ЛЪВски месец, Рождени Дни, веселба и купон до зори! - 55 тема

• 22 862
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Привет! Hug

Вийче, да ти е живо и здраво мамето!  bouquet
Венче, дан'тЪ разочаровам, но това, че не се развалят, не е много хубаво. Crazy То понеже тук из форума много спецове има, та съм чела, не знам колко е вярно, но щом някакъв продукт не се разваля лесно, значи е бъкан с разни химии. Whistling
Норче, значи дан' сЪ тревожа за чужденците у вашият град. Ще ги упътваш без ник'ви проблеми. Joy Hug
Питаше ме за Н. Мисля от понеделник да почва ясла. Днес даже ходих за бележка, че е здрав, та да я занеса заедно с него. Дано не ми се провалят нещо плановете. И от първи септември започва нов етап от живота му - градината. Порастна ми момченцето. Blush
И аз се мъчих да спА, ама моят к'во се сети да ми звъни по телефона по никое време. Close Иначе днес ходих на фризьор и общо взето нищо друго не съм правила. След малко отиваме да прибираме децата. А май буря се задава тук. Rolling Eyes
Вийче, Норчето ко има нужда от помощ за езика, си насреща, нали? Flutter

Джулке, ела да те видим преди да отлетиш. Heart Eyes

# 136
Джулке, ела да те видим преди да отлетиш. Heart Eyes

Ей ме, бре.
Отивам да купя едно- две подаръчета за приятелите ни там, по- късно шъ кацна пак насам (в темата), да се "видим".  Wink

Рейчо, не знам, тя има ангажименти и каза, че ще се обади, за да се разберем може ли или не може.
  Peace

# 137
Ето ме и мен.  Hug
Честито на лъвския половинчо и на лъвската мама. Да са живи и здрави и да си слушат повече жените/дъщерите   bouquet
Джулс не остана време. Ей го къде е 30. newsm53
Реа нещо бъркаш. Пък може и аз да не съм се изразила правилно. Не искам кожен диван точно по същите причини, които изброи и ти. А споменах кожените, защото Поли каза, че диваните са доста пари и аз за това казах, че моя може и по-малко да дойде, защото не харесвам кожени. Те кожените са много скъпи. Flutter
Да си разкажа приключението от този следобед. Вадихме умряла мишка от въздуховода в банята. Цял ден мирише нещо и накрая баща ми се сети, че сигурно има умряла мишка там. И се оказа прав. Паднала от покрива и понеже не е могла да излезе е умряла там. Та бъркахме с едни щипки да я извадим и изхвърлим.  Crazy

# 138
  • София
Ааа, Полчо, тия са био-продукция на свекито..., освен ако не е решила да ме утЕпа  hahaha.
Бягам, че чакам едни пиятели да ядем и да пием  Flutter!

# 139
Венче, щом са био, разрешавам да ги ядете. Crazy На свека ти имам вяра. Flutter
Румче, аз пък за кожени въобще не се сетих даже. Crazy Принципно по-свестните дивани са си скъпички. Кухненските са по-евтини, но тези за хол следва да са по-стабилни, защото често се използват и за спане. Аз ти пожелавам да имате възможност да си вземете най-доброто. Peace
Джулке, купи ли подаръчета? Flutter

# 140
Поли още не съм задълбала в диваните. Ама от 2-3 обикаляния по големите мебелни магазини за други неща, мога да кажа, че кожените идват най-скъпи. Вероятно заради кожата. Пък естествената кожа може и до 4000 лв на диван да стигне.  #Crazy

# 141
 Hug Здравейте мами лъвици Hug
ще приемете ли в редиците си една позастаряваща вече лъвица Mr. Green Wink
Намерих ви, и се радвам много,тъй като всички лъвове ,които познавам са страхотно свестни хора Peace

Да взема ,да се представя ,като започна от това ,че съм родена на 2.авг.1964г ..... Mr. Green Гледам сред вашите редици има една дама ,също на тази дата .
Но имам и синче ,което е лъв Hug/ама май без опашка hahaha/,родено на 18.8.2001
Живея в Италия от 15г, омъжена за един италианец.
И в тази връзка ,да ви кажа ,че за рожд.ми ден въобще не се очертава купон, тук приятелите са относително нещо Thinking Rolling Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet ,дори и на патерица на всички лъвици досега  bouquet

# 142
Добре дошла при нас. Дано ти хареса тук.  Hug
Ние си имаме и италианска връзка в лицето на Жу. Ама не знам, поне аз, в коя част от Италия се намира тя.  newsm78
Ти къде си?  Flutter

# 143
Момичета, мерси за пожелавките Hug

Вийче, Норчето ко има нужда от помощ за езика, си насреща, нали? Flutter

Peace Peace Peace Винаги готов! Mr. Green

ffr добре дошла  bouquet там като няма - при нас купона е нон стоп Wink даже и без р.дни  Flutter

А аз бягам за цигара  с кумичката преди да ме е набила  (у тях съм на гости  Mr. Green )

# 144
ffr, добре дошла! Hug Ще се радвам да се впишеш в нашата компания.  bouquet И понеже акцентираш върху годините си, да ти кажа, че не всички сме по на 15-20 години тук. Crazy
Жу ако се не лъжа е в Рим.
Разкажи ни за себе си повече. Peace

Вийче, да ги фЪрляш тез цигари. bash
 Heart Eyes

# 145
Хей, тук съм и съм жива  Mr. Green последен работен ден сама - мина и замина и оживях.

Поздрави и всичко най-хубаво желая на всички рожденици.

Джулс, прегръдки и целувки за теб, приятен полет и мноооооооого късмет и успех ти желая  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тия дни ме заболя едното око и не се издържаше вече (щот съм инат и го търпя повече от 6м.) но взе да не се търпи оня ден и беж на лекар и се оказа, че имам раничка в окото и сега капки, гелчета, без грим и задължително със слънчеви очила, но минава поне.

ffr, добре дошла  Hug

Мислех да пиша 100 000 неща обаче докат' го измисля и ми окапаха очите, а и на компа не трябва да седя дълго.

Утре и в неделя се надявам да ми завършат банята, мноооого ми писна вече и не мога да се зарадвам даже. Дано намеря време да се включа адекватно тия дни.

Лека нощ.

# 146
Хаясче, да оздравяваш бързо  Hug очото де Wink

Поли  Flutter Whistling

А аз споменах ли че съм в отпуска  Mr. Green

# 147
...А аз споменах ли че съм в отпуска  Mr. Green

Споменала си, трънци. Twisted Evil Ама се радвам за тебе. Hug Какви са ти плановете?

Джуджи, затри се ти трайно. И Стеф и тя. Ама ако не се яви сутринта да почерпи, хич няма и да и честитя РД-то. Crossing Arms

# 148
  • Пловдив
Кам, Джес, да са ви живи и здрави днешните рожденици!   Heart Eyes

ffr, добре дошла при нас!  Hug

Чочи, честито и на твоята щерка! Да ти е жива и здрава! Безгрижно детство и много игри й желая!   Heart Eyes
Малко на патерици, ама не смогвам нещо...чакам мъжо да си дойде утре, ще ходим и на море пак за няколко дни с него...събирам багажи и т.н....абе пълна лудница...
Това, за да се оправдая някакси... Blush

Джул, лек път и да пишеш от ирландско! Дан съ приселиш направо в ирландската тема, пък нас дъ нъ забравиш, ей... Flutter

Стеф трайно липсва от форума, май нещо компа й се беше скапал, та сигур е на "дофтор", ма сичко ши си каже, кат се появи, нема начин!  bowuu

# 149
Ей ме по никое време.  Flutter
Добре дошла на новата лъвичка.   bouquet
Аз преди малко се прибрах, че бях за малко навън.
Пихме по биричка (е, аз пих швепс де, че нещо пак ме е замъчила тиквата от вчера Tired) с кръстника и с жена му, взех си довиждане с последните приятели, с които не се бях видяла и вече съм готова за път.  Grinning
На вас ви благодаря ви за пожеланията, милички мои.  Hug
Няма такъв вариант да ви забравя Naughty, та ако ще да се заселя на Марс.
Обичам си ви, ама вие това си го знаете!  Hug
Понеже утре едва ли ще мога да ви пиша, за това от сега ви прегръщам, целувки на всички и ще ви пиша от страната на леприконите!  Wink
Хайде, чао и да ми стискате палци, че като се знам къФ съм карък, ей го е, керосинът взе да свършва по летищата.  ooooh!
Хич не щъ и да си помислям за оня виц с глухата акула...  Whistling Joy
ЦУН и ГУШ на всички!
  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт