Новосъздаденото кралско семейство

• 58 574
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
ох, пак с това потекло  ooooh! Всичко явно до него опира.

Ама, той Алберт имал 2 незаконни деца и сега пак щяло да има тест за трето  ooooh! Не си е губил времето и ми е чудно в 21в. как можеш да имаш нежелани деца  Embarassed След като ги е признал след тестове, значи не ги е правил умишлено  Rolling Eyes

Когато една жена иска да забременее от някой мъж ,може да го направи и без той да го е планувал!
А да си бременна и да родиш дете от престолонаследник си е златна мина! Mr. Green

# 226
# 227

Алберт и бившите си гаджета ли е поканил на сватбата! Е то затова булката му е решила да си "плюе на петите". Mr. Green

# 228
Чарлийн се разплака от вълнение. Какво повече от това да направи ,  за да се види че е влюбена.

Колко сме различни зрителите:) Според мен т.к гледах момента преди да се разплаче и точно когато преминаваха към помещението той видимо я скастри доста грубо ( което го направи поне 3 пъти преди това), според мен на жената й дойде вповече напрежението и се разплака. А когато се разплака отново не получи никакъв поглед, усмивка или нежен жест. По-скоро Албер изглеждаше така сякаш й казваше " спри да ревеш". Почти през цялото време на церемонията и двамата гледаха в различни посоки, никакъв контакт нямаха, никакви емоции не изразяваха.
Кейт и Уилиам изглеждаха като влюбени дръзки хлапаци пред тази двойка... а тогава бях на мнение, че всичко там изглеждаше премерено и балансирано.

# 229
# 230
  • София
Наоми, изобщо пък няма база за сравнение с булката.

10 c's, аз съм пропуснала това "скастряне". Той и Уилям "скастри" Кейт да наведе глава пред паметнците, а не да маха на тълпата  Laughing Младоженските не са с кралско потекло, нормално е да ги напътстват  Laughing

# 231
  • На земята, която е всъщност звезда.
Айдеееее на тортата, ще има за всички  Grinning:

И още снимки от гостите на гала-вечерята след църковната венчавка:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2010687/Monaco-royal-wed … rt-reception.html

# 232
  • София
ухаааа, страхотна торта  Laughing

# 233
Сега прочетох, че от двореца са потвърдили: след сватбата принцът ще прави тест за бащинство за признаване на трето извънбрачно дете, което сега е на 18 месеца. Абе, разпасана работа! Rolling Eyes Някъде из снимките имаше двама братя на невестата. Не могат ли да му хвърлят един тупаник на Албер, та да си седне на задника най- после.  Thinking

# 234
Много красива Шарлийн. И класна. Наоми може само да й диша праха.
Но нещо няма особено много снимки в нета или аз не намирам?

# 235
признаване на трето извънбрачно дете, което сега е на 18 месеца. ...
Не могат ли да му хвърлят един тупаник на Албер, та да си седне на задника най- после.  Thinking
Откога им е връзката на Шарлийн и Албер?

# 236
  • София
Сега прочетох, че от двореца са потвърдили: след сватбата принцът ще прави тест за бащинство за признаване на трето извънбрачно дете, което сега е на 18 месеца. Абе, разпасана работа! Rolling Eyes Някъде из снимките имаше двама братя на невестата. Не могат ли да му хвърлят един тупаник на Албер, та да си седне на задника най- после.  Thinking

нали медиите усетиха някакво напрежение преди сватбата и предполагат, че това е причината. Аз пак да кажа в 21век той сее деца навред. Чудна и безотговорна работа, още повече като се има предвид кой е все пак  Rolling Eyes

Barbabeau, официално са заедно от февр. 2006г.

http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_II,_Prince_of_Monaco

# 237
признаване на трето извънбрачно дете, което сега е на 18 месеца. ...
Не могат ли да му хвърлят един тупаник на Албер, та да си седне на задника най- после.  Thinking
Откога им е връзката на Шарлийн и Албер?

По- добре не питай. Май, май, ще излезе истина, че са й прибрали паспорта преди сватбата.

А това е скромното сметаново" кексче" на Кейт Мос /сравнено с онова чудо по- горе/:

# 238
Много красива Шарлийн. И класна. Наоми може само да й диша праха.
Но нещо няма особено много снимки в нета или аз не намирам?

Е, как няма, ние толкова постнахме на предните страници. Rolling Eyes

# 239
  • София
след някой  и друг ден очакваме значи ново отроче на Алберт  Laughing Няма спирачки този човек. Поне да създаде един законен наследник, че да се успокоят страстите  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт