Какво има след смъртта?

• 559 988
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 11 565
  • Ямбол
О, тук в темата се намират доста такива, които се мислят за специални, щом си мислят, че могат някои неща, като например астрално пътешествие.

Време е вече да простиш на хората, които могат някои неща. Не заради тях, естествено, а заради себе си. Иначе мисълта, че те са специални, ще те побърка направо.
Мисълта, че те са специални, е само тяхна. Аз не ги смятам за специални.

# 11 566
  • Русе

А те заявили ли са го.

# 11 567
 Anna-Bell,
Не разбирам към какво се стремиш особено с този емотикон " Joy". Съжалявам.

# 11 568
  • Ямбол

А те заявили ли са го.
Да.

# 11 569

А те заявили ли са го.
Да.

Кой го е заявил, може ли да споделиш? Искам да го питам нещо. Mr. Green

# 11 570
  • София
Може например да прочетеш какво са Трите Закона на логиката и сама да помислиш дали би могло да има някакво знание без тях.

А ти по кой от тези закони на логиката заряза темата за тролирането, която пусна?
Колкото до книгите за прераждането, има една японска поговорка: "Ако вярваш на всичко, което четеш, по-добре не чети."
Тези книги съществуват, само защото има кой да ги купува. Както има хора, които купуват вълшебните хапчета "отслабни 20 кг. за 5 дни".

Точно така е! Бизнес.

# 11 571
  • Ямбол
...
Може:
...
Има избрани разбира се... има по-избрани и по-малко избрани. Има и най-избран и за всеобщ форумски късмет имаме възможност да го четем тук.

Ако човек не е посветен, адепт, ако не го води Ангела му хранител, той може да се обърка какво вижда.....

И още има, част от тях си изтрила сама, други не ми се ровят, но факт е, че има хора, които се смятат за специални, избрани.

# 11 572
...
Може:
...
Има избрани разбира се... има по-избрани и по-малко избрани. Има и най-избран и за всеобщ форумски късмет имаме възможност да го четем тук.

Ако човек не е посветен, адепт, ако не го води Ангела му хранител, той може да се обърка какво вижда.....

И още има, част от тях си изтрила сама, други не ми се ровят, но факт е, че има хора, които се смятат за специални, избрани.

Нищо не разбрах. Кой какво е трил и къде? Кой е най-избран или се смята за такъв?
 Не прочетох да е визиран някой, говори се общо, по принцип.

# 11 573
Вероятно има хора, които се смятат за избрани, но не слагайте етикети на всички. Ако не бяха вярващи нямаше да са по-различни, щеше да са специално избрани за нещо друго. Нарцисизъм е това.

О, тук в темата се намират доста такива, които се мислят за специални, щом си мислят, че могат някои неща, като например астрално пътешествие.

може и да могат. Това че аз не мога или че не съм го правила не значи че те не могат. нито има начин да бъде доказано че е измислица. Ще  разберем само когато попаднем "в края на коридора" ...

# 11 574
 newsm78
Двата цитата говорят за хора, които са избрани, а не, че пишещите са такива. Има разлика все пак. „Защото мнозина са звани, но малцина избрани“ е израз, който се среща на няколко места в Новия Завет (в евангелията на Матей и Лука) т.е. твърдението, че има "специални хора" не се среща само в тази тема.

# 11 575
  • София
Ми, тя, Пънкито си играе такава роля!

# 11 576
  • Ямбол
Да де. Отрязала съм цитата на Пънки, която смята себе си за специална, понеже се е срещала с кого ли не в този астрал.

# 11 577
Изобщо не е вярно. Пънки много пъти е казвала, че може твърде малко. И знае твърде малко. В сравнение с много други хора. Преценява реално възможностите си и никога не е твърдяла, че е специална. Изваденото е написано по принцип, а не, че се отнася лично до нея.
Навестяващите астрала не са специални. Това е способност, която владеят всички, но не всички знаят. Тези, които са наясно, вече са твърде много, за да бъдат отличавани.

# 11 578
  • Ямбол
Виждала съм Христос, но не знам Той ли е,може да е някой, който се представя за Него, не мога да съм сигурна с моето ниво на развитие.Той поиска нещо от мен, но нещо вътре в мен каза ''не'' и се върнах в тялото си...Бог Създател не може да се срещне в астрала, Той не слиза в толкова гъста материя, доколкото знам, защото астрала пак е материя. Придобила съм ги в минал живот тези умения, аз също съм си виждала минали животи като Лизет, само дето моите бяха/поне тези които съм виждала/ доста скромнички, не съм била принцеса или нещо по така. Grinning О, темата за светлото и тъмното в астрала е най-интересна за мен поне, казаха ми, че по това колко е светло на мястото, което си, познаваш астралното ниво, в което си попаднал.

# 11 579
Виждала съм Христос, но не знам Той ли е,може да е някой, който се представя за Него, не мога да съм сигурна с моето ниво на развитие.Той поиска нещо от мен, но нещо вътре в мен каза ''не'' и се върнах в тялото си...

интересно
мен пък никой не ме пита искам ли да се върна или не Crossing Arms ... когато вече ха ха и да съм вкрая на коридора   гласът ми каза че имам още неща за вършене и че някой ме чака долу и ме обърна обратно.  Това сега брои ли се за специално  Joy

Общи условия

Активация на акаунт