Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 737
  • 399
  •   1
Отговори
# 30
комплекта от 13, 90 е фактуриран...
имам 11 целувки общо  Laughing

# 31
Успешна кампания

# 32
Какви са номерата на лакчетата Arabian Glow от нетната и на трите ? Thinking Thinking Thinking Thinking

# 33
  • Бургас
върнах се от морето.поръчки почти няма Sad

# 34
Хайде и аз да се запиша със 234 лв.  Hug

# 35
Благодаря за темичката !

Тази кампания ми е мнооого слаба имам само 60лв и чакам само 1 клиентка ,която ми прави попринцип по-голямата част от поръчките ... но едва ли вече да се нуждае от повече неща - хората се наситиха с продукти ... Дано да събера общо 200лв за да мога да си поръчам к-та с парфюма и боята остават ми около 20-тина лева Simple Smile

Много успешна кампания пожелавам на всички !

# 36
Здравейте, момичета Simple Smile И аз се включвам в темичката. Това ще ми е втора кампания, в предната направих супер поръчката от 360 лв  Crazy Даже се уредих с кутията за бижута и комплекта за маникюр. Тази със сигурност ще е по-слабичка, но още чакам доста хора. Искам да ви питам къде я видяхте тази мотивационна програма за 200 лв и парфюм и боя по избор? Търсих къде ли не, ама не я намерих  Thinking

# 37
Здравейте момичета и от мен  Simple Smile
Нова съм тук и сравнително от скоро се занимавам с Avon,
За сега не се оплаквам имам добри поръчки .
Пожелавам Ви успешна кампания и весело и усмихнато лято Simple Smile

# 38
  • София
Кате, и аз благодаря за темичката !

Тази кампания тепърва ще събирам, но наистина моите клиенти се наситиха. Гледат, гледат и - нищо. Все пак и парите са проблем. Иска им се на хората, ама кое по-напред.
Аз вече имам от К9 200лв  и ще трябва да се включа за промоцията. 

Успешна кампания на всички !

На новичките - все така да имат поръчки. Расте достойна смяна, виждам.

# 39
Аз не виждам да имат номера тези лакове странно нещо  newsm78 или аз нещо не довиждам.

# 40
Здравейте и успешна кампания.Искам да попитам някой дали е виждал на живо портмоне Renee или портмоне Deanna. Как изглеждат отвътре и колко джобчета имат естествено колко са здрави.

# 41
  • София
Аз съм толкова зле този месец,че даже се чудя, заслужава ли си изобщо да правя поръчка Rolling Eyes

# 42
  • София
Аз не виждам да имат номера тези лакове странно нещо  newsm78 или аз нещо не довиждам.

кои лакове?

сега отивам да видя пак мотивационната, че освен боята другото съм го пропуснала изглежда

# 43
Какви са номерата на лакчетата Arabian Glow от нетната и на трите ? Thinking Thinking Thinking Thinking
PURPLE PASSION   14555
TEAL  INTUSION     14639
GOLD LUSTER         14670
Надявам се да не съм ви подвела , но това видях от една стара нетна  Peace

# 44
  • София
Сега видях, че в нетната не са сложили номерата на лаковете.  #2gunfire Ха-ха. Падам направо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт