кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 679
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
Дидолино, за таз фризура, струва ми сА, поне 2 дена са отишли за я направиш. И ми са првави на ударена, признай си hahaha

Ето ти малко идеи за утре, да нИ каЙш после, че съм лоша

Mr. Green Mr. Green  Mr. Green
Ей тая си харесах Зузеее, мерси !
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 541
Дидолинке, вИнага тА разбраФ! Викам си таз Ши полудей пУ таз прическа и то така стана. МоЙ ли само един въпрос да ти отперя  Rolling Eyes Тез пера как Ши ги задържиш там?  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 542
Ши ги залепя с лепило Ма Зузо!Не ти ли иди на Ум!
На виж кат ми залепиха чехлитИ ко стана:

# 543
Ши ги залепя с лепило Ма Зузо!Не ти ли иди на Ум!
На виж кат ми залепиха чехлитИ ко стана:

На мен друго ми дойде на ум за пИрата, ма ай, ши си замълча!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Изплющя ли са ма, Дидолинооо  hahaha hahaha hahaha hahaha Начекна ли са ма?  Joy Joy Joy Joy

# 544
Разчекнах са я!С тва лепилУ ко си мислиш ти

Зузо скоро май не си си оправяла фризурата.Иди да тЪ опраят ни бой сЪ

# 545
Мислих още нещо да ти казвам Зузо, ама забраих  newsm78 . Тука нещо осветлението не ми е на ред и ся ши сЪ захвана да го оправя

После ши почакам още малко да свърши работния ден и ши съ прибирам да са подготвям за любовна нощ!Мисля да извикам още 2 певици кат мене да изпейм една песен, та да му стане драго на душата на мъжо

после ши са стъкна ей така и да видиш другия месец шуър чека ко ши покажи

Айди лека на всички!  Hug

# 546
Дидилинке, мари, заФащам сА ей сЯ с коментаритИ:

Начи с ламбътъ фнимавай, щот кат та изплющи енергуту ши вийш тугаз  Joy Joy Joy

С тез приятелки на мъжо ти ш му е много весело, определено.  hahaha hahaha hahaha Гледам хич нямат големи захапки  Joy Joy Joy

Аз се прибрах от работа и мисля ей така да направя

После ши погледам малко телевизийка

кУ ни мъ думързи ш спретна и ина разходка у мрака

и като си лягам да спинкам, виж мъжо как ме тормози  hahaha hahaha hahaha

# 547
Уф, забравих да си покажа днешната прическа

# 548
  • до едно тепе
Добро утрооо.
Нещо малко за разсънване

И да си оберем пяната накрая Mr. Green

Да въ нъпрашъ малку  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 549
Добро ви утрУ!

Аз се опитвам да пия кафе, но тоооолкова ме мързи, че и това не ми се отдава  Mr. Green

А беше хубаво лятото така

и така

а като бях на фронта, ей така ме ползваха за вишка  hahaha

# 550
  • гр.София
Здравейте дами....аз пак да пръхна тука при вас,че напоследък ич ма нема Simple Smile
Случиха се доста интересни неща покрай мен и искам да ви ги споделя...всъщност само едно нещо се случи...
От доста време обмислях варианта да напускам моята работа....и накрая взех решението,че трябва да си подам молбата....и го направих....
Писна ми да работя там....винаги съм си харесвала работата,но тези интриги и шушукания зад гърба на хората...просто ми убиха желанието да работя в тази фирма...Знам , че кадето и да отида винаги ще има проблеми...във всяка една работа е така,но определено в моята работа положението е много трагично!
Та отивам аз на 23-ти (демек преди 3 дена) и казвам на Управителката да ми даде молба за напускане...тя се изсмива подигравателно и с един отвратителен тон: Хахаха СЕГА ТРИ МЕСЕЦА ПРЕДИСВЕСТИЕ! (подчертавам,че в договора ми пише 3 месеца,макар,че предишните 2 управители които бяха,винаги са държали по един месец....но понеже сегашната ни управителка е скочубра за да ни прецаква ни държи по 3)
....Та вззех си молбата и си я популних  написах,че последния ми работен ден ще е на 23.12.2011г.
На другия ден шефката идва при мен и почва да ме обеждава за си напиша молбата от 30.09.2011 за да може да остана до края на декември месец,защото така съм щяла точно за коледните празници да съм си вкъщи,пък тя иска аз тогава да работа(да кажа,че няма празник и делник там све си на работа,а аз откакто съм вече 4 год и 6 месеца във фирмата винаги съм била на работа по празниците) Естествено,че аз и отказах и и казах,че предпочитам да си ми остане молбата така...
Та всъщност аз се надявам да ме освободи по-рано,защото когато ми намери замесник,тогава ще ме освободи....така ми обеща...пък ще видим какво ще стане,още съм в неведение!
Най-важното от всичко е че Зайко си ме подкрепя,родителите ми също,даже са много щастливи от факта ,че най-накрая се махам от там....единственото което ги притеснява е че сега е криза и трудно се намира работа,но в крайна сметка решението е взето,пък моя мъж каза да не се притеснявам,когато си намеря тогава....
Та сега съм една такава щастливааааааааааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дано да е за добро!  Peace
Еми това е интересното...извинявам се ако съм ви отекчила.....!  Hug

# 551
Пиле, аз смятам, че всяко ново начало е нещо добро! Ти беше безкрайно изнервена от тази работа и тя ти носеше повече негативи, отколкото нещо добро. Смело напред!  Mr. Green Hug

# 552
  • гр.София
Пиле, аз смятам, че всяко ново начало е нещо добро! Ти беше безкрайно изнервена от тази работа и тя ти носеше повече негативи, отколкото нещо добро. Смело напред!  Mr. Green Hug

Hug Hug Hug
Благодаря ти Зузинка Simple Smile

# 553
Хади смейти съ

http://www.videoclip.bg/watch?v=60446

http://www.videoclip.bg/watch?v=22655

http://www.videoclip.bg/watch?v=22673

# 554
ОоОо Пилеее, ти много си се задържала даже бе  Mr. Green
Не се притеснявай!Щом те подкрепят всички- няма от какво да се плашиш.Пък и 3 месеца ехеееее- ще си намериш работа през това време  Hug

Общи условия

Активация на акаунт