Били ли сте толко-о-о-ва влюбени?

• 14 315
  • 167
  •   1
Отговори
# 45
(в тоя контекст, много са ми смешни тези, които си измислят изпитанията и препятствията - че видиш ли, чичо му Монтеки бил против връзката им, защото баба му забранила да говорят баш с тая рода, та младите забегнали през две къщи в трета от Хасково в Пазарджик и там си подарили тайно пръстени от станиол, които като майка Й видяла, затворила я в една стая и я държала без обяд цял ден...)
Laughing Laughing

# 46
Не, не съм била никога тоооолкова влюбена и загубена, че да си посегна заради това, че някой си предпочел да се ожени за друга Rolling Eyes

# 47
Chanel , те и "разтърсените " това искат, просто им се получава засечка някъде и почва драмата Simple Smile

Е, да де! Точно след тези засечки, не си заслужават по-нататъшните драми. Коя любов точно заслужава да се съсипеш? Никоя.

# 48
Не вярвам в това, че само един конкретен мъж на планетата може да ме направи щастлива и да се обеся в резултат на врата му. Имала съм големи любови, но не ги преживявам трагично защото светът е пълен с красиви мъже и твърдо вярвам, че истинската любов трябва да е лесна.

# 49
Ммм да, турските сериали сериозно увреждат психиката. Simple Smile
Трябва да ги забранят. Simple Smile
Такава Любов се случва само по филми...не вярвам някой да я имал в действителност, а и да е имал   няма как да разкаже за нея...хаха Simple Smile
Никога не бих обичала страхливец като въпросния герой във филма. Simple Smile

# 50
Била съм. Simple Smile

# 51
Добре, де. Аз ли нещо не разбрах темата?! Нали въпросът не е "били ли сте толкова влюбени, че да си сложите край на живота", а е просто "били ли сте толкова силно влюбени".
Не всяка любов може да е цветя и рози, а и да е - пак може да е силна до степен да те изгаря отвътре. И това са положителни емоции, дори и да те попрерязва отвътре, докато ги изпитваш или при мисълта какво би се случило, ако нещо се промени.
Иначе, за това да съсипеш чужда сватба, не се иска смелост или обич, а единствено див егоизъм.
И в мен преди години имаше толкова силно влюбен мъж, че се бях притеснила да не реши да ми прави циркове на сватбата. Добре, че се оказа или достатъчно разумен, или наистина прекалено силно влюбен, за да се оттегли тихомълком и да приеме липсата на подобни чувства от моя страна.
В противен случай, нямаше да има самоубийство, а убийство - щях да го удуша с голи ръце. Докато сега изпитвам силно уважение към него.

# 52
Благодаря, Азаф. Именно, това е въпросът, били ли сте толкова влюбени, но явно хората се хванаха за самоубийството и за сериала. Нищо де, все пак темата се получи до голяма степен така както очаквах.

# 53
Не гледам сериала, но съм била влюбена веднъж така. Не бих се самоубила, но имах чувството че ако трябва да умра точно в този момент в който сме заедно, няма да съжалявам за нищо защото никога няма да бъда толкова щастлива. Не бих го и проклела, никога не съм му желаела лошо, въпреки че ми беше много тежко, когато изчезна от живота ми. Радвам се, че съм изпитала такова чувство макар и за кратко, не знам обаче ако бяхме останали заедно какво щеше да се получи.

# 54
Благодаря, Азаф. Именно, това е въпросът, били ли сте толкова влюбени, но явно хората се хванаха за самоубийството и за сериала. Нищо де, все пак темата се получи до голяма степен така както очаквах.

Филма даде за пример затова тема се разви в тази посока. Simple Smile Нормално е. Simple Smile

# 55

Филма даде за пример затова тема се разви в тази посока. Simple Smile Нормално е. Simple Smile

Каза, че е повлияна от видяното в някакъв филм. Нищо повече.
Аз пък даже представа нямам какъв е този филм - от темата разбрах, че е турски сериал, а баба ми каза, че играел онзи русо-синеок турчин, който вече само от канала в банята не изскача. Mr. Green

# 56
Била съм тооолкова влюбена,да...но за щастие не засегнахме толкова много други хора,както се случи в сериала (който следях с нетърпение,а една от причините бе,че главния герой е копие на този въпросния,в когото бях безумно влюбена някога...) Напротив,близките ни си отдъхнаха облекчено след раздялата ни...е,поне моите,де! Laughing А бяхме сгодени и...оказа се прекалено различни! Rolling Eyes Дали се разкайвах през годините след раздялата...о,да! Rolling Eyes Към днешна дата той е покойник и ще тъжа до края на дните си,че не успях да му призная колко много съжалявам...само ако знаех,че си "отива"... Confused

# 57
Не , не съм била и не мога да бъда.Просто съм студен човек и чак толкова да хлътна по някой някак си не виждам как може да ми се случи, по - скоро някой друг може да се влюби толкова силно в мен.

# 58
Ох турските сериали не мога да ги коментирам, не ги гледам.
По темата - да била съм толкова влюбена, само веднъж и това е нещо което те белязва, променяш се, ставаш друг човек, страдаш защото си в огън. Обичах до полуда, до крайност, без изобщо да чувам разума, цяла година и половина обичах, бях обичана, разкъсвана от болка от стремежи от чувство на силна страст и да знаете, че най-страшното е накрая. Тогава сякаш умираш с всяка глътка въздух, защото го няма до теб, не усещаш нищо, защото не те докосва, изобщо бях нещо повече от умряла, това е една агония и ужас, за които на искам да си спомням. Всъщност връщането ми към живота бе доста повече от самата връзка. Ей затова какзвам "белязана". Никога повече не искам да обичам така, и знам че това не е здравословно!

# 59
Била съм. Сега (благодаря на съдбата) не сме заедно! Но тогава мислех, че ако не сме заедно, по-добре да ме няма?!  #Crazy Спомняйки си за тази любов, се питам аз ли съм била или някое повредено мое копие!?
antena , Благодаря за стиха! По-точно не бих могла да се изразя.
ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ

Голямата любов е гръм и буря,
връхлита те, живота ти разтуря,
изпълва те със смисъл нов,
през тебе като огнен смерч минава,
но трайно щастие не дава
голямата любов.

Голямата любов е трепет божи
и до небето да те дигне може -
из тъмни бездни тъмен зов,
съдба е тя, забрава, страст и жажда,
но никога деца не ражда