"Черешката на тортата" търси най-чаровния готвач - 2

• 36 934
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Изобщо по какъв критерий Ивчето е в предаването по-точно?

# 586
На мен пък изобщо не ми е ясно каква известна личност  е Ива. С какво се занимава

# 587
по - дибре всяка вечер кисело мляко, отколкото зле направено калорично кексче тип суфле  Flutter
Така ще избегнем и въпросите от рода на "Ау, то ще потече ли сега?"

# 588
Ива си е л...о, от как я меркат чат - пат по TV - то.
Ужасна персона. Защо не се стегне малко, та тя не е на 18.

# 589
Ива беше водещ в ММ в зората на тинейджърските ми години. После беше водеща по БНТ, разказваше някакви приказки за лека нощ, изумително беше, после стана ПР - спец, доколкото знам води лекции в НБУ и дава авторитетни мнения тук и там. Това е общо взето.

# 590
  • София

Така ще избегнем и въпросите от рода на "Ау, то ще потече ли сега?"

Ами всъщност това, което тя направи е нескопосан браунис, тип обикновен кекс... Суфлето ТРЯБВА да тече отвътре... нали това му е хубаво точно...

Ива стана известна като жена на Дими от Сленг, но после беше водеща на някакво предаване, което слабо си спомням. Доколкото знам в момента е ПР. Не знаех, че се е оженила повторно. Надявам се да е щатлива, защото това, което и се случи е трагедия която нито една жена не заслужава, независимо колко е лигава и глупава.

# 591
Ива мисля с ПР се занимава и преподава в НБУ, но не съм много наясно с подробности.

... Не знаех, че се е оженила повторно.
Мисля, че има брак преди този с Дими! Peace

# 592
Най-ми харесваше, когато се усмихваше нямо с табелка ръка в Нееееевадааа.

# 593
Iva не беше ли момиче от Невада ?

# 594
Такива преподаватели като Ива не говорят добре за учебното заведение. може да е много умна но не и личи по скоро обратното

# 595
  • София

Може, аз Невада нямам "щастието" да помня в детайли.

Такива преподаватели като Ива не говорят добре за учебното заведение. може да е много умна но не и личи по скоро обратното

Ти пък... преподавател е силно казано. Сигурно води спец.курсове на някаква конкретна тематика. всъщност за такива е полезно да се видят различни гледни точки, тъй че не е нужно да си нещо кой знае какво.

# 596
да точно така  и тя и Гала

# 597
Лили Иванова има талант и глас, а тази - не.
[/quote]

едва ли някой може да го оспори ...  
имах предвид сходство в поведението - при едната може да се обясни с напредването на годинките, а Ива не знам кога я е почнало  Mr. Green

# 598
Лили Иванова има талант и глас, а тази - не.

едва ли някой може да го оспори ...  
имах предвид сходство в поведението - при едната може да се обясни с напредването на годинките, а Ива не знам кога я е почнало  Mr. Green
[/quote]  при Лили

# 599
  • София
Да, разбрах те, аз подчертах голямата разлика между двете...

Общи условия

Активация на акаунт