90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 368
  • 739
  •   1
Отговори
# 720

Mr. Green Whistling

п.п. Моля, кажете за Витабела наистина. Аз обичам подобни неща.

Вивиан, не ме карай да показвам истински паласки, корем и пр.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 15:55 от СКО

# 721
  • София
Ми аз на тази снимка ни паласки виждам, ни корем, ни голям задник. Ти къде ги видя?

# 722
Аз доколкото разбрах това е след диетата. Wink

# 723
Изглеждаш страхотно, нямаш никаква нужда от диети.На това аз му викам - каквото Господ ти е дал......
Не си спомням някога да съм изглеждала така, моята конструкция е друга, с по-едър кокал....

# 724
На въпроса за витабел - това е соя гранулирана.Щом е соя според мен мястото и е в деня за варива.Така мисля аз, макар че с тази модифицирана соя......Защо не се лишиш по-добре от нея.Не съм забелязала да са затегнали контрола за модифицираните храни.

# 725
Аz смених  тактиката  и  вече се  тегля  по  рядко,zа  15 те иzминали  дни  съм  свалила  малко  в  сравнение  с  реzултатите  които  вие  постигате ,в началото дори  качих  килограм и  половина,но  е  важно че постигам реzултати,макар  и да  не  полагам големи  усилия, най  много  следя  zа  това  да  спаzвам  часовете между  храненията и да  не  смесвам  много ,иначе и  прегрешения  си  правя ,но  намерих  щанда  zа  диабетици  и  иzкупувам почти  сама  черния  шоколад,и  сладолед  похапвам,но и  плодове доста  ям,не  ми  се  отдава най  много  да  следя  колко вода  пия  и  ми  се  струва  че не  е  достатъчно ,но  се  старая  да  е над  литър  и  половина
Успех на  всички  Simple Smile

# 726
  • София
Аз доколкото разбрах това е след диетата. Wink

Да, това е след диетата. Не се намирам анорексична, нито кльощава.
Преди това имах паласки и корем и дупе. Всичките ми 3-4 излишни кг бяха само там. И имах нужда от диета.
Вече не е така, сега целта ми е да задържа постигнатото.

# 727
  • София
На въпроса за витабел - това е соя гранулирана.Щом е соя според мен мястото и е в деня за варива.Така мисля аз, макар че с тази модифицирана соя......Защо не се лишиш по-добре от нея.Не съм забелязала да са затегнали контрола за модифицираните храни.

Соя и соеви продукти - в белтъчния ден.

# 728
Да, но на няколко места пише, че се ядат във ден за варива и във белтъчен.
Произхода на соята е бобово растение, майка ми още преди 6 години ми говореше за тази диета и онзи ден намерих листата, които беше принтирала - едно към едно с тази тук, но соята я дават и за двата дни. Аз лично съм я яла  2 пъти за вечеря по 25 грама във бобов ден.

# 729
  • София
Да, но на няколко места пише, че се ядат във ден за варива и във белтъчен.
Произхода на соята е бобово растение, майка ми още преди 6 години ми говореше за тази диета и онзи ден намерих листата, които беше принтирала - едно към едно с тази тук, но соята я дават и за двата дни. Аз лично съм я яла  2 пъти за вечеря по 25 грама във бобов ден.

Ти можеш и да я ядеш във въглехидратен.
В 90-дневната диета се яде в белтъчен

Кои храни спадат към белтъчини:
МЕСО, РИБА, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ-СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ИЗВАРА, МЛЯКО, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО СОЕВО МЛЯКО И СОЕВО СИРЕНЕ ТОФУ)

# 730
Аз много харесвам слаби дами и се стремя към това  Mr. Green
Вивиан изглеждаш много добре браво   bouquet
September много зависи и от мускулната маса , една от приятелките ми е 52-3 кг и изглежда страхотно а е 160 см   Peace
H0uSse_Baby какъв е този диетолог,който ти е казал че трябва да тежиш 65-9 кг  #Crazy .Аз съм 160 см и  тежа 58 кг в момента и съм далеч от слабата работа  #Crazy  А това че имаш да изчистиш малко мазнини  ми е странно малко защото си доста килограми    newsm78 правила ли си си някакви изледвания на мазнините  newsm78

# 731
Просто не намирам логиката боб, кашу и фъстък да се ядат в бобов ден, защото са от семейство бобови, а соята която "Соята (Glycine max) е едногодишно растение от семейство Бобови" да е в белтъчен Simple Smile А и споменах, че съм видяла на места, да я пишат във бобов.

"Ден с бобови храни и варива - Ориз, леща, боб, картофи, фасул, грах, соя, царевица, киноа и др"
Кои продукти спадат тук:
ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ЗАКУСКА:ПЛОДОВЕ.Не смесвайте плодовете!

ОБЯД: Може да се яде боб, грах, соя, царевица, ориз, картофи, задължително варени или задушени, почти без мазнина. Разрешава се и филийка хляб, салата от различни видове зеленчуци, варени зеленчуци. В този ден също се консумира бульон, но той се приготвя от пресни зеленчуци или кубче зеленчуков бульон.

Цитатите са от тема 144 на този форум Simple Smile А под соеви продукти според мен се има предвид мляко и сирене, за това са в белтъчен ден
Това си е мое мнение, с което не задължавам никого, който когато иска да я яде  Peace

# 732
  • София
sunika, точно така, зависи и от мускулната маса. Ако човек спортува - тежи повече, мускулите са по-тежки.
Аз никога не съм спортувала и не обичам за съжаление. Затова и съм по-лека явно.

Целта ми да пусна снимката не беше за да ме хвалите, а за да докажа че не съм анорексичка, нито торба или джезве с кокали, каквато бях наречена. Демек - да се защитя.

Съжалявам, ако съм подразнила някого.

# 733

H0uSse_Baby какъв е този диетолог,който ти е казал че трябва да тежиш 65-9 кг  #Crazy .Аз съм 160 см и  тежа 58 кг в момента и съм далеч от слабата работа  #Crazy  А това че имаш да изчистиш малко мазнини  ми е странно малко защото си доста килограми    newsm78 правила ли си си някакви изледвания на мазнините  newsm78
Да естествено, измериха ми процента мазнини и в момента е около 20%. Искам да го намаля на 15%. Както казах, костната ми структура е по-тежка, а и тренирам и имам натрупана мускулна маса. Като достигна 65 кг ще се снимам да покажа за какво иде реч. Wink

# 734
Просто не намирам логиката боб, кашу и фъстък да се ядат в бобов ден, защото са от семейство бобови, а соята която "Соята (Glycine max) е едногодишно растение от семейство Бобови" да е в белтъчен Simple Smile

И аз така.. Напълно те подкрепям в размишленията!

Вивиан, изобщо никого не си подразнила, мен пък най-малко. Снимките показват, че няма как да си имала огромни паласки, задник и корем преди това, но не ми се спори.. Според мен и с предишните си килца си изглеждала супер!

Общи условия

Активация на акаунт