще правим погача другата неделя- скромно ,в тесен кръг..... разчитам на местните да ме ориентират за обичая , защото по нашия край не се прави толкова усърдно и аз с първото си дете не съм правила такъв ритуал. Иначе за молитва на 40-тия ден си записахме час- пак по съвет на местни баби и лели... Wink
Има ли и други планирали погача за неделята?
сега изчезвам ,че пак стана време за хранене- имам чувството ,че само това правя- кърмене ,цедене , пране , миене , гладене и отново....... Crazy
до скоро ,момичета!

# 101
  • Sofia
Ана2, честити ви 7 годинки! Още много по 7 да празнувате, много да се обичате и да сте щастливи!  Hug

Чин, ужас, ама и тая банка каква е, сто правила са си измислили явно, само и само да не връщат пари.  Close

Елдра, ужасна е тая твоята свекърва! Ама спри да й готвиш, да й се не види! Sad Отнасяй си и ти тавата, както тя прави. Дано Никола с времето се успокои, да можеш малко и ти да подвиеш крак за 2 мин. поне!

Елина, ти си герой! Ще се справиш и сама с децата, сигурна съм. Дано те слушкат и са спокойни! Simple Smile

Бразилка, наистина неочакван обрат, но не се притеснявай, всичко ще е наред!  Hug За ТК ти трябват чехли, нощници 2-3, прибори за ядене и чашка, хавлия, превръзки и гащи, козметики, четки за зъби и подобни, непромокаеми превръзки за раната, мнооого ябълков сок и вода. Леглата във ВИП-а не се повдигат, малко са кофти - кожени и потъващи. След раждането ще кажеш, че искаш ВИП стая и ще те пратят там или ще те запишат в списъка с чакащите.
Дано някой ме допълни, ако пропускам нещо.

Нашият разбойник почна да реве адски силно от снощи и леко ме побърка - реве и търси ядене, а не ще да захапе и само маха с ръце и крака и пищи.  Crazy Но пък като мирна и доста време поспахме. Днес ходихме на разходка, щом вдиша въздухчето навън и заспа като по команда.  Laughing
Сега пак се наяде и после се скъса от рев?!?! Накрая го сложих по корем и заспа, разгеле. Не знам дали го гонят колики вече и да давам ли нещо?...

И аз не мога да го оригвам всеки път, предполагам, че заради това връща по малко. Макар че и като оригна - пак връща...  Confused И хълца и киха здраво, абе всички екстри.  Laughing

# 102
Ана2, честита годишнина! Още много години да я посрещате заедно. Весел празник днес.

Ваче, и аз точно това се чудя как да си изцедя 15мл кърма, като нямам помпа. Една лъжичка бих могла да изцедя, но три ми се виждат много. Затова се чудя изобщо да ги отварям ли или да ги подаря на някой.

Елдра, като те чета и ми става много тъжно. Как издържаш, не знам. Аз не бих могла. Но то кучето скача според тоягата. каквото ти дойде до главата се нагаждаш. А тази свекърва като не помага, поне да не пречи. Не може ли да не ти бърка в тенджерите!? Да се грижи сама за себе си.

Чин, и аз се надявах да се възстановят парите по някакъв начин. С тези карти винаги ме е било страх. Аз никога не съм боравила с карта. И двамата с мъжа ми си получаваме парите на ръка. Сега обаче няма как, трябва майчинството да идва по сметка, но пак не си направих карта. А Интернет банкиране. Ще си плащам сметките с майчинството. А ако остане нещо ще си ги тегля направо от банката.

Орнелка, пийвай си спокойно биричка. Аз по някога си изпивам по една чаша вино. Тъкмо Симо ще спи повечко.  Wink

# 103
  • Sofia
За цеденето - на мен така и не ми е удобно с помпа, боли ме доста, та цедя на ръка. Взимам си някоя чашка с по-широк отвор (примерно чаша за уиски) и се хващам на работа.  Crazy

# 104
Рая, и аз ще ходя на молитва. На мен ми харесва тази традиция.

забравих да ви покажа снимки от изписването: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2206542000129&set=a.2 … ype=1&theater

Шунка, ще се опитам на ръка да видим какво ще изцедя. Но пък следобед ми е спокоен и засега пак се отказах да отварям капките.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт