Второ дете- кога?

• 14 283
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
Аз поне бих искала разлика от 6-7 години между първото и  второто.
Така едното е в училище и имаш време да се отдадеш на бебето изцяло.
А като заспи рано бебето и да помагаш на голямото за домашни,внимание и т.н.

# 91
  • На топло...
И ние искаме трето детенце, но мислим да изчакаме бебето да стане на три, за да не е зорът толкова голям с три породени. Живеем далеч от всякакви баби и помагачи, така че се налага да се справяме някак сами и едно трето бебе, докато големите не са изкласили много, ще се гледа доста трудно. Но пък и не ни се чака за голяма разлика, не мислим, че ще е удачна за семйството ни Grinning.

# 92
Аз лично гледах в едно предаване ( "Моето бебе" )  , че разликата между първото и второто дете трябва да е минимум 2 години!
Това е така, защото една бременност продължава 9 месеца и женското тяло се промяна изцяло, а след раждането да не забравяме кърменето, което продължава да речем в най-добрият случай 1година и след тези процеси нашето тяло трябва да се възтанови от всичко!!! Това са думи на лекар педиатър...  както разбрах вие я имате ( да ви е жива и здрава малката) а от тук нататък Вие си решавате  Wink Но според мен не бива да е кой знае колко голяма, за да може да израстнат заедно и да бъдат приятели и да си споделят, да са в една компания Simple Smile
Аз имам брат и сестра ( със сестрата сме близначки, а  брат ми е година и половина по-малък) така  че тримата си бяхме винаги заедно и имахме общи приятели ...

Успех! и не се бавете  Rolling Eyes

# 93
  • София
Когато жената се почувства готова.

# 94
  • София
Имам мнооого теми изписани, но все пак вие си решавате. Според мен колкото по минава времето, толкова няма да се навиеш да родиш второ.

# 95
Когато жената се почувства готова.

И физически и психически .
При мен това време дойде , когато сина ми стана на 3 г. Беше вече достатъчно голям , самостоятелен и  разбиращ - за възрастта си , разбира се .Моят мъж не беше готов още - искаше първо да си купим жилище ...
И така .... разликата м/у двете ни дечица ще е 4г. и 7-8 м.

# 96
Ние също искаме трето, но след 3-4 години, наистина 3 породени ще ми дойдат много

Общи условия

Активация на акаунт