Има ли мами , които се разхождат в парка зад Сити Център?

Вие с Дара сте героини!!! 

Иначе пак от време на време се дърпа, друг път се успокоява, като суче, аз като цяло се опитвам да не се връзвам и нервирам, като реве - и сякаш почна по-малко да плаче.
Само вечер ми идва малко в повече, 24 часа с бебе откачам, мъж ми не се включва много с извинението, че не може да го успокои...
Но снощи му го зарязах, докато направя банички, само че вече треперех от ниска захар.

Това постоянно ядене, никъде не можем да мръднем 

И ние като вас , тъкмо се облечем , излезем , и то санало време за ядене. Аз съм далеч от всякакви градинки и паркове, а още не смея да карам колата с бебка вътре, и засега се разхождаме сами. Нещо не ми се виси с местните майки, не са ми симпатични 
И тя " Амииии нищо де, то и ти си хубава "

Аз не съм кърмила в пробна още
- но ти си лесна с тези четири минути, да му мислят тези с 40 

Това си е признание 

Йоана изпива може би към 700-750мл. Ще взема от утре да ги засека точно. Като пропусне едно ядене после пък яде двойно количество, така че смятам, че само увеличава паузите а количеството е почти същото, дори на моменти малко повечко. Памперсите винаги са обилно напишани и от известно време ака всеки ден. Пробвала съм дори и сънена, ако тя не реши не мога да я нахраня. Овнето си е инато човече. Дори понякога се случва предлагам не иска, след две мин вече когато тя си е решила яде.