Отговори
# 570
nat003, весело изкарване на Балкана  Simple Smile

Момичета, има ли някой да се мъчи с диета сега като мен Crazy Аз забелязвам резултати дори само за 3 дена и съм много обнадеждена. Навила съм се дори да умирам от глад, да издържа и да не се притеснявам при следващото си отиване на плаж.

# 571
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мили момичета здравейте
благодаря на всички за подкрепата, много ви прегръщам всичките Simple Smile))
Днес се чух със сестра ми каза ,че малчо за първи път се обърнал по коремче и мн се радват.Нищо ,че има абокати на ръчичката и мн се разсърдил като ,го обърнала пак.Днес ще ги изписват никой не дава гаранция за нищо.Но се радвам ,че го кръстиха на 40 ден. И аз мисля ,че беб4о ще е добре и ще расте здравичък. Надявам се и да забрави ужасните спомени и да продължи на пред.

_Dana_  и аз съм в отбора на мъчещите се Simple Smile)) с теб съм
nat003 вземи ни с теб Simple Smile)) приятно изкарване и ще чакаме снимки
aissa80 приятен плаж ,дано времето се оправи малко ,че тук е малко мрачно

Желая ви весел ден мили момичета Simple Smile)

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 09:56 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 572
Адреналинка....нямам думи, ужасна случка  Cry Шокът ви е голям, дано са добре и двамата и нямат никакви последствия....представям си как се чувства сестра ти....уплашена, притеснена, виновна....дано бързо се възстанови и психически  Peace
За кучето и чистенето чистя си с нормални препарати от рода на мистър пропър и разни такива...по важно е редовното обезпаразитяване...особено внимавайте щом кученцето е малко, повечето имат глисти, препоръчвам ви да му пуснете една проба и след това обезпаразитяване на 2 месеца най-много.

# 573
Здравейте, мами!
Адреналинка, много съжалявам за случилото се, преставям си тревогите и страховете ви!
Вярвам че всичко ще бъде наред и това ще остане само бегъл спомен.
Честито на всички празнували и празнуващи всякакви хубави поводи, честити месечинки на малките сладурчета и не на последно място да си похваля гарджето: изправя се в кошарата и крачи много смешно, ноооо само за ръчички. Стига толкова е мързелувал господина, малко движение, малко да се измаря. поспряха ми притесненията. Аааа и сам слезе от спалнята. Това е най-голямото му постижение за сега, но и това не е малко. Като ви се оплаквах, че нищо не прави изведнъж започна много неща да може. Сега най-обича да включва и изключва осветлението. Казвам "Цък" и натиска с пръстчето и много се смее  Joy Харесва му да си пуска музичките на играчките и да вие, буквално вие като вълк, горките съседи  Rolling Eyes
Ставам, че трябва да вземем храната. Днес е малко дъждовно, да видим ще ни намокри ли...

# 574
Здравейте
Адреналинка малкия е голям бонбончо всичко ще е наред  Peace скоро ще е само лош спомен

Димитър не спи вече 4-та вечер подред Sad сили нямам вече, зъбче е пак,
да излизат и да мирясва

# 575
Адреналинка  Hug  Praynig  Peace
Bebcho_fb много се стреснах, след като прочетох твоя пост .... Само се моля това чудо да не ни стига, че ще полудея  #Crazy  #Crazy  Стига ми това, че до 11 месеца само аз го приспивах, ама до 4-5 годинки пак само аз! Ще откача! Не знам какво да правя! Страх ме е, че от зло отиваме н адруго! Не мога да го оставя в креватчето да плаче, за да заспи сам... жал ми е! Ето преди малко заспа след като 30 мин се забавляваше в леглото. аз естествено лежах до него!
А пък малчо сутринта се удари в ръба на масата  Cry Сега под окото му е синьо и подуто. Веднага го намазах с Траумил и ми се вижда, че отокът спада.
Приятно изкарване на всички, на които им предстои да почиват!

# 576

За кучето и чистенето чистя си с нормални препарати от рода на мистър пропър и разни такива...по важно е редовното обезпаразитяване...особено внимавайте щом кученцето е малко, повечето имат глисти, препоръчвам ви да му пуснете една проба и след това обезпаразитяване на 2 месеца най-много.
Вече му дадохме хапче и след две седмици пак.После ми казаха всеки месец се давало за обезпаразитяване.Пък и то май рядко ще излиза навън,като стане хладно и на  него вече му е студено и трепери(пинрар). Laughing

# 577
  • В царството на мечтите
_Dana_ и аз съм на диета от понеделник и съм много доволна и нахъсана  и дано сваля многооо кг.
Охх тези 2 вечери са много тежки защото не я кърмя вечер и много плаче по 1-2 часа и се изморява милата и заспива не иска нито биба нито шише с мляко нищо и аз се чувствам много виновна  Cry

# 578
  • София
Адреналинка, искрено вярвам, че всичко ще бъде наред със сестра ти и малкия сладурко. Прегръдки от нас! Hug Praynig
boonboon, милата Хриси! Дано бързо свикне!  Hug
talktoher Северното Черноморие е наистина невероятно! Peace Радвам се, че сте си изкарали готино, въпреки случката на тръгване. И направо ви завидях за голямата разходка, която сте си направили! Честити първи стъпчици на Симон! Heart Eyes Да крачи уверено само напред в живота! И да те попитам за антицелулитните процедури - в квартала ли ги правиш?
Веси, и аз такива елдени бисквити се пробвах да правя, но с пюре от ябълка, че имах останало. Но се получиха клисави и жилави.  Sick Кажи ми точните пропорции на твоята рецепта, че явно аз нещо не съм уцелила.  Simple Smile

Никола вчера точно на месечинката си взе че проходи.  Laughing Тъкмо писах, че прави само по няколко стъпчици и той взе, че се амбицира и вече съвсем спокойно си ходи из цялата къща, даже и навън се опитва. Толкова му харесва да е като големите, че изобщо не иска да пълзи. Само се изправя, вдига ръцете горе за баланс и с радостни възгласи поема нанякъде. Party  Сега ще трябва и прощъпулник да правя. Бях решила да е на РД, но той дотогава вече ще тича, както го гледам.
Научи се и да се качва на фотьойла и от там се опитва да се катери на облегалката, та се чудя, кога ли ще си разбие кратуната в ламината. Party  Качва се и по стълбите на леглото на кака си. То не е съвсем високо, около метър е над земята, ама тъкмо да се пребие. Изобщо става все по-весело!  Crazy
Днес се показа и осмото зъбче, та усмивката пак е симетрична. Явно ги вадим две по две. Това почти не разбрах как излезе. Снощи цокна към 12 като си лягах и цяла нощ е спал непробудно. А, дано все така лесно да се показват и занапред!

Приятна ваканция на всички, които ще се спасяват я на море, я на балкан! Heart Eyes

# 579
*АДРЕНАЛИНКА*, щом го изписват днес, значи не е нещо сериозно, много се радвам Simple Smile Hug Дано все хубави новини да слушаме за малкия вече. Simple Smile

Браво на проходилите бебчета  Grinning Дани не ми се вижда да проходи скоро, но си обикаля стабилно по мебели и по всичко друго. Станал е "мамино детенце", не ме оставя и за секунда сама Crazy Сега се заигра по чудо сам с едни топчета, товари ги на камиончето, изсипва ги, после пак...

# 580
Мирка, айде честито ви прохождане и на вас Simple Smile За катерене и стълби не ми говори, Мая е маниачка, само гледа къде да се набере и покатери, а стълби всякакви качва на един дъх. За бисквитките не знам пропорции, на око ги правих, но беше с настъргана ябълка не с пюре, не знам дали има значение това. След това пробвах и с круша, но те ми станаха такива клисави и жилави....мисля, че беше по течна сместа за това, другото е, че аз ги правих с една от тези готовите каши от елда, Мая не ги яде тези каши и за да не я хвърлям си правих експерименти Wink Между другото слагам от тези каши и в хлябовете, които правя Wink
Psm, няма нужда да обезпаразитяваш всеки месец, това товари доста черния дроб на кученцето, желателно е малко преди да изтече 2 месец, т.е. някъде на 55 дена (60 дена е цикъла, необходим на ларвата да стане възрастен индивид, т.е. глист Wink ) Въпреки обезпаразитяването по-добре му пуснете една проба на кученцето, макар че и те не показват със 100% сигурност и после периодично, примерно 1-2 пъти в годината пак, имам опит с животни, за това си позволявам да ти давам съвети Wink И честито бебе куче Simple Smile каква порода е?

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 17:28 от vesy_evi

# 581
Dana и аз не виждах Мити да прохожда скоро ( така си мислех преди 10 дни) и изведнъж.. както си седя подпрян на масичката телевизионната и направи 2 3 крачки сам до леглото
и започна да се хили като луд и след 2 3 мин пак и пак и пак
на следващия ден вече се пусна за 5 6 крачки и до следобед вече ходеше Simple Smile))
сега ходи из целият апартамент без да падне поне 3 4 мин остава стабилен на краката си.
а ние нито сме се водили за ръчичка преди това нито нищо,
така че от тук нататък се очаква всеки момент да се проходи Simple Smile

Мирка честито ви прохождане Simple Smile
айде в неделя прощъпулник Simple Smile

# 582
Ох, много крив ден ми е. Половин час приспивах Дани, бях си изключила специално звука на мобилния, но по работа ми звъннаха на домашния. Тъкмо беше заспал и веднага се събуди, така се ядосах заради тази дреболия  ooooh! Изключих си домашния, обаче още не мога да се успокоя  Confused

# 583
Адреналинка, много съжалявам  Hug. Ще се молим за тях и ние  Praynig.
Аз цяла седмица не съм спала, пробиха горните два зъба. Трудно се приспиваме, после ставам по няколко пъти. Докато го приспя заспивам с него на нашата спалня, което не е хубаво. Като го оставя в неговата стая в леглото се събужда веднага. Но пък си хапва добре. Днес бяхме на консултация и е качил 500 гр, сега е 8, 500 и 76 см. Опитва да стои прав без опора и като види бебе казва бе-бе и сочи с пръст.
Отивам да подремна и аз Tired.

# 584
Ееее Михаела айде честити ви зъбчета, дано сега се поуспокои и да поспите нормално  Praynig При нас е същата работа, но вече не се надявам, че ще се оправят нещата, примирила съм се, че няма да се спи още мнооооого дълго време....буди се по сто пъти на вечер, общо взето само снова от нейното до нашето легло  Tired
Мая вече казва "ампа" за лампа, "беба" на всички деца, "бау-бау" на кучетата, всички там мама, тати, баба, дедо, кака и т.н. ги използва по предназначение, познава животните по картинки и на някой им издава звуците, познава и една книжка с превозни средства и бръмчи за кола, разбира доста неща, които се говорят, изпълнява различни инструкции...въобще напоследък много бурно се развива речта, явно сега такъв период е.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 20:13 от vesy_evi

Общи условия

Активация на акаунт