Отговори
# 585
Добро утро!

Аз от три-четири дни не съм извеждала бебето. Като гледам и днес май няма да стане. Ако бях родила зимата , сигурно повече разходки щяхме да имаме досега. Аз днес трябва да отскоча до работа, но няма да мога да стоя много. Най много час-два и то с предвижването.  Laughing

# 586
Добро утро

днес поне за мен е по-добро от вчера...снощи Оги беше по-спокоен и поспахме макар, че отново се будихме 2-3 пъти за ядене. Но и аз вече се предадох - вечер го накърмвам и щом се унесе го слагам в кошчето до нас. После след полунощ го местя на леглото и въпреки, че опитвам да го върна в люлката, обикновено се отказвам и го оставям при нас - само и само да спим...

пак ще се включа по-късно, че мъжо тъкмо донесе акта за раждане...

# 587
  • Sofia
Добро утро!

Вова, аз като пиех Малтофер, бях ужасно редовна във WC, даже спрях да го пия, като ходех на тонове, да не ме хване, докато ги мерят.  Embarassed Laughing

# 588
Добро утро  Hug
Ние днес сме много добре,няма ревове свалящи стени.По-спокойно е детенце,а и има наченки на освобождаване и аз почнах да се успокоявам Simple Smile
От днес почнах да давам Вигантол по 2 капки-не му се чумереше.

Хубав и спокоен ден на всички мами и бебоци  Heart Eyes

# 589
  • София
Добро утро  Simple Smile

Хебърлеа, и аз така правя, въпреки че преди време бях категорична, че бебето ще си спи само в неговото легло  Simple Smile

Аз да се похваля, че си имаме малко кумче - кумата ни е родила снощи в Тина Киркова, нормално, момченце. Много съм щастлива, ще са си компания за игри с Виктор, живот и здраве. Даже за шиенето е отказала упойка, герой  Simple Smile

Ани2, тази нощ Виктор не е акал, предвид, че досега не се е случвало да пропусне, даже по много. Да го слагам ли в графата по-големи кърмачета и да считам, че вече е нормално да разрежда изхожданията?

Деси, супер! Кажи какво прави и как се забавлява бебе без колики, че ми е интересно... Едва ли само спинка?

# 590
Благодаря за статията Ана 2  Hug
Ще говоря с педиатърката му днес или ще я сменя/не съм решила още/  newsm78

# 591
Добро утро мами,
Чин, Пао, Господ да ви поживи и двете! Добре, че ми напомнихте! Изпробвах сушоара! ЕЕЕЕ няма такъв кеф. По принцип от 23 до 2 някъде реве и се гърчи от колики. Няма заспиване. Вчера в безсилието си реших да пробвам и заспа за 30 мин. Мъжа ми ми се подиграваше, но като видя ефекта и млъкна. А всичко бяхме пробвали - на ръце, на крака, дрънкалки, биберони.... НИЩОООО. Ох... 
Радвам се, че Слав се е заел със задачи. Значи е добре.
За свекървите, какво да кажа.... Съгласна съм, че трябва да спазваме дистанция и да сме любезни. Но е малко трудничко. Моята уж миличка ама и тя е дявол. Усещам я как го работи моя мъж и му вкарва много тънко идеи в главата, които той няма как сам да роди. Например докато беше тука му казала, че за да не хълца толкова бебето, трябвало във водата да му сложим лимон. Аз и отказах категорично, но моя умник сложил.  #Cussing out И после го питах как може на 5 дневно коремче да му вкарва такава силна киселина. Осъзна се и веднага изхвърли водата.

Да ви кажа, нещо напоследък съм яхнала метлата. Ама ми писна от съвети и акъли. Всички ми говорят как държа бебето голо, как да го храня, какво да го правя. И майка ми, и мъжа ми, и кой къде ме срещне, все акъл дава.  #2gunfire
На мен акъл не ми трябва, а помощ. Обаче, като трябва нещо и ...  Whistling кой забравил, кой работа имал.... Уф...  И всичко сама си върша. От другите само съвети. Хайде мерси! Майка ми вместо да ми помага си замина на почивка една седмица и натовари допълнително мъжа ми да и контролира пазара. Общо да и се събират 3 часа с бебка, но иначе много знае. Мен ме питат нещо, а тя като отвори една уста и като тръгне да обяснява... Направо побеснявам. А един памперс не е сменила. Само ох на баба, люш, люш и хайде. - общо 30 мин.
Вчера и мъжа ми нещо измрънка и на мен като ми писнааа и като му дръпнах една реч. Уж единственият почивен ден, а той го изкара на балкона пушейки, пиейки кафенце и т.н. Всеки може така. Чака ме да успокоя бебето, да сготвя, да изчистя и т.н. Накрая ми кипна. И после набързо се разшета и пусна прахосмукачка, изхвърли боклука.  #Cussing out
Ох, оплаках се... Извинете! Ама вече много ми дотежа.

Вова,
и аз имам страшен проблем с ходенето то тоалетна. Мислих, че е от хемороидите, но явно е по-масово. На мен за сега само черешите са ми вършели работа, иначе е много ЗАпечено положението.
Мейдънли, честито кумче Simple Smile

П.С.И аз нямам търпение да започвам вече упражненията, че такава свиня съм станала. Свалих си едни килограми и до там, а имам толкова многооооо още...

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 11:49 от simply_blue

# 592
Здравейте, колежки Simple Smile

Симпли, не си слагай нищичко... аз съм изморена вече от някави семейни войни, кой какво да свърши или такива със свекърва ми... просто си свиркам, правя каквото мога и толкова...

Ани2, може би при кърмачета изцяло на кърма е така, но все пак смятам, че водата не запича, особено със захар.

Вова, и аз имах проблем, взимах дуфалак

Аз днес се събудих по-изморена, отколкото си легнах...  Rolling Eyes

хубав и усмихнат ден на всички..

# 593
  • София
Здравейте Hug

Ани2, благодаря Hug  Аз така или иначе вече предлагам само едната гърда (отначало наистина ме съветваха по часовник да редувам двете).  Надявам се с времето да се урегулират нещата, че се мъчи май милото бебе Confused

симпли, много тъпо Crossing Arms  Ама чин е права - правиш каквото и колкото можеш и изобщо не обръщаш внимание кой какво казва Naughty

Моят мъж днес го привикаха в офиса #Cussing out  Нямат уважение към тези моменти в живота на хораата и това си е... Само два дни остават, докато свърши отпуската, не знам дали щеше да свърши света до тогава Crossing Arms

Хубав ден на всички Hug

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 13:13 от Sleeping Beauty

# 594
Бюти, на Слав въобще отпуск не му дадоха.. в деня, в който ни изписваха го извикаха по-рано на работа, 2 дни по-късно, когато и мама я нямаше вече, трябваше да ходи на нощни снимки за едно списание... не се ядосвай за  такива неща... може пък и той да има нужда да подиша въздух и да излезе от обстановката : бебе  Hug

# 595
Добър ден.

Днес нямам много за наваксване. Личи си, че всички мами родиха и вече са заети с бебоците си.

Хеберлея, и аз нямаше да спя с бебе. Сега да ти кажа Йо ама хич не спи с нас, а пък и върху мен не спи  Laughing Тя нещо си е изместила деня и нощта и когато хората спят, тя будува. Днес ще се пробвам да сменям режим, че определено в 2 часа не ми се ще някой да разглежда къщата, особено когато този някой е зависим от мен и моя сън е зависим от нейния  Peace

Симпли, търпение му е майката. На родата игнор - не обръщай никакво внимание. След време съветите ще спрат. На мъжа му говори много и много му обяснявай. Аз стигнах до извода, че някои от глупавите постъпки ги правят от страх. Трябва много да им се обяснява и да виждат, че си сигурна в това което правиш и започват и те да влизат в час. Марти вече е дресиран отвсякъде и знае всичко кое за какво и как.

Майденли, бебе без колики е страхотно нещо. Но както писах, сега съм на друга вълна - да обърна режима. Така че нощтно време все още не съм почнала да спя. Иначе ми прави впечатление, че малката започва да сънува по-активно. Има много емоционален сън - реве, смее е. Снощи дори реших, че се е събудила така силно изплака. Станах, а тя нашата спи и мърмори нещо и в следващия момент пък почна да се смее.

Чин, как сте?
Бюти, аз съм като Чин - сама от първия ден. Марти и той не можа да ползва отпуска - така че те  пиша в графата щастливка с мъж у дома.

# 596
Привет момичета
Най-после и аз родих на 29 по обяд моето момиченце Моника 3100-51 см
Ох много ми е сладка и послушна спи и яде ама то какво да прави 6 дневно бебе я.
Само за пъпчето ме естрах да стягам оная връвчица все си мисля че я боли а като гледах как я стягат в болницата ooooh!чак мен ме болеше.
За сега толкова от нас.Лек ден

# 597
Здравейте мами  Grinning Grinning Ние най-накрая се прибрахме  Grinning Grinning Grinning Малката е послушна  Hug Hug Hug

# 598
Мерити - честита ти дъщеричка! По-хубава и от Моника Белучи да стане  Hug и много да ви радва!

Деска - и моя син е така като спи. Даже в момента едни странни хълцания прави...все едно по мацки се прехласва.  Wink Понякога така се разплаква на сън, че цялата ми твърдост се стопява и голямо гушкане пада... чак не ми дава сърце да го оставя сам.

Бюти наистина гаден номер...уж и моя мъж в отпуск, пък току пак излезе по работа...

Симпли - радвай се, че сте си сами. То понякога и бабината помощ нож с 2 остриета - ако им оставя Белата дори и за ден ми връщат детенце с яко развалени режим и навици. А и така поне няма да ти се месят... И мъжо да строиш - не може то така бейската...!

мейдънли  
Hug И аз навремето имах други идеи за гледане на бебче..но ...вече вместо идей имам бебче и по него се уча ... Wink

Чин -  Hugмоля се детенце наистина да е с късмет - вече за 3 път му се разминава...  Praynig  И при вас май някой е бдял... Пък за голямата кола съм много съгласна!!! моето фордче от удара съвсем се беше сплескало отпред, а на предната кола (не ме питай за модел Blush) - нищо и нямаше... Но пък добре че нямахме възглавници - че както бях с големия корем, не ми се мисли как щеше да ми се отрази, както бях и без колан...

# 599
  • София
чин, деска, прави сте!  Аз си давам сметка, че сме късметлии, че изобщо му дадоха възможност да ползва отпуската...Не че не работеше от вкъщи всеки ден, но определено е различно.  Ама ми домъчня днес, като знам колко малко време остава да е за по-дълго с нас...
А за късмет Лори днес рева яко доста дълго време... Confused  Исках да я изведа, поне на терасата да постоим, а то пак задуха...  Аз както отлагам всеки ден, ще стана от тия дето не са излизали до 40-ия Mr. Green

мерити, честита Моника!  Да ти е жива и здрава!

клавдия, добре дошла Hug

Общи условия

Активация на акаунт