"Какво си търсите? С нещо да помогна?"

• 22 160
  • 469
  •   1
Отговори
# 465
Сякаш чета собствените си проблеми Grinning Grinning Аз не мога да понасям продавачки, които едва ли не си мислят, че щом в магазина им влезе клиент, той на всяка цена трябва да си купи нещо и няма да го оставят, докато не излезе с пълни торби Shocked Shocked Веднъж съдбата ме срещна с една такава, влизам аз да хвърля бегъл поглед на няколко роклички и тя като ме хвана да ми показва всяка по отделно, че да съм ги пробвала, тръгнах да излизам от магазина с думите, че ще разгледам още малко и сигурно ще се върна, а тя започна да настоява (любезно) да оставя капаро за въпросната рокля Laughing Laughing Имах чуството, че се опитвам да се измъкна от лапите на някой лъв Mr. Green Накрая излязох с 300 зора, а въпросният магазин вече го заобикалям hahaha Някои продавачки в опитите си да продадат нещо, чак отблъскват клиентите от себе си.

# 466
Навремето и аз бях продавачка на дрехи и почти нямаше ден, в който да не съм получавала бакшиш.

# 467
Сякаш чета собствените си проблеми Grinning Grinning Аз не мога да понасям продавачки, които едва ли не си мислят, че щом в магазина им влезе клиент, той на всяка цена трябва да си купи нещо и няма да го оставят, докато не излезе с пълни торби Shocked Shocked Веднъж съдбата ме срещна с една такава, влизам аз да хвърля бегъл поглед на няколко роклички и тя като ме хвана да ми показва всяка по отделно, че да съм ги пробвала, тръгнах да излизам от магазина с думите, че ще разгледам още малко и сигурно ще се върна, а тя започна да настоява (любезно) да оставя капаро за въпросната рокля Laughing Laughing Имах чуството, че се опитвам да се измъкна от лапите на някой лъв Mr. Green Накрая излязох с 300 зора, а въпросният магазин вече го заобикалям hahaha Някои продавачки в опитите си да продадат нещо, чак отблъскват клиентите от себе си.
Напълно съм съгласна,но сега както разбирам,може би очакват бакшиш или получават процент от цената на стоката.То,ако наистина ти помагат със съвет добронамерено или с мнение добре,но когато нещо от 100 км се вижда,че не ти седи добре атя се опитва да ти го пробута с думите,колко добре ви седи,колко ви отива,прасвам го и излизам и после заобикалям магазина.

# 468
  • Linz
Чак сега ли разбрахте, че всичко е заради бакшиша hahaha
А не се ли сещате, че може би такива са указанията на шефа?

# 469
Чак сега ли разбрахте, че всичко е заради бакшиша hahaha
А не се ли сещате, че може би такива са указанията на шефа?

Сигурно и този момент го има,ама кой да мисли.  :newsm78  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт