Момичета, има ли някой да се мъчи с диета сега като мен
Аз забелязвам резултати дори само за 3 дена и съм много обнадеждена. Навила съм се дори да умирам от глад, да издържа и да не се притеснявам при следващото си отиване на плаж.
))
)) с теб съм
)) приятно изкарване и ще чакаме снимки
)
Шокът ви е голям, дано са добре и двамата и нямат никакви последствия....представям си как се чувства сестра ти....уплашена, притеснена, виновна....дано бързо се възстанови и психически 
Харесва му да си пуска музичките на играчките и да вие, буквално вие като вълк, горките съседи

Стига ми това, че до 11 месеца само аз го приспивах, ама до 4-5 годинки пак само аз! Ще откача! Не знам какво да правя! Страх ме е, че от зло отиваме н адруго! Не мога да го оставя в креватчето да плаче, за да заспи сам... жал ми е! Ето преди малко заспа след като 30 мин се забавляваше в леглото. аз естествено лежах до него!
Сега под окото му е синьо и подуто. Веднага го намазах с Траумил и ми се вижда, че отокът спада.

Радвам се, че сте си изкарали готино, въпреки случката на тръгване. И направо ви завидях за голямата разходка, която сте си направили! Честити първи стъпчици на Симон!
Да крачи уверено само напред в живота! И да те попитам за антицелулитните процедури - в квартала ли ги правиш?
Кажи ми точните пропорции на твоята рецепта, че явно аз нещо не съм уцелила. 
Сега ще трябва и прощъпулник да правя. Бях решила да е на РД, но той дотогава вече ще тича, както го гледам.
Качва се и по стълбите на леглото на кака си. То не е съвсем високо, около метър е над земята, ама тъкмо да се пребие. Изобщо става все по-весело! 
Дано все хубави новини да слушаме за малкия вече. 
Дани не ми се вижда да проходи скоро, но си обикаля стабилно по мебели и по всичко друго. Станал е "мамино детенце", не ме оставя и за секунда сама
Сега се заигра по чудо сам с едни топчета, товари ги на камиончето, изсипва ги, после пак...
За катерене и стълби не ми говори, Мая е маниачка, само гледа къде да се набере и покатери, а стълби всякакви качва на един дъх. За бисквитките не знам пропорции, на око ги правих, но беше с настъргана ябълка не с пюре, не знам дали има значение това. След това пробвах и с круша, но те ми станаха такива клисави и жилави....мисля, че беше по течна сместа за това, другото е, че аз ги правих с една от тези готовите каши от елда, Мая не ги яде тези каши и за да не я хвърлям си правих експерименти
Между другото слагам от тези каши и в хлябовете, които правя
) Въпреки обезпаразитяването по-добре му пуснете една проба на кученцето, макар че и те не показват със 100% сигурност и после периодично, примерно 1-2 пъти в годината пак, имам опит с животни, за това си позволявам да ти давам съвети
И честито бебе куче
каква порода е?
))

. Ще се молим за тях и ние
.
.
При нас е същата работа, но вече не се надявам, че ще се оправят нещата, примирила съм се, че няма да се спи още мнооооого дълго време....буди се по сто пъти на вечер, общо взето само снова от нейното до нашето легло