Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 797
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Звучи добре  Wink

# 271
Добър крем на такава цена е кремът с бяло грозде на Риор- дневен, има и нощен с червено грозде Това е любимимия крем на сестра ми- купувам го от салона където ходя, че иначе в интернет с доставката става с 50% по-скъп. Добра вносна козметика е- аз също ползвам от нея, но крем с хайвер. Ако искаш координати, пиши на лични. 

# 272
  • София
Тази маска на Клеопатра никъде я няма, вчера преобърнах центъра на София и като питам, аптекарките ме гледат като извънземна. Само в една аптека ми предложиха хума на Клеопатра. Питах и в две, три парфюмерии, ама и там не са я имали.

Ако някоя дама знае от къде в София мога да си взема маската против акне на клеопатра, моля да сподели?

Последно я купих от аптека Жийон, Младост 4, срещу Фантастико. Не мога да кажа дали сега я има.
И аз оттам я взех последно Simple Smile.Ще отида утре да проверя дали я имат и ще пиша.
Да докладвам-ходих до там-заредили са и други видове-срещу бръчки и избелващата.Аз си взех 3 броя-две срещу акне и една избелваща.

А каква е цената на тази маска?

# 273
Искам да похваля Палете Колор енд Глос . Боята е без амоняк, мирише много приятно, цвета е наситен и лъскав, не ми изтощи косата. Доволна съм. Цената  е 2 и нещо  до 3 лв.

# 274
Тази маска на Клеопатра никъде я няма, вчера преобърнах центъра на София и като питам, аптекарките ме гледат като извънземна. Само в една аптека ми предложиха хума на Клеопатра. Питах и в две, три парфюмерии, ама и там не са я имали.

Ако някоя дама знае от къде в София мога да си взема маската против акне на клеопатра, моля да сподели?

Последно я купих от аптека Жийон, Младост 4, срещу Фантастико. Не мога да кажа дали сега я има.
И аз оттам я взех последно Simple Smile.Ще отида утре да проверя дали я имат и ще пиша.
Да докладвам-ходих до там-заредили са и други видове-срещу бръчки и избелващата.Аз си взех 3 броя-две срещу акне и една избелваща.

0,30 лв я взех аз.

# 275
знаете ли къде в Русе мога  да намеря такава ръккавица http://spacode.mymall.bg/product_images/r/phpthumb_generated_thu … ailjpg__55862.jpg   или подобна?

# 276
знаете ли къде в Русе мога  да намеря такава ръккавица http://spacode.mymall.bg/product_images/r/phpthumb_generated_thu … ailjpg__55862.jpg   или подобна?

Виждала съм нещо подобно в MyBest - горния етаж на книжарница АБВ до бившия магазин "Русе". Беше отдавна и не съм сигурна дали все още ги предлагат.

# 277
  • в.преслав
знаете ли къде в Русе мога  да намеря такава ръккавица http://spacode.mymall.bg/product_images/r/phpthumb_generated_thu … ailjpg__55862.jpg   или подобна?

Аз не съм от Русе,но в нашият град я купувам от аптека "Марешки".Ако имате такава,там я потърси.

# 278
Пийл офф маската на ДМ ( в малко пликче за два пъти).

# 279
Привет! Момичета,предложете ми сенки матови и плътни,наситени
  Praynig

# 280

0,30 лв я взех аз.

Момичета, пробвах и аз маската на Клеопатра против акне и съм доволна! Благодаря за споделения опит:)

# 281
  Praynig

Flor Mar  Peace

# 282
  Praynig

Flor Mar  Peace
      bouquet

# 283
  • София
Искам да попитам дали някой е ползвал лосиона за тяло на Билка  Rolling Eyes Доволни ли сте? Как е като хидратация и аромат?

# 284
Искам да попитам дали някой е ползвал лосиона за тяло на Билка  Rolling Eyes Доволни ли сте? Как е като хидратация и аромат?
Не съм сигурна кой лосион визираш, аз ползвах олиото това лято и честно казано не останах особено очарована - ароматът е малко натрапчив, каквото и да облечеш междувременно, после дълго се усеща по дрехите; олиото попива, но кожата си мазнее известно време след това; общо взето не става за след бърз душ преди излизане. Да не говорим, че ефект върху кожата си на практика не съм забелязала.

Най-неприятното обаче не беше в консистенцията, а в опаковката - помпичката на моята тече и цялата бутилка бързо се омазнява още с първите пръски; освен това не разпръсква мъглица, а хвърчат струйки във всякакви нелогични посоки. Освен това пластмасата е достатъчно некачествена, че да оставя дъх в самия препарат. Същият "аромат" впрочем се усеща и в други техни продукти, които съм ползвала.

Определено не препоръчвам Naughty

И тъй като от известно време съм решила да използвам само българска бяла козметика, в момента изпрoбвам ето този лосион - него го препоръчвам с две ръце, кожата ми го обожава, а ароматът е изключително приятен и ненатрапчив Peace

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 23:48 от Пух

Общи условия

Активация на акаунт