Отговори
# 75
Добро утро майчета.Моите мъже спят и сега е моето време пред тв и пс  newsm68

И ние днес ще излизаме за първи път,вчера бяхме само за 15 мин на терсата...и аз се чудих как да обличам..ще сложа боди с дълъг ръкав и ританки + пелена.
За памперсите..и при нас често се случва да сменяме преди и след манджата  Mr. Green
Не се оригва всеки път,защото заспива и не искам да го будя... го слагам настрани.
Между другото малчо постоянно е на едната или на другата страна...рядко е по гръбче и то ако се е оригнал и е до мен на дивана да си го гледам.
Мушморонко и аз не цедих нищо в началото..някакви капки само.Аз сега не цедя де,но няколкото пъти когато съм макс е било 25мл...но съм сигурна,че малчо не яде само това.
Аз забелязах,че биричката ми действа препълващо : ))))))))

Села Ви честитооо бебоче...да сте живи и здрави и много послушни : ))))))

Ани2 залъгалката предпоставка ли е за бързо самоотбиване на бебето?

# 76
mu6moronko и аз имам същият наболял проблем с кърменето и дълго време се чудих какво да правя.Сега слагам Плами малко и на двете гърди да суче,след което и давам Фризолак.Преди се цедях и и давах изцедена кърма,макар и 20 мл.,но от бутилката за хранене тя ядеше доста бързо,след което връщаше и се задавяше.Мислила съм и да купувам кърма от някаква банка имало тук в Русе,аз не съм от София,но в последствие се отказах.
Аз също моля останалите майки за съвет.

# 77
mu6moronko и аз имам същият наболял проблем с кърменето и дълго време се чудих какво да правя.Сега слагам Плами малко и на двете гърди да суче,след което и давам Фризолак.Преди се цедях и и давах изцедена кърма,макар и 20 мл.,но от бутилката за хранене тя ядеше доста бързо,след което връщаше и се задавяше.Мислила съм и да купувам кърма от някаква банка имало тук в Русе,аз не съм от София,но в последствие се отказах.
Аз също моля останалите майки за съвет.

Петрова, здравей. Аз съм от Русе също. Ако искаш разкажи за вашето кърмене как стоят нещата. По колко време суче, как са памперсите. Ако можем ще помагаме със съвети.

# 78
здравейте, честито бебчета и от мен. туко-що гледах албума ни и мога гордо да заявя, че всички бебета са невероятни.  Аз също добавих моето съкровище към албума.
Как сте с кърменето, аз имам кърма, но малката е такава поспалана, че трудно я събуждам за ядене и след 5 мин. заспива на гърдата ми. юпринуждавам се да се цедя и да и давам от шишето само и само да си хапва. Иначе сме си лакоми като е будна иска постоянно да цока.

# 79
Здравейте! Днес съм с две деца и чак сега стигам до компа Simple Smile
най-напред да ви почерпя - днес стават седем години от нашата сватба със Стефан, така че минаха първите седем - каквото сме надробили, това е  Mr. Green

Села ви, честита да ти е Венета! Много, много щастлива да е! Заподозрях аз, че си родила  Hug

За залъгалката - ако не сме сигурни, че бебето приема достатъчно мляко, не е препоръчителен вариант, защото задоволява сукателния рефлекс и бебето може да не суче толкова ентусиазирано, колкото е необходимо.
Мейдънли, кога сте на консултация? А на ваксина? Силно се надявам Виктор добре да се е справил този първи месец с хапването!
Деси, намери си градска Simple Smile
Мушмуронко, писах ти! Петрова, пиши ми на лични, ако искаш.
Чин, чакаме новини  Hug
Жужи, погледни в предишни мои постове, дала съм линк за компресия - ще помогне бебето да суче по-активно. Прочети и това .
Хубав ден, девойки!

# 80
Ани2, здравей. Наистина намерих си градска.  Peace
Аз силно се надявам да не давам грешни съвети на момичетата, но се старая да съм полезна с каквото мога. Ако някъде ги подвеждам, моля те кажи ми, че да не объркам някоя мама тотално  Hug Щото на теория всички сме добри, но аз не съм кърмила и един ден, но пък цедя, което пак е нещо. Как се справяш с двамата младежи?
Честита годишнина и още много по 7 да изкарате заедно и да сте много щастливи. На снимките изглеждате сякаш сте заедно от вчера, дано винаги да е така.

# 81
АНИ2, честита годишнина! Пожелавам ви още много по 7, изпълнени с любов, разбирателство и щастие!

СЕЛА ВИ, честита Венета, бъдете здрави!

МУШМОРОНКО, не се отказвай, Крум ще си покаже дали е гладен- в началото ще иска по начесто- и при нас беше така- питай АНИ2 колко я тормозех Hug Heart Eyes

АНИ, аз давам на Дара Колиеф от 10-тия ден!

# 82
  • софия
ЛЛЛ, Евредика Благодаря ти за отделеното време и изчерпателния отговор  bouquet
Анн2 всичко най хубаво и дълъг семеен живот изпълнен с прекрасни мигове.  bouquet
Кити как и действа Колиф на Дара.
Аз след като вчера се похвалих че са ни поотпуснали коликите днес в 3 ни почнаха и не спират още.
Ани Симона не плаче но се напъва свива червенее и пръцка.

# 83
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Здравейте момичета,

днес успях да се добера до компютъра нааааай-накрая. Не съм чела много и не знам дали ще успея да пиша преди някой да е писнал пак.

Затова бързам първо да честитя новите бебчета. Да растат усмихнати и щастливи!
Честити месечинки на тези, които са ги навършили!

Ани2, честита годишнина!

Да се похваля набързо - ние растем, качили са по 700 грама за 20-тина дни и вече имат бузки и саламчета по ръчичките  Simple Smile Засега сме на изключително кърмене, идея си нямам по колко пъти сучат, май никога не сме имали повече от 2,5 часа пауза, имало е дни, в които съм си мислела, че само сменям едната с другата ръка по 24 часа  ooooh! Но пък пълним памперсите като за световно...Понякога ми дотежава ужасно много и ми иде посегна към кутията с АМ......слава богу че не си купих шишета. Надявам да се удържа фронта. И да се успокоят нещата скоро...

И да се оплача...мъжът ми тръгна пак на работа и на всичкото отгоре следващата седмица искат да го изпращат за 7-8 дни в чужбина. И аз ще трябва да остана абсолютно сама тук с трите деца  Tired Не знам дали ще се справя....уффф  Tired Дайте ми малко кураж поне виртуално...

Гледам за капки против колики сте говорили... Аз се чудя дали да давам нещо, не съм сигурна, но май при Давид започна нещо такова. Всяка сутрин се пъне, ръмжи и се напъва. Не плаче, но виждам че му е трудно да се изака и ако успее всичко минава. Дали е колики?
София пък се извива назад като червейче и даже в момента спи огъната като лък. Това пък чудо какво е  ooooh!

Ох, някой писна. Пак ще чета и пиша когато мога. Поздрави на всички   bouquet

# 84
Честита ни нова тема!  Hug Благодарности на Чин!   bouquet

Ана 2 още дълги години щастлив брачен живот!Нека в семейството има много любов,здраве и разбирателство!  Hug

Села Ви честито!Много здрава и усмихната да е малката госпожица!Бързо възстановяване!  Hug

Аз от петък до днес бях без интернет-по незнайни причини и тъкмо се бях нагласила да вдигам панаири по телефона на доставчика,но за техен късмет имам.

И на Краси му тече по малко кръв от пъпчето,но почиствам със спирт и за сега няма проблем.От както ни изписаха не е идвала педиатърката,съмнявам се,че е заради вируса,който върлува,но все пак толкова ли не може да се обади да каже защо не идва.
С кърмата за сега съм добре-той си хапва,цедя като е повечко,потича ако той се пооспи за ядене,но няма как.Вечер си пия по една чаша бира и нямам оплаквания.Толкова ми се иска да отидем на разходка,но това лошо време ме спира.Страхувам се да не му стане нещо,а и днес тук само дето не е заваляло.
От няколко дни давам Еспумизан и той си пръцка и спи спокойно.

Пожелавам ви спокоен и изпълнен с положителни емоции ден.  Hug

# 85
Maidenly Честита месечинка с малко закъснение   bouquet Wink
GARLEY Добре дошла  Hug
chin Е Браво Чин тогава първите 40 дена ли  Rolling Eyes, а на църква няма ли да ходите  Rolling Eyes . А за РД супер и аз съм на 9 обаче  Crazy
aneli Добре дошла  Hug
sela_wi Честито   bouquet , да ви е Жива и Здрава Венета  Hug
PaO аз понякога давам залъгалка , но той като усети че е тя а това става на секундата и я плюе като тапа  Joy.
Ана2 Честита ви годишнина   bouquet, още много по 7 години да сте заедно и да се радвате на дечицата си  Heart Eyes
Eлинa Браво за сладурчетата че са качили гр. /саламчета  Crazy/
lbaltova и nilata Чесита ви месечинка   bouquet , да растете бързо и да нямат много колики  Hug
На мамите 2в1 милите ми те още малко остана  Praynig Hug, дано скоро да се похвалите вече  Hug

И ние днес трябваше да сме на консултация, но доки имала работа и утре ще ходим. Да видим колко сме качили, май ваксина ще имаме и да ни каже за Деавита  Crazy

# 86
Привет, мамчета в този ветровит ден Hug
Елина, направо ти се възхищавам...аз с един дребосък имам чувството, че по цял ден кърмя, а ти ... героиня си...дано устискаш фронта...Браво за качените грамчета Hug
РаО, защо ли си мисля, че в болницата си попаднала на санитарката, на която и аз попаднах - онази, която съветва майките да пият бира LaughingТи кога ще ходиш при Бабаков на контролен? И имаме ли право по здравната да ни прегледа или... newsm78
Момичета, за коликите на нас ни изписаха еспумизан L...дава се по 7 пъти на ден преди хранене, но аз го давам само при нужда...Честно казано не съм сигурна, че има ефект...
Лек ден на всички...Аз ще храня мъника, че надава вой  Heart Eyes

# 87
  • София
Ана, честита годишнина!!!  Hug Hug Hug Бъдете много щастливи дълги години!

Мамите 2 в 1 да се отчитат къде са. Орикс чакаме да пишеш след прегледа! Hug

Ани, вчера Ники донесе Колийф. Бая им се чудих как да ги давам заради това цедене на 15 мл. Накрая изцедих в една лъжичка кърма, капнах 2 капки. Дадох й да суче, после пак изцедих и пак 2 капки и пак да суче.
Ефект ще видим дали ще има. Спахме спокойно. Ама диваненцето иска в моето легло  Crazy Половината нощ спа в нейното, половината в моето  Mr. Green

Рали много киха, това ме озадачава повече отколкото да ме притеснява  Rolling Eyes Лекарката каза, че може да киха и да хълца колкото иска, но не бива да кашля. Да, ама аз я чувам вече 2 или 3 пъти да се изкашля. Не знам дали не връща по малко храна. Иначе кашлица не бих казала, че има  Confused

Елина, ти си майка героиня направо! Как кърмиш двама? Ние тук с по едно се скъсваме да се чудим имаме ли кърма  Laughing

Искам да питам всичко, които си пийвате биричка. Не ви ли е страх, че ще предизвика колики? И изобщо все пак колкото и да е е алкохол.

# 88
СелаВи, мила, честита ви радост.Много, много здрава и щастлива да расте малката принцеса.
Влизам да се обознача, че още съм жива, но пред полудяване. Най-трудното бебе ми се падна последно. Късмет е това мойто. Плаче, не спи повече от 15 мин. и постоянно е гладен.. Как ми се иска майчето ми да е живичко и при мен, а не свекървището, което имам. Вижда ме, че съм полу умряла и си седи спокойничко на диванчето, папка и спинка. Вчера сложих Никола в релакса, паркирах го до мен в кухнята и готвихме заедно така. Прибра се чудовището и се наплюска, даже чинията не си вдигна....Съжалявам за оплакването ,но само вас си имам, за да не ревя по 24 часа. А не искам малката да ме вижда в такова състояние. Благодаря, че ви има, момичета.  Hug
P.S.Останаха ми още 4 кг. за сваляне от общо 32. #Crazy

# 89
Здравейте.

Честито бебче Села Ви.

Влизам много набързо,защото чакам Никола всеки момент да се събуди.

Ани2, честита годишнина, бракът ви излиза от детската градина и тръгва на училище. Wink Нещата са си сериозни   bouquet

За моя проблем, за жалост не е грешка в системата. До сега никой не можа да ми обясни как са ми изтеглили 1584лв от картата при положение, че не съм я губила. Теглени са на етапи, от банкомат по 250лв, защото картата ми има лимит на ден, а аз тъпачката не съм се усетила, защото въобще не съм я ползвала последната седмица, Слав докато си е бил тук. Пари няма да ми върнат, връщат след като си съобщил за проблема и са изтеглени някакви пари след това, когато аз съобщих вече имах 56ст, какво да ми теглят. Въобще не ми се коментира, казаха, че най-вероятно са сложили дъвка/ пластелин, който да заеме формата на чипа на картата ми ?  Thinking Възможно ли е въобще това? + че явно са ми видели ПИН-а (който вероятно не крия успешно)
Поплаках си, сега остана да сме живи и здрави, а този който се е облажил- със здраве да си ги харчи.

Общи условия

Активация на акаунт