На годинка става вече Юлското човече!

• 29 051
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
ех ......ама аз не разбрах, че и тортата е авторска  Hug

Честито на днешните Слънца и добавих анкета за теглото, по-късно ще добавя и за ръста  Peace

Ние с малкия сме ергени този уикенд и ще си хойкаме по забави Wink)))

# 511
 bdbaloni на Ева и Мартина! Честит празник и на техните майки!

Благодаря за отговорите, момичета Hug

Див ако си спомням добре, преди време казваше, че на Мая й никне кучешки зъб най-напред. Наистини ли се оказа зъбче? Защото гледам на малката долу вляво нещо беличко, изглежда точно като зъбче, но на пипане не усещам нищо Thinking 
Дали пък и ние няма да се похвалим вече newsm47

# 512
Див ако си спомням добре, преди време казваше, че на Мая й никне кучешки зъб най-напред. Наистини ли се оказа зъбче? Защото гледам на малката долу вляво нещо беличко, изглежда точно като зъбче, но на пипане не усещам нищо Thinking 

Тц, оказа се че не е зъб. След седмица се скри това беличкото, което се виждаше.. Simple Smile После като пробиха долните, видях, че са като прозрачни, изобщо не толкова бели, колкото това, което си мислех за зъб...

# 513
Лекарката ни каза да прелеем от гърнето, за да не стресираме детето с тъпите колектори за урина  Hug
   Друг вариант,памуче в памперса,което после изтискваш с много добре измити ръце.
   Направих така на 6 месеца.Честно казано се притеснявах да не докарам някоя бактерия в изследването с ръцете си,но всичко си беше перфектно.  Peace

# 514
Трети вариант, събличаш и чакаш, докато почне да пика, подлагаш стерилна чашка за урина. После с парцала.  Joy

И аз с колекторите не се справих.

# 515
     Уф!Без малко да ни полее ужасен порой,който се изсипа буквално секунди,след като дотичахме до вкъщи!  #Crazy
     А като излязохме на разходка нищо не предвещаваше дъжд.  Thinking

# 516

Тц, оказа се че не е зъб. След седмица се скри това беличкото, което се виждаше.. Simple Smile После като пробиха долните, видях, че са като прозрачни, изобщо не толкова бели, колкото това, което си мислех за зъб...

Значи да не се радвам. Е, когато, тогава fiuuuuuu

# 517
Лекарката ни каза да прелеем от гърнето, за да не стресираме детето с тъпите колектори за урина  Hug
   Друг вариант,памуче в памперса,което после изтискваш с много добре измити ръце.
   Направих така на 6 месеца.Честно казано се притеснявах да не докарам някоя бактерия в изследването с ръцете си,но всичко си беше перфектно.  Peace

Така няма ли да има цялата менделеева таблица в резултатите предвид химиите в памперса? Ния е с перящи се пелени, че от еднократните й се изрива чувствителното Д., но пак не смея да ги извивам. Знам ли какви примеси може да изстискам  Joy
Ние така и така прецакахме направлението, че пуснахме само кръв. Някой ден като се изпишка сутринта в гърнето ще пратим тати на лаборатория  Mr. Green
А за кръвта да не ви разправям какъв ужас беше... Взехме венозна, че нали съм с Хашимото уж да й пуснем тироидните хормони заедно с кръвната картина. Ходихме в педиатрията да ни вземат кръв, че повечето лаборантки не могат да намерят вена на дете на 1 г, какво остава да я улучат... Ния опищя света и накрая Бодимед казаха, че материалът не бил достатъчен за хормоните и направиха само ПКК  #Cussing out А и ендокринолог и педиатър и детска сестра ми казаха, че изследването се прави само с капка кръв (в епруветката имаше доста повече от капка). И така целия ужас за нищо  ooooh!

# 518
   MammaMmia,нали ти казвам,и аз се притеснявах за този начин на взимане на урина,но после видях,че нямаше смисъл. Peace
   Иначе да,разсъждаваш логично.  Laughing Hug
   Както си прецениш.  Hug

# 519
Честито на всички пораснали Юлски бебони-бонбони!!!

Една почерпка и от мен днес съм рожденичка  Laughing

Ние с моите момчета ще сме 1 седмица в СЗ-то и после пак хващеме пътеките, ще видим къде ще ни отвее вятъра тези път  Grinning

# 520
  • в 1001-та нощ
ех, че вкусно  Hug да ти живо и здраво семейството Wink))

# 521
ТиНе,честит рожден ден!Бъди много щастлива!

# 522
Ако знаеш Ради как вкусно ръфа едно кюфте в момента  Grinning  Heart Eyes

# 523
  • в 1001-та нощ
охххх ....  newsm78 и Калоян много обича  newsm78

# 524
Подозирам, че ще правим среща СКАРА-БИРА  Hug

Селма, благодая!

Общи условия

Активация на акаунт