ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 3

• 31 838
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • София
много странна история с тези предавания по БНТ2, че и на живо ..  newsm78 

Филм+ май пак ще предават треноровките, а квалификации и състезания по ТВ+ ...

и в Испания имало разместване, няма вече ЛаСекста да предават Формула 1, а ще бъде ... уф забравих коя беше тв-то им ...
Луда работа  newsm78

хм...това за Ласекста сигурно ли е? Онзи ден стоеше като броудкастър, днес вече го няма списъка  newsm78

# 646
  • Варна
ами поне така оповeстиха в clubs-а- - Antena 3 ще предава състезанията от Формула 1 в Испания
а и на още едно място четох  newsm78

Само немците са консерви - RTLа, рууулз  Mr. Green
..и ние трябва да започнем уроци по немски като Хайме  Mr. Green ..
хмм интересно, кой ли е лобито на Хайме за пред Мерцедес .. все си мислех, че Кими може да отиде при тях, заради Мика  Crazy ... ама ТИ да видиш, всичко е възможно в  света на вероятностите  Mr. Green Mr. Green

хммм -
ето го и като прессъобщение вече:
  Формула 1 - по БНТ2 на живо от 18 март
обаче никъде никой не казва наистина, какво става с тренировки и квалификация
и каква "акробатика" със закупуване на права от  ТВ+  newsm78 направиха ...

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 17:15 от aneli_s

# 647
До колкото разбрах, въпреки предварителната некатегорично потвърдена информация в спортното предаване тази неделя, последно БНТ2 ще излъчва само състезанието на запис с леко закъснение - от 18.00 до 20.00 в неделите със стартове.

Така ще е защото иначе суб-лицензирането ще "изяде" аудиторията на TВ+, която държи да гледа стартовете на живо.

Официална информация от страна на БНТ ще има най-късно утре (ако вече днес не излязло нещо - нямах време да проверя до сега)

Хайде, почнахме обратното броене покрай това инфо и тестовете, а?! Simple Smile

# 648
  • София
Еееееееееее, знаех си че не може да е толкова добре - дано все пак са на живо, защото иначе по-добре РТЛ, не мога да издържа иначе.

Честно казано много съм разочарована/ядосана от уж добрата идея някакъв си канал да купува скъпи спортни състезания. Всичко добре - дал си пари, искаш да спечели, ами пусни и на другите оператори срещу такса - аз съм склонна да си плащам 2-3-5 лв на месец повече, за да гледам Ф1, но не съм склонна да си сменям доставчика (щото утре някой друг тарикат ще реши да ги купи правата, и какво трябва да се сменям всяка година. Да мога да го направя, но когато аз реша, ако не съм доволна)...

Нещо весело - Фелипето определено го влече това парче http://www.youtube.com/watch?v=4ys2RpWg0rI&feature=related, щом и на студа пее. Могат вместо да се бутат по пистата с Лу, да направят дует в стил бразилски хип-хоп и Р&Б.

# 649
Честно казано много съм разочарована/ядосана от уж добрата идея някакъв си канал да купува скъпи спортни състезания. Всичко добре - дал си пари, искаш да спечели, ами пусни и на другите оператори срещу такса - аз съм склонна да си плащам 2-3-5 лв на месец повече, за да гледам Ф1, но не съм склонна да си сменям доставчика (щото утре някой друг тарикат ще реши да ги купи правата, и какво трябва да се сменям всяка година. Да мога да го направя, но когато аз реша, ако не съм доволна)...

Пак сме от един отбор...  Hug

# 650
  • Варна
аз с една дума да опиша ситуацията с права, излъчвания и коментиране на Формула 1 -
МАР МА ЛАД Mr. Green

явно ще почакаме още малко, да се доизчистят подробности, но определено не е приятно да се "изнудват" доставчици и клиенти, само и само да се правим на много вървежни  Whistling  

малко да разведря обстановката:
 Joy Joy

и още едно:

Mr. Green Mr. Green

п.п.
оооо Герганке  Hug, да та разцелувам, къде скиториш и ти  Crazy

п.п. май измислих най-накрая име за новия сезон   Mr. Green ...  Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 21:03 от aneli_s

# 651
  • София
 Joy Joy Joy

Име на сезона - Борбата на човките? Айде малко ни остана за нова тема, ужас направо - този/миналия сезон едвам 3 теми, а като се сетя 2010 колко изписахме  ooooh!

# 652
  • КиТ
Хаххха Лана и това го споделям веднагически  Crazy Party Party Party Party Тя песента е май на португалски(бразилска) мисля Blush? Та за това така я пее на лево,на десно Mr. Green Joy Joy Joy Поправка италианска  newsm43 Joy Joy Joy ма приличат си езиците сега Mr. Green

малко да разведря обстановката:
 Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532
Лелле горките ви пилоти  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 23:26 от plami89

# 653
  • София
Не бе Плами, на португалски е, бразилска Simple Smile

# 654
  • КиТ
Не бе Плами, на португалски е, бразилска Simple Smile

Щото в твоето клипче говориха нещо за Италия,така ми се стори и се подведох  Blush Значи съм била права  bowuu

# 655
Joy Joy Joy

Име на сезона - Борбата на човките? Айде малко ни остана за нова тема, ужас направо - този/миналия сезон едвам 3 теми, а като се сетя 2010 колко изписахме  ooooh!
Mr. Green   Joy

# 656
# 657
  • Варна

Mr. Green, мдааа това беше едно от имената, нооо имам друго измислено  Crazy ...ако не ви Ареса, ще го сменя с това за човчиците, да видИте ква добронамерена човка съм  Mr. Green   Mr. Green Mr. Green

ох, тва като го видях се задавих с кафето  Joy

обачее, слухове за проблеми при "червените човки" вървят с пълна пара ... не Вярвам  Naughty .. правят са умрели човки, нарочно  Mr. Green Mr. Green

# 658
  • София
обачее, слухове за проблеми при "червените човки" вървят с пълна пара ... не Вярвам  Naughty .. правят са умрели човки, нарочно  Mr. Green Mr. Green

не Искам да вярвам, обачеееееееееееее................. #Cussing out

ПП На кака заблудените човчици  Joy

">#![/video]

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 12:40 от Lana

# 659
  • Варна
 Crazy, фераритУ как си дрифти на завоите  Crazy Crazy

преди малко прочетох това :
$46 млн. платили PDVSA за мястото на Малдонадо
 Money Money Money, ако фактурата е истинска си е голЕм гаф  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт