малтретиране на дете от майка му

• 5 753
  • 57
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз съм сигурна, че това е поредния опит да се очерни една майка.
И не бих се учудила, ако старателно се опитват да убедят бащата, че детето му е малтретирано и да започне дела.

И с каква цел  newsm78

# 16
  • София
Аз съм сигурна, че това е поредния опит да се очерни една майка.
И не бих се учудила, ако старателно се опитват да убедят бащата, че детето му е малтретирано и да започне дела.

И с каква цел  newsm78

На едни им е скучно и се чудят какви интриги да завъртят, други може и финансов интерес да имат. Не ги познаваме и не им знаем целите.
Освен това много подценявате детето. То не е някое беззащитно бебе.
Ако наистина е имало сериозни проблеми и е малтретирано, досега в детската градина да са забелязали и да са подали сигнали, където трябва.

# 17
  • На черешата
 miss piggy , малтретирането може да не е физическо. Не е задължително да има видими следи, трудно се доказва такова нещо.
 Голямата ми дъщеря по ред причини изпитва панически страх от баща си. Когато си е у дома се тръшка и реве, не иска да ходи при него. Когато и кажа да говори с него по въпроса изпада в истерия, не можела , защото....Той и всичките ни познати, които излизат с него и децата твърдят, че детето е спокойно,когато са заедно.  newsm78 А върне ли се в къщи, драмата започва наново с пълна сила. Вече и аз не знам къде е истината, вярно ли е това,което тя разказва /по-малката и сестра твърди, че всичко е вярно/  и защо така се държи?????

# 18
  • София
Бащата би трябвало да познава майката. Ако смята, че дедето му е в опасност, да взима мерки.
Но съм против странични хора да се месят, особено като целта им е да отделят едно малко дете от майка му.

# 19
  • На черешата
Бащата би трябвало да познава майката. Ако смята, че дедето му е в опасност, да взима мерки.
Но съм против странични хора да се месят, особено като целта им е да отделят едно малко дете от майка му.

Joy Joy Според БНД аз съм най-ужасната майка и въобще не ме бива за такава.

# 20
Нека да уточня отново - ЦЕЛТА МИ НЕ Е ДА ОТДЕЛЯ ДЕТЕТО ОТ МАЙКА МУ!!!! Нямам никакъв интерес от това!  Просто не смятам , че това е правилната среда за него. Аз също имам дете, и аз му се ядосвам понякога и го шляпам по дупето, но това не ме прави лоша майка. Така че съм напълно наясно какво е правилно и какво не в отношенията между родител-дете и кои граници не би трябвало да се минават. Била съм СВИДЕТЕЛ как майката отказва да го даде на бащата, а детето е затворено в другата стая докато те се разправяха пред водната врата. Също така съм била свидетел как бащата връщайки го, той пищи истерично и не иска да влиза у дома си. Не съм вземала отношение до този момент, но след като общата ни позната ми разказа на какво е била свидетел тя самата / не мисля че тя има някакъв интерес от цялата тази работа / просто не можех да остана безучастна. И не че ще направя нещо , а просто се поинтересувах дали някой е запознат какво се прави в такъв случай. Бащата си има адвокат и вече е направил по сериозни стъпки по въпроса. Извинявам се за дългия пост, но вече доста се ядосах на критиките по този въпрос. Съжелявам за това , че вие на мое място бихте подминали такъв проблем...

# 21
  • София

Ако наистина е имало сериозни проблеми и е малтретирано, досега в детската градина да са забелязали и да са подали сигнали, където трябва.

Ти си идеалистка, Мис. Не го казвам като обида, моля те не го приемай така. Но няма такова нещо като някой да забележи нещо и да сигнализира. Нито учители, нито лекари, всички се крият като мишки и си затварят очите, понеже не е тяхна работа (уж).

Анито, не се ядосвай. Аз също не бих подминала. Не мога да си представя, че и пишещите тука биха го направили. Сигурна съм, че бащата ще се справи, а от вас - моралната подкрепа. Не е малко.

# 22

Ти си идеалистка, Мис. Не го казвам като обида, моля те не го приемай така. Но няма такова нещо като някой да забележи нещо и да сигнализира. Нито учители, нито лекари, всички се крият като мишки и си затварят очите, понеже не е тяхна работа (уж).

Анито, не се ядосвай. Аз също не бих подминала. Не мога да си представя, че и пишещите тука биха го направили. Сигурна съм, че бащата ще се справи, а от вас - моралната подкрепа. Не е малко.

благодаря  bouquet

# 23
  • София
И аз не бих подминала, не би ме оставило намира съмнението, ами ако е истина...
Някак се нагледах на много неща и далеч не изкл'чвам възможността майка да малтретира така детето си, а и някак ми се струва, че ако тази история беше между баща и дете, нямаше да има чакк толкова съмнения в достоверността й.
Да подава сигнали и да си вика свидетелите, друго не може да направи.
Не знам дали може да ги ползва тези записи в съда, защото са малко незаканно направени, ама да пробва всичко.

# 24
Не може да ползва записите в съда. И снимки не може да ползва.

# 25
Аз винаги съм си мислела ,че в една връзка си  има две гледни точки .Нашия татко ,разказва наляво и надясно ,че не му давам детето,че когато детето е с мен ,аз не съм там ,мятам го на родителите ми и беж да ме няма по мъже насам натам ...изобщо си живея и не ми дреме ...даааа.....ама това е неговата версия ,която няма нищо общо с реалността ........и съм се сблъсквала с хора ,които не могат да повярват ,когато ме видят с малкия ,как се държа и какви са ни всъщност отношенията ...
Та ..не се знае в тази ситуация къде точно е истината .....
Но ако допуснем ,че наистина тази майка е такъв ИЗРОД ...защото трябва да си абсолютно психически нестабилна за да се държиш така с дете ..еле пък собственото си ....бащата може да си прибере детето ,да докаже ,че майката е хахо ,а и в нашата държава му трябват маалко връзки и всичко ще е ок .Ще си вземе детето.Ако наистина таткото смята ,че майката е  такава ще намери доказателства ,документи  и  ще си вземе детето.

# 26
  • На изток от рая...
И аз си мисля, че ако всичко, описано до тук е вярно, нещата много лесно могат да се докажат и резултатът да максимално положителен за детето.
АЗД работят по сигнали. Ново дело в съда също може да започне - с нови доказателства и нов доклад от тях.

# 27
  • София
Преди да се стигне до съд, АЗД и др. не е ли най-добре бащата директно да попита майката дали би се съгласила доброволно да даде детето да живее при баща си? Разбира се и мнението на детето е от значение.

# 28
Носила го 9 месеца ,раждала го ....авторката не е виждала майката да го бие по време на семейното им приятелство,а изведнъж такава промяна....че искала да се удавело #Crazy   Авторке,ако някой ден ( не ти го пожелавам) се разведеш с бащата на детето си и нямаш късмет той да е цивилизован мъж, знаеш ли какви неща ще чуеш за себе си?  newsm78 ( пак казвам -дано никога не ти се случи,че е страшно.....)

Тази жена е майка....има ли майка,която да желае смъртта на детето си ??????? #Crazy  #Crazy  #Crazy   ooooh!

# 29
  • На изток от рая...
Носила го 9 месеца ,раждала го ....авторката не е виждала майката да го бие по време на семейното им приятелство,а изведнъж такава промяна....че искала да се удавело #Crazy   Авторке,ако някой ден ( не ти го пожелавам) се разведеш с бащата на детето си и нямаш късмет той да е цивилизован мъж, знаеш ли какви неща ще чуеш за себе си?  newsm78 ( пак казвам -дано никога не ти се случи,че е страшно.....)Тази жена е майка....има ли майка,която да желае смъртта на детето си ??????? #Crazy  #Crazy  #Crazy   ooooh!

И това е вярно. Когато някои хора решат да използват детето си, за да отмъщават на другия родител, могат да бъдат много жестоки. Аз затова написах, че ако всичко това е вярно, то може много лесно да се докаже. Щом бащата не е предприел мерки до сега, явно не всичко написано е на 100% така. Истината винаги има две страни.

Общи условия

Активация на акаунт